И вас, панове, с праздником! Добра вам и душевного покоя! Это - искренне! Даже несмотря на вашу ложку дёгтя!
За вітання з днем армії дякую. Я ж теж там служив. Разом з чеченцем Ельдаром Гасановим. Звязок з яким припинився після перших бомбардувань Грозного. Армією. Захисників. Атєчєства. Сподіваюсь,якщо він живий,він теж згадає мене в цей день. А,щодо Ющенка.... Нехай Бог йому простить продану Україну. Щиро йому бажаю. В цей день.
От...вЕршика знайшов.... Трохи пІшлого...зато в тему.... 23 февраля - выпьют водки дембеля, тот кто служит, кто служил, кто от службы "откосил", кто на службу попадет, кто на службу ... забьет, и военные со стажем, и белобилетник даже, и какой то педераст, тоже праздновать горазд! Поздравлять, считают, надо и мальчишек из детсада! В общем празднует любой: яйца есть-и праздник твой!
Одесситки служат в армии один день Общественная организация "Новое поколение" предложила женщинам провести один день в армии. Акция началась в 10.00 и проходила до 15.00 в воинской части ВЧ А 1785 (ул.Спартаковская,4, район Горбатого моста). Мероприятие направлено на содействие военно-патриотическому воспитанию молодежи и привлечение внимания общественности к проблемам и перспективам развития вооруженных сил Украины. Женщины знакомятся с жизнью военной части, бытом солдат, встречаются с офицерами воинской части. Предполагается построение на плацу и строевая подготовка.
Всіх Громадян України! 1918 – Центральна Рада прийняла постанову про реєстрацію громадянства в Україні.
А я заходжу..на ЛФ...і.... Розкидані лакові чоботи...жіночі речі...майтечки...памперси....і прочі..тіїво... Коротше,вітаю дівчат з ДП на форумі.
З міжнародним днем дитячого телебачення і радіомовлення! О! І найкращий мультик http://www.youtube.com/watch?v=1uWjxB2wymo Ще не все! В 321 році римський імператор Костятин I Великий наказав своїм указом вважати неділю вихідним днем! Слава Костяну! І потрібно бути справедливим та згадати 1967 рік, коли до наданого Костяном вихідного дня, постановою ЦК КПРС, РМ СРСР и ВЦСПС всім робітникам і службовцям надали ще один вихідний день на тиждень, чим затвердили п"ятиденний робочий тиждень... І їм спасибі!
9.3.1814 в сім'ї селянина-кріпака в с. Моринцях на Черкащині народився класик української літератури,Геній,національна гордість українського народу,-Тарас Григорович Шевченко! З чим я вас і вітаю!!!!!!!!!!!!!
Про Гагаріна згадувати не буду, хоча теж людина відома, а от у мого брата нині ДН! Вітаю його. А всіх дівчаток з Днем Народження ляльки Барбі! В 1959 році її вперше презентували у Нью-Йорку на торговельному ярмарку. Що цікаво, мусульмани запровадили свою Барбі... Правда звати ляльку Фулла Цікаве відео, раджу...http://www.sutki.net/techno/15610-musulmanskie_barbi_nastupayut__video.html
Всіх, хто пов"язаний з землеробством, дачників, городників, садівників... Нині на Вкраїні день ЗЕМЛЕРОБА! Вітаю! І щоби два рази не вставати, нагадаю, що сьогодні день народження американського долЯра! в далекому 1861 році почали дуркувати зелені папірці, а до тепер як нові
А я хочу привітати форумлян з єдною визначною подією. Сьогодні,відклавши всі справи, наш форум відвідала сама Коффі13! Уявляєте? Так що AVE Коффі! О....
Сам такий полосатий Нєєє, Аліас, то йно я мавенька ну і з королевом так...за кумпаніюз неофіційним візитом
А шо,в твоїй свиті була якась там королева? Візит був настільки короткотривалим,що ми не роздивились... Але дуже вдячні,жи снізошла до нас,грішних і вділила нам капку свого дорогоцінного часу...
Можна було би і зранку, але календар вже перегорнувся... Рівно двадцять років тому, ВПЕРШЕ за час Нової України, тут було піднято Блакитно-Жовтий Прапор! Курйозний випадок стався в нашій радіо-технічній бригаді. (не пам"ятаю, я розповідав чи ні...). В кабінет командира бригади Анатолія Борисовича Липи вбігає захеканий замполіт і з порога: - Товарищ командир, в городе прапора повесили!!! Командир: - Какого? Замполит: - А хрен его знает. На остановке люди сплетничали... Було організовано загальне шикування о/складу, викликані всі прапорщики, ст.прапорщики і заодно всі свєрчки і офіцери... Замполітівський розум не міг "опрацювати" думку про Прапор! І щоби двічи не вставати: Нині міжнародний день планетаріїв. І теж двадцять років... А для пана Bogun_а приемно буде отримати вітання з міжнародним днем числа Пі- 3,1415926.... Жартівники придумали відзначати це свято 3(в березні),14(числа) 1 год 59 хв 26 секунд
Всіх форумчан ірландського походження, а особливо нашого Патрика вітаю з завтрашнім святом Святого Патрика. Смачного Ґіннесу! В вашу честь завтра постараюсь затанцювати якийсь ірландський танець (надіюсь нічого не помішає, хоч я взагалі-то поганий танцьор)