Дякую , Педро! Я теж завтра випю Ґіннесу , або Кілкенні....в мене в цей день є ДН і були би мої батьки айріші , то був би я "настаящій" Патрік. Всіх з святом весни , пива і доброго настою........ Нappy St. Рatrick's Day!
Романе, вітаю! Я. Але, якщо і відійти від опції мінімалізму - бажаю здійснення усіх заповітних мрій, удачі у всьому, залишатись мужнім і сильною опорою у всьому...
Вже нині бажаю усім радісного Великодня... ще правда Велика Субота, але вже сьогодні їдемо святкувати цілою сімєю в батьків, поки ще це щастя є ...
---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ---------- ВІТАЮ!!!!!!!!!!! Нехай ІСУС ВОСКРЕСНЕ В СЕРЦЯХ КОЖНОГО З ВАС!!!!!!!!!!!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!! Вітаю усіх-усіх із святою ПАСХОЮ. ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- http://radikal.ru/F/s46.radikal.ru/i113/1004/be/934505d58a51.jpg.html
Шановні форумляни ,сердечно вітаю Вас з Великоднем! Хай Божа Матір вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! — Христос Воскрес! — Христос Воскрес! — Христос Воскрес! Щастя, миру, злагоди!!! * * * Христос воскрес! Удень святий бажаю щастя вам простого! Бажаю в душах відродити уміння вірити й любити. А Бог вам щедрою рукою за вашу віру, за терпіння своє надасть благословіння! * * * Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, Шматочок сальця, запашная ковбаска, І писанок пару з корінчиком хрону, Хай плине достаток до вашого дому! ХРИСТОС ВОСКРЕС!
На фото трехмерная реконструкция лика с Туринской плащаницы Христос воскрес! Опять с зарею Редеет долгой ночи тень, Опять зажёгся над землёю Для новой жизни новый день. Ещё чернеют чаши бора; Ещё в тени его сырой, Как зеркала стоят озёра И дышат свежестью ночной; Ещё в синеющих долинах Плывут туманы… Но смотри: Уже горят на горных льдинах Огни лучистые зари! Они в выси пока сияют, Недостижимой, как мечта Где голоса земли смолкают И непорочна красота. Но с каждым часом приближаясь Из-за алеющих вершин, Они заблещут , разгораясь И в тьму лесов , и в глубь долин Они взойдут в красе желанной И возвестят с высот небес, Что день настал обетованный, Что Бог воистину воскрес! Иван Бунин ХРИСТОС ВОСКРЕС Христос Воскрес и ад Им побежден. Христос Воскрес и мир Им искуплен. Христос Воскрес и ангелы ликуют. Христос Воскрес и люди торжествуют. Христос Воскрес и рай открыт для нас. Христос Воскрес и сила ада пала. Христос Воскрес и стерто смерти жало. Христос Воскрес и мир от муки спас. Олег Осипов.
(¸.•✿'`•Wesolego Alleluja!•´´✿•.¸) *******@--@--@ ******@------------@ ****@-----------------@ ***@--------------------@ **@-----------------------@ **@-(\(\-----------/)/)----@ **@-(=':')-------(':'=)----@ **@(..(")(")..(")(")..)----@ ***@---------------------@ *****@----------------@ ********@--@--@ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Staropolskim obyczajem dużo szynki życzę z jajem. Niech zające i barany pospełniają wasze plany, niech to będzie czas uroczy życzę miłej Wielkanocy!!! Słońca, szczęścia, pomyślności, oraz dużo fajnych gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, Świąt wesołych oraz zdrowych!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ …………………………….@@@@ …………….o00o………….@@()@@ ……vVVv..00()00………_…@@@@ …..(___).`0000´…_.(_)_……\……… …..~I~……..|…….(_)@(_)…..|……. …….\|……….\|/……/.(_)…….\|/…..... …..\\|///……\\|//..\|/..\\|//….. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Pozdrawiam serdecznie!!!!