З чим і вітаю. В мене вихідний в понеділок. Просто, Bank holiday. Без різних видумок і фіктивних днів "незалежності".
День Національного Прапора - це День Українців, а не зрадників. ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Ну і приєднуюсь до Українців! Зі святом Вас - Громадяни України! З Днем Незалежності!
Це ви себе так величаєте? Українцем??? Скільки особисто відправили на той світ за цей прапор? Тепер можна примазуватись? Совість трошечки треба мати. Але де вона в москалюг взялася?
НЕЗАЛЕЖНОЇ НАМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!!! :naci::naci::naci::naci::naci::naci::naci: "Україна починається з тебе!"В'ячеслав Чорновіл
Вітаю усіх парафіян ЛФ з Днем незалежності України! Україна - то не звук і не просто слово, Україна - серця гук, соловїна мова, Україна - то земля, вкрита стиглим житом, Що так сонячно сія під небесним німбом! Україна - то сади, їх рясні щедроти, То настояні меди у духмяних сотах! Україна - то стіжки мов церковні зводи, Україна - то стежки наших родоводів! Україна - то Дніпро повен грай-водою, Україна - то добро, творене тобою. Україна - то отця мудрі настанови, Україна - то серця, сповнені любовю! Україна - то дитя на руках у мами, То одвічні відкриття брам у світлі храми! Україна - це і ти, це - і я, і всі ми Осяванні з висоти Божими очима!
За любовь к Родине и гимн демократической России, а не нынешней, путинской - минус? Я не понял или Вы за сталинский гимн?
NorthWind, Це недоречний оффтоп на мою думку. Слова "незалежність України" і "гімн Росії" просто не мають права звучати разом цього дня!
Не обиделся ни секунды! Вчера был день моего прапора _ Российского. Ваш-уважаю!. Свой- (российский) = никому в обиду не дам. До крови. Ставьте минусы кто хочет! Счастья Украине! А Россия - моя! Глотку за Родину перегрызу!
Не уверен. Я на самом деле гражданин России Но поздравления искренние, я люблю эту страну, где жили и живут мои предки и где у меня замечательные жена и сын!
Дякуємо Тобі, Господи, за те, що наш український народ ніколи не був окупантом і нікого в ярмі не тримав, бо що людині з того, коли весь світ здобуде, а душу свою занепастить? Хоч і тернистий шлях випав на долю України, але втім наше щастя, бо через вузькі ворота входять до Царства Небесного. Ми живі сьогодні, розумійте народи, і ще не вмерла Україна, бо з нами всемогутній Бог, який запевнив нас: Я з вами по всі дні, аж докінця віку! О. Ігор Цар.