Дорогі форумчани! Прийміть найщиріші вітання зі світлим християнським Святом - Воскресіння Христове! Саме на Великдень розпочинається справжня Весна - час, коли оновлюється природа та людина, її надії та сподівання на краще майбутнє... Бажаю вам і вашим родинам щастя, здоров'я, радості, достатку, удачі, віри у світле і прекрасне! Нехай це Свято принесе палку любов в серця, світло і тепло у вашу родину, щирість та взаєморозуміння! Христос Воскрес!
Вітаю форумлян із Величним святом Пасхи і Христа! Радості! Любові! Сонця і тепла! Крашанок барвистих і смачної паски, щастя і Святої небесної Ласки! Христос Воскрес!
Вітаю всіх форумиян з Великим Днем Христового Воскресіння. Усіх Божих Ласк Вам ! Chrystus zmartwychwstan jest, Nam na przykład dan jest, Iż mamy zmartwychpowstać, Z Panem Bogiem królować. Alleluja!
Христос воскресе Поздравляю всех православных християн со светлым праздником и желаю Вам мира и добра Это моя жена творила
ХРИСТОС ВОСКРЕС! Дорогі форумчани! Хай мир, радість, злагода назавжди поселяться у Ваших серцях. Хай Господь завжди буде з Вами!
Дорогі форумляни! Із Христовим Воскресінням Щиро Вас вітаю, Щастя, радості, добра Кожному бажаю, І нехай буде смачною Великодня паска, І довіку буде з Вами Світла Божа ласка! Христос Воскрес!
Царице неба, веселися, Алілуя, Бо Той, котрого Ти носила, Алілуя, Воскрес із мертвих, як заповідав був, Алілуя, Молись за нас до Бога, Алілуя. Радій і веселися, Діво Маріє, Алілуя. Бо воістину воскрес Господь наш, Алілуя.
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Хай Божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину воскрес!
Явилась милість нам Господня І оживила світ, немов в раю; В знаменне світле свято Великодня Вітаю щиро кожну я сім’ю. Бажаю щастя й злагоди в родині Та благодаті Божої з небес І хай по всій лунає Україні: - Христос воскрес! - Воістину воскрес!
Христос восрес! Радійте нині діти! Сповнилося найбільше із чудес. Пропала тьма, і сонце правди світить. Христос воскрес! Воістину воскрес! Вітаю всіх форумлян!