Велике і щире спасибі, Агатоне. Все може бути... Не пам"ятаю, а шукати не хочу. ---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ---------- Дідусь (дідо) (це вже батьки попрацювали над мовою внука, бо раніше було просто - Дід), поїхав з всією родиною в село до мами. Але після всіх роботів. Жінчиної, невісткиної, свахиної, кумової... Тай дєцко одне в школі, друге в садочку. От і зібралися, як водиться, в Простоквашино аж по п"ятій. Син до того часу шашлик-машлик приготував, мама з дівчатами швиденько врізали, всипали, заколотили, і вся громада сіла до столу. А Данік, це він себе так називає, бігав довкола із силою силенною іграшок, які по черзі показував гостям... Ну а приїхав додому, враз написав вам, щоби заздрили...
Вітаю ТесТаню і інших Тетян із іменинами. (Я просто більше Тань не знаю ) Темплара і інших студентів вітаю із Днем Спудея (я більше студентів не знаю ) О! Не забути сина привітати. Він теж студент.
Вау!!! Поздравляю, дружище!!! Чтобы рукава оставались сухими... Вопрос, - а чё тут, а не за столом с друзьями?
Бамбук, вітаю з народженням синочка! Весь світ для Вас тепер змінився – На світ синочок народився. Поповнилась сьогодні Ваша сім’я, Щастям заповнив він Ваше життя. Тож хай росте він міцним, здоровим, Від батьків – любові, кохання – від долі, Неба голубого і щастя – від Бога, У житті – легкої, світлої дороги!
Вітаю з Стрітенням Господнім! бажаю віри, надії, любові та благодатних зустрічей Бажаю, щоб у вашому житті відбувалися знаменні зустрічі з Правдою, Надією, Вірою, Любов’ю, ну і звичайно з приємними і щирими людьми.
Уважаемые софорумники! Учитывая, что меня, как правило, на 3 дня не банят, а только на месяц, то, пользуясь случаем, позвольте: 1. Поздравить Настоящих Мужчин форума с наступающим Днём Советской Армии и Военно-Морского Флота. Желаю Здоровья, успехов в делах, семейного благополучия. 2. Уважаемых пань, паненок, гражданок, сударыней и Паню Олю из Сиетла поздравить с наступающим праздником Весны - 8 Марта и пожелать любить и быть любимыми!
Вітаю всіх хто сьогодні святкує! Бажаю вам Миру, щоб Вітчизна з вами була настільки сильною, що її не доведеться боронити!