Всім Дамам, Паням, Дівчатам із ЛФ Ойой - прошу вибачення, і сразу чесно скажу. Поки не потрапив на Международний (хоча - здається вроді - Всехсоюзный ), Жиночий День у Росію, не уявляв собі як можна святкувати - тут вже третий день отмечание продовжається - наші дівчатка в Лехістані вже дико заздріють. (Добре що Ромко чього не бачить - 3 дня вихідних )
Прийміть мої Вітання! А так, как Полковник не с нами, позволю себе поздравить Вас, дорогие девочки, с этим весенним праздником от его имени! Восьмого марта встану по-утру, Накрашу губы, натяну колготки, Вместо жены по бутикам попру, Пускай она попьет сегодня водки!!! Думаю, Полковник не обидится
Сашка_уа, вітаю тебе із захистом червоного диплому!! І відповідно із закінченням навчання! Бажаю, щоб доросле життя, яке почнеться після відмивання диплому було ще легшим і веселішим, ніж студентські роки! Удачі!
"летіт, летіт ракета зєленінькаво цвета, а в нєй сідіт Гагарін - прастой савецкій парень!" чи є хто причетний до дня космонавтики? я - причетна: мій чоловік в КВ служив а ще, у наших друзів ювілей з весілля Всім дописувачам ЛФ - гарного дня і космічних успіхів у справах
Вітаю з Вербною неділею! Вербное Воскресенье Весной природа торжествует Сверкает красками весь свет Пушится верба ей любуюсь Как набирает она цвет Сорву три веточки легонько И в храме освящу водой Ведь Вербное уже сегодня Для нашей церкви день святой! Зажгутся свечи озаряя Все стены храма в этот миг Иконы золотом искрятся И с каждой смотрит Божий лик Начнется служба и молитва Сольется с песней в унисон И вдруг весенне палитрой Раздастся колокола звон!
З ВЕРБНОЮ НЕДІЛЕЮ ВАС! Верба б’є, не я б’ю, За тиждень – Великдень! Уже недалечко Червоне яєчко. Лоза б’є, не я б’ю, За тиждень – Великдень! Будьте здорові, як вода, І багаті, як земля!
Вітаю з вербною неділею. Мих. Як казав священник: давайте заспіваємо "Многая літа" тим, хто раз на рік у Вербну неділю ходить до церкви!
З церкви бабуся принесла лозинки, Глянсові, ніжні, пухнасті вербинки, Нас і дорослих у хаті зібрала, Гілкою хльоскала і примовляла: "Верба пестлива, бий на вродливе, Різка, з любов`ю, бий на здоров`я, Будьте слухняні і чемні сьогодня, Нині і прісно... ну, хоч до Великодня!" Всім по галузці на згадку роздала, Решту малу за ікону сховала. Шию обняли бабусину діти - Дякують їй, що... вербою побиті!
Не я б"ю верба б"є, з Господнім благословенням здоров"я додає! Щоб не боліли ноги , руки й голова , а в тілі здоровий дух вита!
Ой ти гілко, гілко вербова! На тобі зелена обнова. Ще холоднувато надворі, А ти вже в святечнім уборі. Ти вже у церковцю ходила, Господу стежинку встелила І до нас вернулась, свячена Гілочко вербова, зелена. Ти торкни Оленочку трішки, Хай росте, як мама, заввишки А Максимка – шпарко й багато, Хай здоровий буде, як тато. З СВЯТОМ ВСІХ!!!
Я поздравляю всех евреев (сочувствующих тоже) с праздником Пейсах! Напомню, что это был, есть и будет праздник исхода евреев из Египта. Желаю всем украинцам, или причисляющих себя к этой нации, (не путать с национальностью) наконец выйти из России (уезжать не обязательно). KLIBERN.