І з Міжнародним днем дитини Давайте в цей день згадаємо,якими ми були дітьми,для того,щоб зрозуміти тих малесеньких істот поруч з нами. ---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------
Вітаю Поеточку з річницею її подружнього життя!!!!! Ви пливете по морю любові У човні з яскравих квітів Нехай буде більше на вашому шляху Тихих, мирних портів. Нехай минуть вас бурі негараздів, Рифи пристрастей хвилин, Щоб разом вам цілий рік Здавався не довше хвилин. Нехай вас злоби обходять вітру, Заздрості сніг і дощі, Щоб разом ви були завжди, І щастя щоб йшло попереду!
Дякую Лідусь.....Ти перша хто сьогодні згадав...Навідміну від моєї половинки,яка пролежала на дивані і ні-ні....Я зла як песАле ти мені файно настрій підняла, я й не думала Дякую!!!!!!!!!
Поеточко,вітаю тебе (вас) з річницею подружнього життя! 12 років - шовкова Ви відноситеся один до одного ніжно, як шовк. Подаруйте до ювілею що-небудь з шовку.
І я приєднуюся!!! А може то такий хід, а вечером буде романтична вечеря при свічках, організована Вашим чоловіком
Олічка, вітаю з річницєю одруження! Бажаю вам, щоб ваші любов і взаєморозуміння поглиблювались з кожним днем і роком, щоб ви завжди пам'ятали, як то все почалось і що життя занадто короте, щоб не любити. і ще :
Стрияни!!! Вітаю із днем нашого Міста!!! Найкращого Міста!!! Стрий! Із Днем Народження!!! Герб, штандарт і прапор! Панорама площі Незалежності.
а в наших двоюрідних братів та сестер вчора було свято день Росії! це вам не хухри-мухри! я не знаю, що означає "день Росії", певно якийсь аналог Дня незалежності (в даному випадку -- від СРСР)
Я аж ся розчулила, Михайловичу. Я ту ідею два роки пхала, а накінець мала враження, що ніхто й не помітив...
Вітаю панів Сміта, Педро, Олексія Тітієвськ, Степанича та всіх медичних працівників із професійним святом! Бажаю міцного здоров'я вам і родинам, професійних досягнень, вдячних пацієнтів і всього самого найкращого.