Я дико извиняюсь - праздник Советский. С 1959 года отмечается. Не знаю, запрещён ли он на Галичине. Короче, Уважаемые строители, с ПРАЗДНИКОМ ВАС!!!! Вот: http://telegift.ru/
Привітайте ще окупантів Грузії з другою річницею їхніх ратних "подвигів". http://www.youtube.com/watch?v=ABGtBEsAu84
Мар"яна Савка Маковій. Іде Марія на Маковія, Чари ховає на чорних віях. Тиша не дише. Вітер не віє. Іде, прегарна, ніяковіє. Повні маківки дрібного зерна. Очі Марії - плесо озерне. Коси шовкові, плетені тісно. Груди здимають грубе намисто. Іде Марія полем та гаєм, Маком дрібненьким шлях посипає. Поки той мачок ляже в землицю, Піде Марія за молодицю. Від Маковія до Маковія Вже й заколише сина Марія.
Вітаю всіх із цим чудовим літнім святом!!! ІЗ СПАСОМ Для мене це свято теж дуже особливе.Колись такий день повернув в моє життя радість і надію...
А нині свято... День смерті Марії. От,щось подумалось...скільки горя перенесла ця жінка...який важкий хрест випав на її долю. Бачити муки власної дитини...линути всім серцем...і не мати можливості допомогти... І зараз я хочу привітати Матерів...отих матерів,які душею поряд зі своїми дітьми...хворими...Матерів,які несуть СВІЙ ХРЕСТ...до самої смерті... Низький Вам уклін...
Вітаю всіх з 1 вересня! Особливі вітання для сьогоднішніх першачків і їх рідних!Хай перший крок у довгий але цікавий світ знань буде легким і радісним! Для всіх учнів і їх батьків - також легкості і задоволення від навчання! Всім вчителям -натхнення і розуміння! І всім-всім - здоров*я і Божого Благословення!
З першим вересня всіх без різниці-хто радий,хто не радий!Школярі,вітаю,навчання-це як вирішування головоломок в компанії друзів!Батьки школярів,вітаю з ностальгією і запитаннями про оцінки!Вчителі,вітаю з тим,шо багато годин ви будете проводити наче на дискотеці,повірте
Любімая, вітаю Вас з народженням донечки! В семье без сыновей и дочек Жизнь часто смысла лишена, Родился маленький комочек, И нынче вовсе не до сна! Столько заботы нужно, ласки, И дел теперь - невпроворот, Чтобы смеялись эти глазки! И нет прекраснее хлопот! Так пусть же окружена Любовью Малышка Ваша будет много лет, Чтоб было крепкое Здоровье, И мир её без войн и бед! И за терпение за Ваше Зачтется Вам на небесах, И все же нет картины краше, Чем мать с ребенком на руках!
Любімая, вітаю від щирого серця! В цей день ясніше засвітило сонечко, Бо народилася у Вас маленька донечка. Зичимо їй від всієї душі Доброї долі і щастя в житті, Нехай з її веселим сміхом У дім приходить радість і втіха ! Народилося дівчатко, Наче сонце, ангелятко, Хай радіє вся земля – У світі кращої нема. Хай усмішкою втішає І щасливою зростає, У любові і красі, І в достатку і в добрі. Подарунків їй від долі І в житті всього доволі, Щоб пишались нею всі І в родині і в сім’ї.