Присоединяюсь к тем форумчанам, которые уже написали здесь поздравления с великим праздником - Днём Победы. Отдельное спасибо администратору за георгиевскую ленточку в верхнем правом углу! Не ожидал на этом форуме.
Це був не Штірліц, це було в фільмі "Подвиг розвідника" з Кадочніковим. Як не крути, а для багатьох громадян України це свято. Вітаю!
ТАК то ж бета-версія Штірліца! Нє? Тю... Ну й рецепти у вас... Я луччє традиційними закусками обійдуся.
Вітаю усіх ЖУРНАЛІСТІВ із їхнім професійним святом! Нелегка, та водночас захоплююча це справа - бути журналістом. Тож бажаю хорошого здоров'я і наснаги у подоланні перешкод (при виконанні службового обов'язку ), завжди об'єктивності у вирішенні журналістських завдань і надійних колег по роботі. І так як усім людям: багато позитивних емоцій та радісних моментів, усмішок, кохання, справжніх друзів та УСПІХІВ!
Полковнику, вітаю з 7000 кармою! Останню краплю до 7000 я додав особисто, а своїх офіцерських 100 крапель думаю Вам варто за це випити!
Вітаю з Днем конституції України!!! :naci: http://www.youtube.com/watch?v=gZB55V299JI&feature=related