Вітаю всіх з ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!Бажаю педагогам файних учнів і хорошої зарплати!Адже вчитель-це одна з найпрекрасніших і найнебезпечніших професій.
І я вітаю. І висловлюю співчуття. Нині,йдем з малою з лісу...я її вчу... - Зорянка...не кричи...діти не кричать,вони розмовляють... А в посадці,дітиска збудували собі альтанку і постійно там товчуться. От,я малій то говорю...підходим...рев...виски..крики...мат-перемат... Діти.... Років 10-13. Захоплююсь вашою мужністю,вчителі....:empathy:
З ДНЕМ ХУДОЖНИКА ВІТАЮ!МУЗИ ТВОРЧОСТІ І СВЯТА БАЖАЮ!!! Думаю у нас такі митці на форумі Є! А якщо й нема, то мистецтво вічне, тож вітаю із святом нас, яке відзначаємо в другу неділю жовтня.
Вітаю всіх художників також!!!! Прочитала в календарі, що сьогодні День працівника стандартизації та метрології та День працівника санепідемслужби. Так що приймайте привітання Хай ВАМ буде щастя і задоволення від кожного дня.
Мені нагадалось... Чекаю дня, коли собі скажу: оця строфа, нарешті, досконала. О, як тоді, мабуть, я затужу! І як захочу, щоб вона сконала. І як злякаюсь: а куди ж тепер?! Уже вершина, де ж мої дороги? …Він був старий. Старий він був. Помер. Йому лизали руки епілоги. Йому приснився жилавий граніт. Смертельна туга плакала органно, Він Богом був. І він створив свій світ. І одвернувся: все було погано. Блукали руки десь на манівцях, тьмяніли фрески і пручались брили. Були ті руки в саднах і в рубцях — усе життя з камінням говорили. Вже й небо є. А стелі все нема. Пішли дощі. Хитались риштування. Внизу ревла і тюкала юрма. Вагою пензля металися вагання. А він боявся впасти на юрму. Сміялись в спину скіфи і етруски. І він зірвавсь. Не боляче йому, бо він розбився на камінні друзки. І ось лежить. Нема кому стулить його в одне на плитах базиліки… Прокинувся. Нічого не болить. Все віднялось. І це уже навіки, Нажився він. І недругів нажив. Було йому без року дев’яносто. Життя стужив і друзів пережив, і умирав зажурено і просто. Важкі повіки… стежечка сльози… і жаль безмірний однієї втрати: “В мистецтві я пізнав лише ази. Лише ази! Як шкода умирати…” Земля пером. Чудний був чоловік. Душа понад межею витривалості. Щоб так шукати, і за цілий вік — лише ази! — ні грана досконалості. Ти, незглибима совісте майстрів, тобі не страшно навігацій Лети! Тяжкий був час. Тепер кого не стрів, — усі митці, художники й поети. Всі генії. На вічні терези кладуть шедеври у своїй щедроті. Той, хто пізнав в мистецтві лиш ази, був Мікеланджело Буонарроті. Вітаю...бажаю теж...ніколи не заспокоюватись...
Всім,хто творить диво за допомогою фарб - бажаю щоб... ...рука,керована натхненням творила спокій і красу, Ставали справжнім сокровенням картини- сторожі часу. Хай у житті і у картинах завжди буде місце для яскравих і теплих барв!
Сьогодні, 14 жовтня, православні та греко-католіки відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці (День милосердя і співчуття).У нинішньому році відзначається 1100-річчя свята. Вітаю всіх з цим святом!Нехай Матінка Божа візьме всіх нас,наших рідних,близьких,друзів і нашу неньку-Україну під свій могутній Покров! День милосердя і співчуття...
Вітаю всіх... Нагадалась мені пісня,що ми співали зі спадками http://www.youtube.com/watch?v=QRfZDLngsPg Ми її часто виконували на концертах... А ще...сьогодні...в таку ж сонячну погоду ховали мою бабусю.... Моя бабусю, старша моя мамо! Хоч слід, хоч тінь, хоч образ свій залиш! Якими я скажу тобі словами, що ти в мені повік не одболиш... Знаковий день....
Ну,нічого,нічого...прорвемось.... а фотки клас..... ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Я маю на увазі,де ти такий файнючий....
Щиро вітаю вас зі святом Покрови Пречистої Богородиці – одним з найдавніших християнських свят! Воно знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею і покровителькою. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм покровом та ізбави нас від усякого зла». Тож всіх козаків - зі святом, і бажаю міцного здоров'я, незламної волі. Щиросердно зичу всім щастя, здоров’я.Щастя всім, радощів та благополуччя!