Відповідь: В І Т А Ю !!! .. і Вікторію вітаю з 500-м дописом! Приємних співрозмовників приємно вітати. Шкода, що не завжди всіх "підловлюєш" на ювілеях.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Миху, вітаю Вас із очоленням топ-рейтингу дописів на нашому форумі. І це все за весь час перебування на ЛФ! Ви випереджуєте Невстранця аж на цілих 10 дописів. Мої ґратуляції.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ор-р-ркестрр, "Прощание Славянки" !!! Дякую, Пай. Сподіваюсь, і не з останньою :rolleyes:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Viktoria Jichova, поздравляю Вас с почётным первым местом, которое Вы делите с Михом по количеству сообщений "У цьому місяці". Вы опережаете ближайших преследователей на целое 1 сообщение! Почтительно внимаем
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую - дякую. І Вас теж з першим днем весни! Ну, а щодо дописів - то я ніякий не лідер, а займаю лише скромне 5 місце за кількістю своїх дописів цього місяця.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, что Вы! Первое! Теперь уже единолично, даже без Миха! 4-я колонка, сообщений "У цьому місяці" и на самом верху, (как и положено) Viktoria Jichova (15) САМА, собственной персоной! Там на троне высоком Царица-Любовь А на меньшее я не согласен! (с) Н.Носков
Відповідь: В І Т А Ю !!! С первым деньком Весны Вас, дамы и господа ...Была весна и дамы пахли Как свежесорванные сливы. Мужчины восхищенно ахали... Предпочитая все же пиво...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаємо Вінні-Пуг півтисячного учасника проекту під назвою "Львівський форум" Хай живе і процвітає![/IMG]
Відповідь: В І Т А Ю !!! Поздравляю Левандовку с Днем Рождения! Хотя по идейным соображениям мы далеки друг от друга, но ведь земляки! Успехов и процветания Вам и Вашему семейству! Всех благ!
Відповідь: В І Т А Ю !!! А з чого ви всі взяли, що в Левандівки нині ДН?:eek: Я зрозуміла, що то його син нині народився!
Відповідь: В І Т А Ю !!! О! То в пана Левандівки таки справді ДН! Вітаю, а це ще до вітань! http://www.happybirthdaytoyou.com/m...player=windows&swish=no&partner=&advertising=