Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. То ж вітаю всіх мам і майбутніх ... з цим чудовим, весняним святом!
І я вітаю матерів... Оця пісня...всю ніч наспівую...в думках... Я питаю тебе,мамо,у думках Чом у тебе завше пісня на вустах? Навіть в хвилі сумовиті,ти уміла веселити Наші серця. заспівав би тобв,мамо,як колись, Лиш пісні десь по дорогах розбрелись, Я би мчав за їх луною,скрізь шукав їх між росою Тільки б знайшлись... О,пригадай мені той колисковий наспів Там ліки чарівні і вир вогнів Там пульс невинних мрій, Дитячий сонячний сміх, Так нині треба мені весни взимі.
Можна у світі чимало зробити: Перетворити зиму на літо, Можна моря й океани здолати, Гору найвищу штурмом узяти, Можна пройти крізь пустелі та хащі.. Тільки без мами не можна нізащо, Бо найдорожче стоїть за словами: В світі усе починається з мами!..
Мати квіти посадила Під віконцем біля хати, Наче діти, тії квіти, Стала доглядати. І діточок, як квіточок, Цілий вік ростила, Недоїла, недоспала... Звідки в мами сила? Із любові, із серденька, Із теплого літа... Наша матінка в родині Наче сонце світить. Десь у полі соловейко Пісню заспівав, Нашу матінку рідненьку Піснею вітав. Поклонімося і ми Матінці коханій, Лиш вона поміж людьми Завжди разом з нами.
Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, А добро не оминає хату, Як не обминає цвіт весна Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться на вас, як вишні цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує Вам багато літ. Спасибі матусю, спасибі бабусю, За щирість сердечну й турботу про нас, За руки твої, що не знають спочинку, Готові на поміч прийти повсякчас. Дай Боже вам жити і горя не знати, Щоб соту весну із нами стрічати. Ми дякуєм Богу, що ви у нас є, Хай силу й здоров’я Господь вам дає.
З ДНЕМ МАТЕРІ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я Тебе вітаю, із великим святом. Я Тобі бажаю, радості багато. Хай сміється сонце, з голубого неба, І троянда перша, зацвіте для Тебе. Хай в житті твоєму, горя не буває, На устах усмішка, маком розцвітає. Хай для Тебе гарна, буде кожна днина, Дорога матусю – будь завжди щаслива. Ще Тобі бажаю, цвітіння розмаю, Синього неба і все, що я маю. Нехай Тебе любить, хто милий душі, Цього я від серця бажаю Тобі!!!
Дівчата, жінки, бабусі!!!!!! Від щирого серця вітаю вас с Днем Матері!!!!! Усім мамусям бажаю здорових діточок, терпіння, наснаги, бути коханими! Нехай ваші близькі завжди цінують вашу працю і турботу, поважають і оберігають вас!!!!! Ця прекрасна пісня для вас!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=cLQA621bZuo Дівчата, памятайте, ви - майбутні матусі! Бережіть себе від усіляких негараздів, нехай біди минають вас стороною. Адже здорова і щаслива матуся - здорове дитятко! І памятайте завжди це!!!!!
Вітаю всіх форумлянок,мам і немам(бо будуть), з Днем Матері! Хай Вас обминають невдачі і грози, Хай тільки від радості з’являються сльози, Ми Вам посилаєм ці вдячні слова, А Бог хай дарує многії літа!
Іруськи-Іринки-Іриночки!Милі наші, чарівні!З святом ВАС!Нехай у ВАШОМУ житті завжди живе Романтика і Кохання!!! http://www.youtube.com/watch?v=BJmeIeCsvOY&feature=related
У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначення 23 травня як Свята Героїв. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!
возяться як совки з леніном там де пам"ятник Бандері плитку і сходи так виклали, що гранітні плити вже розвалюються і марш на честь формування СС провести святе діло... краще б відкривали школи замість того всього ліпше без політики в цих затишних темах