дякс... в мене аж голова закрутилася від твого подарунку... так засобами безпеки тре користуватися... фаєрволами...
Вітаю зі святом Рош А Шана - Єврейським Новим Роком! Хаг Самеах! http://www.youtube.com/watch?v=PqNl6eVQXXw
Ізраїльський телевелучий туристичної програми (кол. киянин) обурювався, дізнавшись що бедуїни оцінюють вік свого народу у 6000 років. Як це так - євреям ледь за 5700, а арапам - 6000!
я так краєм вуха чув шо сьогодні день вчителя тому вітаю всіх вчителів з професійним святом Святослав,тебе привітаю іншим разом а особливо наших рідних форумних,тому бажаю всім вам всього найкращого!!!!
Я теж приєднуюсь до привітань KARABINа. Бажаю ВАМ, дорогі Вчителі, В першу чергу - здоровя, щастя, терпіння, наснаги, творчих злетів, сімейного затишку та благополуччя!!! Зі Святом!!! ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- [/URL][/IMG]
Всім колегам - працівникам закладів освіти міцного здоров"я, яскравого особистого життя, професійних успіхів та...не буду бажати терпіння, нехай нам не буде чого терпіти, і кожна мить життя приносить задоволення.
Мої вітання усім тим хто знає,що таке МУЗИКА! Спасибі за хорошу компанію в музичних темах! Let The Music Play
Аналогично. Уважаемые Учителя, здоровья и терпения Вам в великом деле обучения наших балбесов. П.С. Долгое время интересует вопрос - что делают учителя с теми охапками букетов, которые им приносят на 1 сентября, 8 марта и День Учителя? Лично я бы сдавал в цветочные магазины за полцены, а на вырученные деньги можно было бы водки купить, которую дети почему-то учителям не дарят.
Мої ВІТАННЯ!!! Cьогодні, 14 жовтня свято Покрови Пресвятої Богородиці або, як кажуть в народі, Святої Покрови – головне християнське свято осені. Здавна в Україні свято Покрови вважалося кінцем осені та початком зими.
Щиро вітаю Ізраїльтян з визволенням свого одного вояка з полону! Нам, українцям треба довго вчитися, щоб так відстоювати своїх! Будьмо! Свято
Пана Бориса_из_Киева витаю с профессиональным праздником! Успехов в Работе! П.С. Народу проставились или зажали, таки?