В Чорногорію на авто

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Soniashko, 11 лип 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Не я часом пропонував на спеціалізованих сайтах знайти інформацію? Невже на ЛЬвівському форумі можна питати про все на світі і отримати вичерпні відповіді.

2. Кохана

Кохана LuBimaya

А чому б і ні? Чому не можна спитати в людей, яких вже хоча б умовно знаєш, почути їх враження і поради?
    Так, на туристичних сайтах інфи багато... а відгуки там хто пише? піарщики в основному...

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які піарники, шо за містечковий підхід. Читайте скільки влізе про любу країну і любий готель:
    http://www.turpravda.com/
    http://www.tophotels.ru/

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

І хто там пише? Ви їх знаєте? Хто вам сказав, що там не пишуть працівники тур-фірм?
    Чи все-таки краще запитати тих, кого знаєш? Таке враження, що вам аби посперечатися, а толку від вашої інфи на копійку.

• Подобається Подобається x 4
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

дуже дякую! Обов'язково скористаюся Вашими порадами....

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

ага... всі за, а баба-яга проти...

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може би сти перше зайшли подивилися? Людині допомагаєш - а вона далі в січку сцяє, шо за натура.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

да уж... що тут скажеш...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Трудно з людьми..?

• Подобається Подобається x 4
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я у своєму житті зустрічала чимало туристів з США, Німеччини та інших країн, які анітрохи не соромляться того, що живуть у скромних готелях або готелях.

Навіть у Грузії зустріли австрійців з кругосвітки, які вже 5 місяців подорожували: вони навпаки з радістю розповідали: ось ми в Тбілісі жили дуже дешево, десь ще жили дуже дешево. Люди пишаються тим, що примудряються об'їздити весь світ з не дуже великими витратами.

Ніхто в цивілізованому світі не соромиться того, що він у подорожі живе в якійсь дешевому готелі. Це тільки деякі наші або москалі вважають нижче власної гідності жити в готелі нижче 4 зірок, тому що бояться, що їх якось не так оцінять. :crazy:

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

По цьому і пізнають.... совка...

• Подобається Подобається x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю вони не тому живуть в дешевих готелях що в них грошей немає. Вони ж і вдягаються просто і машина в них не розкіш, а спосіб пересування.

Я був в Туреччині в готелі 5 зірок і там були номери різного класу, в деяких наші туристи кричали що вогко і стеля тече (не знаю чи правда, але вони переселятися хотіли). А в Хорватії був в готелі 3 зірки -різниця з пятизірковим відчутна, що тут скажеш - при чому тризірковий вийнятково хороший порівняно з конкурентами, чудово годують і т.д. Можу порадити - не ведіться на дешеве.

13. Easyrider

Easyrider New Member

Підкажіть тур у Черногорію,або як краще поїхати туди

Хто знає як краще та дешевше відпочити у Черногорії. Можна автобусний тур.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Найкращі тури у Чорногорію/Туреччину/Болгарію... у спонсорів нашого форуму. Вони і Гуугля знають фсьо!
    Для Вас... і в ЧЄрнагорію, і Турцию, і в Пустамити. Куди душа забажає, за Ваші гроші.

15. CIP Travel Lviv

CIP Travel Lviv New Member

враховуючи те, що віза в Чорногорію не потрібна, то можна просто хапнути хороший горящий тур з авіа, коли не загружається літак :good: Тоді житло ви можете брати за звичайними цінами, а за рахунок шарового перельоту добряче економите. При бронюванні житла можна навіть брати без харчування, в Чорногорії смачна кухня за помірними цінами.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так все таки, Миху, вийшло Вам в Чорногорію поїхати?

Питаю, бо вже три дні не береться робота, фото в інтернеті розглядаю, дуже сюди хочу

Але так як я людина, не звикла до нормального життя, то надумала їхати через Боснію, от, розпитуюсь знайомих сербів, наскільки безпечні мої забаганки...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, не їхав.

18. Un.Known

Дрімс кам тру. :)

Номер заброньовано.

Розглядаю варіанти проїзду. Але як знаю нас з шуміком, не пропустимо нагоди проїхати таку трасу машиною. :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не поїхав, але тепер знаю як то зробити. Береш шенген і валиш до Чорногорії. Всі проблеми.

20. Un.Known

Хтось був у Сербії? :)

а де твій аватар? :)