Нуууу, почти. Сегодня Международный День Терпимости, но, как Вы понимаете, Бориса и иных свидомив он никак не касается. А вот почётного работника идеологического фронта поздравляю с: День работников радио, телевидения и связи (День працівників радіо, телебачення та зв'язку) установлен Указом Президента № 667/94 от 11 ноября 1994 года в поддержку инициативы работников радио, телевидения и телекоммуникационной отрасли Украины. Девизом работников связи и сферы информатизации стали слова: «Мы работаем, чтобы Украина стала развитым информационным государством». 16 ноября каждый украинец, включивший с утра телевизор, заглянувший в почтовый ящик, послушавший новости по радио в машине или маршрутке, нервно оглядывающийся, стараясь различить в полифоническом многоголосье звонок своего мобильника, поднявший телефонную трубку и, наконец-то, добравшийся до вожделенного интернета — символически отмечает этот День.
Сьогодні 21 лютого - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ УКРАЇНСЬКА МОВА Мово моя українська — Батьківська, материнська, Я тебе знаю не вивчену — Просту, домашню, звичну, Не з-за морів прикликану, Не з словників насмикану. Ти у мене із кореня — Полем мені наговорена, Дзвоном коси прокована, В чистій воді смакована. Болем очей продивлена, Смутком багать продимлена, З хлібом у душу всмоктана, В поті людськім намокнута, З кров'ю моєю змішана. І аж до скону залишена В серці моїм. В. Бичко
[FONT=times new roman,times,serif]Джерельний тихий спів води, Безкрайнії степів простори, І смерековії ліси, Широкі плаї, круті гори![/FONT] [FONT=times new roman,times,serif]Духмяний хліб на рушнику, Гостинно розпростерті руки, Щасливу матері сльозу, І дідуся з веселим внуком![/FONT] [FONT=times new roman,times,serif]За бескиди й дніпровські схили, За наш пісенний славний рід, За пломінь в косах у калини, І за чумацький небозвід![/FONT] [FONT=times new roman,times,serif]За нашу рідну Україну, Що зберегли за всі віки - Низький уклін і тричі "СЛАВА!" Українські захисники![/FONT]
Благодатний вогонь зійшов у Єрусалимі Благодатний вогонь зійшов у суботу, 14 квітня, в храмі Гроба Господня в Єрусалимі. Всі свічки і світильники в храмі були завчасно погашені. Вогонь з'явився за молитвами про дарування дива патріарха Єрусалимського Феофіла III і тисяч паломників, що заповнили у Велику суботу напередодні Великодня храм Гробу Господнього, площу перед ним і прилеглі вулиці. Вогонь з'явився, як і в попередні роки, в Кувуклії - каплиці всередині храму Гробу Господнього, над кам'яним ложем, на якому покоїлося у Велику суботу поховане Тіло Христа. Саме там за віковим ритуалом молиться про сходження Благодатного вогню православний патріарх. За давнім церемоніалом, перед входом в Кувуклію шати патріарха Феофіла III і сама каплиця були ретельно оглянуті на предмет наявності будь-яких засобів для штучного отримання вогню.
Ось і знову 1 травня, чудова погода, йдемо на Ринок як щорік грати Hey Joe! в тисячі гітар. А буво таке файне свято праці, в ТБ походи із Варшави (від 10-й) і Москви ( вже від восьмий, "на любителя") Взяло на лектуру "по темі", попали в руку спогади Голицина із часів справжнього будівництва соціялизму Дійшов до такого речення: Голицын С. М. Записки уцелевшего. КАНАЛ МОСКВА — ВОЛГА Така була особлива категорія працівників, во. давайте, вітання усім не сідевшим молодим спеціалистам, зі святом