Христос Рождається! Спи Ісусе спи... Спатоньки ходи... Я тебе му колисати, Пісеньками присипляти, Спи Ісусе, спи маленький, Спи Ісусе спи...
ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! СЛАВІМО ЙОГО! Хай новонароджене Боже дитя дарує нам усім свою любов, ласку і благословення!
В гарну днину добрий час, Я з Різдвом вітаю вас, І з вечерею святою, Веселою колядою! Хай колядочка лунає І сніжком хай посипає. Хай Рік Новий несе у хату Щастя й радості багато! Христос рождається!
Врочиста на Землю зближається мить. Зоря Вифлиємська вже в небі горить. Серця нам утішить Малятко Святе. У кожну оселю Різдво увійде. Хай диво різдвяне і чар коляди, Зерно золоте та солодкі меди, любов і надія наповнюють дім. Христос народився! На радість усім!
.Хай ангел торкнеться вас ніжно крилом, зігріє вам серце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя і спокій у нім! Христос народився! Славімо Його! ---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=7QCadv7lIHI
Різдво Христове-це справжнє диво! Щоб завжди жилось щасливо!!!! Щоб здійснились задуми і мрії!!! Щоб щастям повнились надії!!! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!!!!!
Небо і земля, Небо і земля, Нині торжествують. Ангели й люди, Ангели й люди Весело празнують: Христос родився, Бог воплотився Ангели співають, Царіє вітають, Поклін віддають, Пастиріє грають, Чудо, чудо повідають. а у мене ось така листівка збереглась, ще з часів "звьйонзека радєцкого" Христос родився! Славім його!
Хай родиться в полі Жито й пшениця, Хай хліб-сіль будуть У Вашій світлиці. Щоб Ви в своїм домі Всі були здорові, І щоби було у Вас Усього доволі! Хай сипляться гроші Вам дощем із неба, Й Господь посилає Усе,що Вам треба! Хай щастя стукає у двері, Хай заходять до оселі Радість,злагода та спокій І любов на довгі роки! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!!
ВІТАЮ УСІХ ТЕТЯНОК З ІМЕНИНАМИ!!!!! МІЦНОГО ВАМ ЗДОРОВ"Я І БЛАГОПОЛУЧЧЯ!!! А ЩЕ ВСІХ СТУДЕНТІВ ЗІ СВЯТОМ!!!! ХОРОШИХ ВАМ ОЦІНОК!!!!!!!!!!!!!!