В І Т А Ю !!!

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Капітан, 6 гру 2006.

1. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

И вас, панове, с праздником! Добра вам и душевного покоя! Это - искренне!
    Даже несмотря на вашу ложку дёгтя!:give_rose:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

За вітання з днем армії дякую. Я ж теж там служив. Разом з чеченцем Ельдаром Гасановим. Звязок з яким припинився після перших бомбардувань Грозного. Армією. Захисників. Атєчєства. Сподіваюсь,якщо він живий,він теж згадає мене в цей день. А,щодо Ющенка.... Нехай Бог йому простить продану Україну. Щиро йому бажаю. В цей день.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

От...вЕршика знайшов....:)
    Трохи пІшлого...зато в тему....:sorry:

23 февраля - выпьют водки дембеля,
    тот кто служит, кто служил,
    кто от службы "откосил",
    кто на службу попадет,
    кто на службу ... забьет,
    и военные со стажем,
    и белобилетник даже,
    и какой то педераст,
    тоже праздновать горазд!
    Поздравлять, считают,
    надо и мальчишек из детсада!
    В общем празднует любой:
    яйца есть-и праздник твой!

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Одесситки служат в армии один день

Общественная организация "Новое поколение" предложила женщинам провести один день в армии.

Акция началась в 10.00 и проходила до 15.00 в воинской части ВЧ А 1785 (ул.Спартаковская,4, район Горбатого моста). Мероприятие направлено на содействие военно-патриотическому воспитанию молодежи и привлечение внимания общественности к проблемам и перспективам развития вооруженных сил Украины.
    Женщины знакомятся с жизнью военной части, бытом солдат, встречаются с офицерами воинской части. Предполагается построение на плацу и строевая подготовка.

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

І таки Що?
    Слава пану Отаману?
    http://www.youtube.com/watch?v=HqhKHHEKqBg&NR=1

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всіх з міжнародним днем Письменника!
    Читателя Обкома і Вільного Слухача в тому числі :)

• Подобається Подобається x 3
  7. syavych

syavych копач

8.  
    • Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

Всіх Громадян України!
    1918 – Центральна Рада прийняла постанову про реєстрацію громадянства в Україні.

• Подобається Подобається x 9
  10. Romko

А я заходжу..на ЛФ...і....:sorry:
    Розкидані лакові чоботи...жіночі речі...майтечки...памперси....і прочі..тіїво...:scratch_one-s_head:
    Коротше,вітаю дівчат з ДП на форумі.:give_rose:

• Подобається Подобається x 18
  11. VasMT

З міжнародним днем дитячого телебачення і радіомовлення!
    О!
    І найкращий мультик
    http://www.youtube.com/watch?v=1uWjxB2wymo

Ще не все!
    В 321 році римський імператор Костятин I Великий наказав своїм указом вважати неділю вихідним днем! Слава Костяну!

І потрібно бути справедливим та згадати 1967 рік, коли до наданого Костяном вихідного дня, постановою ЦК КПРС, РМ СРСР и ВЦСПС всім робітникам і службовцям надали ще один вихідний день на тиждень, чим затвердили п"ятиденний робочий тиждень... І їм спасибі!

• Подобається Подобається x 10
  12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

9.3.1814 в сім'ї селянина-кріпака в с. Моринцях на Черкащині народився класик української літератури,Геній,національна гордість українського народу,-Тарас Григорович Шевченко!
    З чим я вас і вітаю!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  13. VasMT

Про Гагаріна згадувати не буду, хоча теж людина відома, а от у мого брата нині ДН! Вітаю його.
    А всіх дівчаток з Днем Народження ляльки Барбі! В 1959 році її вперше презентували у Нью-Йорку на торговельному ярмарку.
    Що цікаво, мусульмани запровадили свою Барбі... Правда звати ляльку Фулла
    Цікаве відео, раджу...http://www.sutki.net/techno/15610-musulmanskie_barbi_nastupayut__video.html

• Подобається Подобається x 6
  14. VasMT

Всіх, хто пов"язаний з землеробством, дачників, городників, садівників...
    Нині на Вкраїні день ЗЕМЛЕРОБА! Вітаю!
    І щоби два рази не вставати, нагадаю, що сьогодні день народження американського долЯра! в далекому 1861 році почали дуркувати зелені папірці, а до тепер як нові :)))

• Подобається Подобається x 6
  15. Romko

А я хочу привітати форумлян з єдною визначною подією. Сьогодні,відклавши всі справи, наш форум відвідала сама Коффі13! Уявляєте? Так що AVE Коффі! О....

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Спочатку думала, що королева Великобританії, аж тут персона поважніше:)

17. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Сам такий полосатий [​IMG]
    Нєєє, Аліас, то йно я мавенька [​IMG] ну і з королевом так...за кумпанію[​IMG]з неофіційним візитом [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  18. Romko

А шо,в твоїй свиті була якась там королева? Візит був настільки короткотривалим,що ми не роздивились... Але дуже вдячні,жи снізошла до нас,грішних і вділила нам капку свого дорогоцінного часу...

19. VasMT

Можна було би і зранку, але календар вже перегорнувся...
    Рівно двадцять років тому, ВПЕРШЕ за час Нової України, тут було піднято Блакитно-Жовтий Прапор!
    Курйозний випадок стався в нашій радіо-технічній бригаді. (не пам"ятаю, я розповідав чи ні...). В кабінет командира бригади Анатолія Борисовича Липи вбігає захеканий замполіт і з порога:
    - Товарищ командир, в городе прапора повесили!!!
    Командир: - Какого?
    Замполит: - А хрен его знает. На остановке люди сплетничали...
    Було організовано загальне шикування о/складу, викликані всі прапорщики, ст.прапорщики і заодно всі свєрчки і офіцери...
    Замполітівський розум не міг "опрацювати" думку про Прапор!

І щоби двічи не вставати:
    Нині міжнародний день планетаріїв. І теж двадцять років...
    А для пана Bogun_а приемно буде отримати вітання з міжнародним днем числа Пі- 3,1415926....
    Жартівники придумали відзначати це свято 3(в березні),14(числа) 1 год 59 хв 26 секунд :)))

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Всіх форумчан ірландського походження, а особливо нашого Патрика вітаю з завтрашнім святом Святого Патрика. Смачного Ґіннесу!
    В вашу честь завтра постараюсь затанцювати якийсь ірландський танець (надіюсь нічого не помішає, хоч я взагалі-то поганий танцьор):good:

а де твій аватар? :)