Ось і закінчився ще один так званий день так званої незалежності. Відмахали синьожовтими прапорами... Хоча було б набагато чесніше, махати справжніми прапорами цієї квазі-держави, червоносиніми, а то і російським трикольором... Я розумію Миха, справжнього українського патріота, йому хоч трохи хочеться видати бажане за дійсне. Я, зрештою, розумію і українофоба Васілія. Це ЙОГО держава - УкрАіна. Але, все частіше і частіше приходить на думку арабське (ось хто виявився справжнім волелюбним народом) прислівя - скільки разів не говори халва, в роті солодше не стане. Або відомий єврейський анекдот - Абрам, думаєш якщо ти ходиш то ти не сидиш? Все одно сидиш...
Щось я аж ніяк не можу зрозуміти деяких місцевих "письменників" з Девону, з Ньюбергу, з Москви, з Тюмені, - який кайф сидіти за компом і виливати купи гуана на Україну і Українців? Може, я щось цінне втрачаю у своєму житті, якщо не роблю так? Шуткую, звичайно. Зі свого боку (і ще приблизно сотні Росіян, яких знаю особисто, з різних місць) ще раз щиро вітаю Вас з Днем Незалежності! Декілька разів бував 24 серпня у Києві, - це справжнє НАРОДНЕ свято. Ніхто не змушує святкувати, - але ж святкують, прямо на Хрещатику. І я святкував, - важко було встояти проти численних щирих запрошень.
Умение любить Бог дает. Ненавидеть - мерзко. Гуано быстро разлагается, если его повсюду не размазывать.
Вітаю з Святом Успіння Пресвятої Богородиці! Нехай кожен відчує ЇЇ Захист і Допомогу! http://www.youtube.com/watch?v=mauUQigkBCY&playnext=1&list=PL14E2C13CA166A62E
Вітаю усіх Наталь з іменинами! Свято Глянув в телефонну книгу - дві знайомих Наталі. Одна, свідок Єгови в Іспанію виїхала ... без адресу. Інша - дочка сестри мого колишнього друга... (завтра з нею розмовлятиму, хоч і по саравах але за одне і привітаю...)
Вітаю програмістів із професійним святом! Анекдот: На День Програміста дівчата-програмістки ворожать: переставляють віндовс, настроюють проксісервер, компілюють ядро лінукса. І та дівчина, яка найшвидше це зробить, найпізніше вийде заміж.
І я і я і я того же мнєнія!!! Мої вітання програмісти!!!!! П.С.І братика свого з професійним святомТарасюлька,мерсі за пєво
Та на тобі ше... вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю вітаю Мене на вісілю...цейвот..."розкодували")