Відповідь: В І Т А Ю !!! Могла и перепутать месяц, база то..., но не с Пуримом. Обидеться, что ли?... Ерунда все это, главное - чтобы человек был хорошия
Відповідь: В І Т А Ю !!! Русю, а ми вже Вас на емігрантській гілці привітали, де Ваш перший допис був! :eek:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Привіт, Русю! Я тут цілком близько, яких півтори години їзди від вас. Обожнюю Монреаль!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Привіт Ліліє!!! А в Оттаві як гарно, особливо на Фестивалі тюльпанів. Цього року знов поїдемо
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я нині без зайвої думки все зелена повбиралася! :D А щіпати нікт ми й не думав!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ага, на другий раз напишу. А де ж подівся Патрік з Канади? :confused: Він же ж "бато",він же ж - геолог і молодий батько...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ось я, наприклад... Ірландець по характеру. Люблю to call a spade a spade (називати речі своїми іменами). За що не раз мав проблеми. До речі, щодо Патрика (не святого:D ) то в нього вчора ще й був день народження. Якщо загляне на форум, то нехай памятає що ми його не забули і щиро вітаємо.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Во-во! І я про те пам"ятаю, що ДН в нього! А Ви , Петре, знаєте, де Патрік зараз!:eek:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Абсолютно нічого! Він зник разом зі зникненням останнього форуму. На жаль не воскрес разом з воскресінням теперішнього .
Відповідь: В І Т А Ю !!! я теж, мабуть, ірландець.... пам’ятаю патріка!... зник, ще на більше часу, ніж я....