і до чого тут Христинка я трохи не тих лікую думаю не варто пояснювати ЩО в мене в руці ще є бажаючі?
Спочатку подумала,що то лапа....але то..статевий орган?так?Ну більше нічого не приходить в голову..Голодній кумі,одне на умі)))) А чому ти не в перчатках?
ой кумонько...добре думаєте а за рукавички...то страшне як незручно....порізів на руках нема,провели правильно обробку та й можна без
Угу..і Вас ...тим же кінцем по тому ж місцю Якщо чесно,то не хочеться навіть згадувати в такі державі з такою владою наскрісь корумпованою....яка там Конституція? Всього лиш слово,а на ділі...сумно це все.
Тому чуваку тоже резина, наверное, мешала. Не стал презерватив одевать. А оно, вон, как получилось.... Бессердечные чёрствые люди.
11 ЛИПНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ШОКОЛАДУ Батьківщиною Всесвітнього дня шоколаду вважається Франція. Саме французи в 1995 році започаткували його. Це молоде свято досить швидко здобуло популярність і крім Франції стало відзначатися в Німеччині, Італії, Швейцарії та інших європейських країнах. У США є аж два «шоколадних свята»: одне 7 липня, друге – 28 жовтня. Крім того, є ще один Всесвітній день шоколаду, який святкують 4 вересня. Ось з чим і вітаю!
Сьогодні День фотографа!.Вітаю всіх причетних до мистецтва об"єктива,вдалого фотополювання і шедевральних кадрів! Ось вам мій солодкий подарунок
Сьогодні - 13 серпня Всесвітній день ліворуких (лівш, шульг)! Вітаю! А ну - ну, зізнавайтеся, хто має відношення до цього свята?
14 серпня...(друга неділя серпня) Oxid,вітаю Вас та й взаглі усіх хто має відношення до сьогоднішнього свята з професійним святом!!! (...терпіння...вміння...розуміння...і щоб без exitus letalis)