Відповідь: В І Т А Ю !!! Я знаю, почему Читателю не понравился пост Оли. В нем она желает, чтобы сбылись все его мечты Но в этот день от лица всех спецбригад поздравляю Данило с днем рождения. Счастья, здоровья и семейного благополучия!
Відповідь: В І Т А Ю !!! І Петро цього самого побажав, але Читатель так не зреагував. Цей grumpy old man ще й ревнивий виявляється...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Даниле, а картинка Вам відкрилася? Бачили скільки публіки йшло Вас з ДН вітати?
Відповідь: В І Т А Ю !!! А в мене зараз взагалі смайлики не грузяться.. Данило вітаю вас з днем народження й бажаю щасття і подружнього взаємного кохання (ще щоб менше з Читачем сварилися )
Відповідь: В І Т А Ю !!! Danilo, Поздравляю! Я вам желаю найти правильную точку опоры, потому что рычаг у Вас уже есть, а остальное - приложится
Відповідь: В І Т А Ю !!! Власне, користуючись нагодою, та враховуючи що завтра більшості дівчат нашого форуму не буде в он-лайні... Дівчата! Дозвольте привітати Вас з Міжнародним Жіночим Днем, та побажати Вам море кохання від чоловіків, безмежного щастя, збуття всіх найпотаємніших мрій, успіхів у всіх починаннях, міцного здоров"я та наснаги і терпіння до нас, чоловіків
Відповідь: В І Т А Ю !!! Только что прочла название статейки 12:51 07/03/07 Кабмин делает женщин счастливыми днем и ночью http://versii.com/newss.php?pid=100700
Відповідь: В І Т А Ю !!! С наступающим праздником Весны всех женщин! Желаю быть всегда такими же красивыми, какой женщина бывает 3 дня в году - на свой д.р, на Н.г. и на 8-е Марта. И пусть рядом всегда будет мужчина, который бы каждый день превращал в 8-е Марта и ради которого всегда хотелось бы выглядеть как в эти 3 дня!
Відповідь: В І Т А Ю !!! The 8 of March is nearly at hand So grow My little, prikky end С праздником дорогие женщины! Счастья вам.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дозвольте від імені "усіх милих жінок" подякувати форумлянам за вітання і побажання. Чи визнає хтось 8 березня за свято чи ні, а жінкам, як на мене, завжди приємно чути щось приємне від мужчин, у них вуха на таке дуже чутливі, хоч вони це старанно приховують.. :p
Відповідь: В І Т А Ю !!! Шановні форумляночки! Є така думка, що 8 березня насправді принижує жіночу стать, адже дарувати подарунки необхідно кожен день! Отож буду заходити на форум й кожен день вітати нашу "слабку" стать:p :rolleyes: Зі святом Вас шановні дівчата!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Поздравлю вас, девчата-украинки Недеюсь праздник не унизит вас, Спасибо вам за те слезинки, Что часто падают из наших глаз. Zigfrid (c)
Відповідь: В І Т А Ю !!! і я дякую. знаючи напевне! , що ви, чоловіки, бажаєте нам добра кожен день у році .
Відповідь: В І Т А Ю !!! Довго думала, що робити. Колись зі свекром сперечалася, що най свято буде, бо його в багатьох країнах святкують і то лиш українські чоловіки вирішили собі відмовку знайти, то не буду відступати від колишніх своїх переконань. Вітаю усіх форумлянок зі святом весни!!! .......................................... А форумлянам дякую за вітання.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Усіх жінок зі святом! Іноді ви буваєте вредні, але це тільки додає вам шарму! Любові, затишку в родині, сповнення усіх бажань!