Приєднуюсь до привітань. Така пісня "Тезе" нагадалась: "Nada te turbe"("Нехай нічого тебе не хвилює") http://www.youtube.com/watch?v=6B5AuCaDSwM
Тьозки, вітаю з іменинами!Нехай у вас і у нас все буде гаразд.Дякую всім за вітання.Ось вам від Ірисок
Сьогодні з подругою святкую 18 років нашої дружби... По телефону Я у Львові, вона - в Донецьку Цокаємося к трубку телефонну Нажаль, вона не прочитає моїх вітань, але вони зроблять наш світ кращим ВІТАЮ ТЕБЕ МОЯ ЄДИНА ПОДРУГО, МОЯ УЛЮБЛЕНА, ДОРОГА НАТУСЯ. ХОЧ МИ НЕ ПОРУЧ, АЛЕ МОЄ СЕРЦЕ ЗАВЖДИ З ТОБОЮ
Банківські працівники, вітаю з професійним святом! Величезних: зарплати і премії кар"єрного росту поваги від співробітників любові керівництва подяки клієнтів фінансового результату. Маленьких: планів робочого дня резервів аудиторських висновків.
Вітаю всіх дорогих форумлян зі Святом Зіслання Святого Духа! Нехай Святий Дух провадить Вас і оберігає на всіх Ваших дорогах!
Всіх християн вітаю з Днем П"ятидесятниці - Святом зіслання Святого Духа на землю! Трійця Зійди, пролийся, Дух Святий, На Церкву Божу. Хай, як в садку, зростають в ній, Плоди хороші. Хай благодать живе у ній, Любов і милість, Щоби на поклик, Боже, Твій Женці з’явились. Даруй, щоби усі завжди Нас розуміли, Від зайвих слів нас захисти, Дай слову сили. Над світом перемогу дай, Підтримай, Боже, І будуть Твої діти хай На Тебе схожі. Дорога наша поросла Уся терниною, Дай, Боже, нам у світі зла Іти невпинно! Щоб шлях розумний і прямий Привів туди, де Ти, Струсили порох з ніг земний Ми коло брам святих. Ірина Колошина
В нас "дитячий день". Святкують в домах і школах. Шасливі, всі. Майже всі. Такій одній дитині посвячую. І ще одній. І їм похожим.
Вітаю всіх з Днем захисту дітей!!! Любіть і оберігайте їх, бо тоді вони виростуть хорошими людьми і зможуть зробити цей світ кращим!!!!!!!!!!!!!