Ravin and Klinber. А також всіх решта (хто святкує) з наступаючим Новим Роком , Rosh Hashanah. Їжте яблука з медом , щоб Новий Рік був солодкий. Гранати , щоб добрі справи робилися І дуйте в шофар. Shana tova
Любімая, вітаю Вас з народженням донечки! Донечка, як фея в казці до вас прийшла, хай буде світле її життя, нехай росте здоровою, розумною, сміливою, а її зірка нехай буде самою щасливою!
ВІТАЮ ВСІХ НАТАЛОК,НАТАЛОЧОК,НАТАЛЬЧИКІВ,НАТАЛЮНЬ З ДНЕМ АНГЕЛА!!!НЕХАЙ АНГЕЛ - ОХОРОНЕЦЬ ЗАВЖДИ ВАС ОБЕРІГАЄ ВІД ВСЬОГО ЛИХОГО!КОХАННЯ,РАДІСНИХ ПОСМІШОК,ПОЗИТИВУ,ХОРОШОГО НАСТРОЮ,МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я І ЗДІЙСНЕННЯ УСІХ НАЙЗАПОВІТНІШИХ МРІЙ ТА БАЖАНЬ!!!
УРЯ!!!!!!! Вітаю Лілю з народженням синочка:girl_tender:. Нехай буде такий чемний як я! і цим все сказано.:girl_wink: ---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- тато каже, що затуркана жидівка, ну бо по-татовій лінії єврейські корені а по-маминій турки. Он і поєднання відповідне.
НАТАЛОЧКИ!!!Прийміть запізнілі вітання. З Днем Ангела тебе вітаю, Та нехай твій Ангел тебе оберігає. Стежку життя квітами барвистими посипає, Мир, злагоду, любов дарує та в усьому допомагає. Смійся, радій, будь коханою та від усього серця люби, Бо так чудово, що на цій землі є така людина, як ти!
Привітання мамі й татку Із народженням хлоп’ятка ! Красенем хай він зростає І здоров’я, й мудрість має ! Хай найкращим буде сином І продовжить рід родини, Радістю всіх звеселяє, Щастя хай його чекає.
Лілю, вітаю Вас з народженням синочка!Щастя, здоров"я , всього найкращого! У вас родился сын,Надежда и опора,Хоть станет он такимСовсем еще не скоро.Ему еще пройтиПо жизни все этапы,С ним рядом на путиПусть будут мама с папой.Ну а пока лежитОн в маленькой кроватке,Но время пробежит -И будет все в порядке.Пускай пока ты спишь,Но это лишь начало.Мы за тебя, малыш,Поднимем все бокалы