Для меня Пасха и Новый год самые большие праздники. Мои родители крещенные, крестили меня когда мне был год. И на Пасху папа красил яйца в луковой шелухе, а мама работая в общепите приносила паски, ее кондитерский цех выпекал паски, за которыми приезжали водилы с горкома, исполкома и прочими организациями.
Вітаю зі світлим святом Воскресіння Христового! Нехай ваші душі будуть багаті на добро як святковий стіл, чисті як Великодний рушник і веселі як писаночки! Нехай великодні передзвони принесуть у ваші домівки радість, віру та любов!
Христос воскрес! Радуйтеся, Божі люди, Хай між вами гнів не буде, Хай цвіте любов все Божа, Чиста, мила, як квіт-рожа, Бо любов прийшла з небес: Христос воскрес!
А я те... Паску спік... Бо жінка пальця порізала, і не могла тісто місити, а автоматична хлібопічка стільки тіста не вмістила - там близько 2 кг було... То я його того... В 4-х літровій (чи 5-тилітровій) емальованій каструлі пік... Вийшло супер... На дно - папір для випікання, верх фольгою ледь прикрив, бо пеклася 1 год 20 хв, щоб не згоріла... Фоткнути навіть не встиг, тому фото не моє... Дуже схожа на цю формою, бо я ж теж в каструлі пік... Тільки моя здоровецька... Була... Уже сточили... Все... Бо трохи поділилися з тещем і тещею, і швагером... І у мене бобри є... Здорові... Точать так - що страшно за їх пальці... Особливо після півдня футболу чи баскетболу... Літр-два соку, кіло паски своєї + кіло купленої... От вже й перекусили, тоді й зачекати можуть, поки їм обід гріють...
Горять свічки, Блищать ікони, Земля в молитві до небес! ХРИСТОС ВОСКРЕС !!! - лунають дзвони І спів - ВОІСТИНУ ВОСКРЕС !!! Божої Вам ласки І смачної паски, Писанок красивих, Довгих літ щасливих!!!
Як не крути, а направду анекдот здійснився, пам"ятаєте? - 2000 рік. Енциклопедія. Буква Б, Брєжнєв Л.І. - незначний політичний діяч епохи Алли Пугачової! Дійсно Примадонна! З днем народження...
Всіх львівян, особливо чоловіків, особливо найбільш відчайдушну їх частину щиро вітаю з днем 1-2 травня, тобто Днем Батяра. Удачі, дорогі друзі! Powodzenia drogie przyjaciele!
Хоч у нас такого свята немає, але всіх чоловіків вітаю. Все-таки іноді можна і похуліганити. Побешкетують трохи хлопці в універі - настрій піднімає.
Хоть на ЛФ всі Ромки(тільки що вичитала в іншій темі) і вже пізно але всерівно привітаю ЮРКІВ з іменинами!!!!!!!!!!! Може хоть один ЮРКО є на ЛФ Вітаю вас ЮРІЇ !!! Бажаю щоб у вас було все о так во Щастя вам і здоров"я!!!
І я приєднуюсь до привітань (хоч із запізненням на день ). Вітаю усіх Юріїв, а на ЛФ - форумлянина під ніком terrible - всього найкращого!!!
Вітаю львів'ян та усіх, хто завітає у ці дні до Львова із Днем Львова!!! http://www.youtube.com/watch?v=2VKS...D19CE764&playnext_from=PL&playnext=1&index=66