В Чорногорію на авто

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Soniashko, 11 лип 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Та шо Ви кажете! Туалет у коридорі - це у однозіркових готелях або якихось там хостелах.

У Чорногорії - нормальні готелі. Навіть є п'ятизірковий Сплендід на Бечичах, де колись відпочивала Мадонна.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це абстраговано я описав, але в тризірковий не ризикнув би їхати тарганів годувати. поняття "нормальний готель" - розтягнуте. Три зірки у Франції - це п'ять у Криму. Чорногорія совкова дуже. Там радянські санаторії переробляють під готелі. Я б нижче чотиризіркових не шукав і не шукаю. Знову ж таки - хтось кричить що йому і в гаражі чудово, відпочинок треба на типи ділити і тоді під кожен тип щось підбирати.

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ви шо, в Сутоморе відпочивали, чи шо?

Чорногорія совкова? Якщо Ви були у Вірменії, то Чорногорія б для Вас здалася б Монте-Карлом... :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

А взагалі в Чорногорії і Хорватії краще апартаменти знімати, аніж в готель селитися...

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

То ви до Аудуна? То там мало бути "відстань ВІД Чорногорії" :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви б ще з Афганістаном порівняли.

Кому краще?
    Апартаменти - це пару кімнат і кухня в двохповерховому будинку. Є можливість отримати веселих сусідів, з якими будете пересікатися хочеться вам того чи ні.

Мені більше подобаються великі готелі, там своє життя, як маленьке місто. Там басейни, гірки, ресторан, сауна, концерти по вечорам, купа розваг. А шо ті апартаменти - зранку тюп-тюп на пляж, там прокумарився цілий день, ввечері тюп-тюп в комірчину свою, от уже веселуха.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас напевно нудне життя, бо я б для відпочинку вибрав не галас, а якраз спокій.

• Подобається Подобається x 8
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби я всі ваші пости читав, то точно була б "тоска зеленая". На щастя я про ваше існування лиш тепер дізнався.

Всі там будем.

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Яких сусідів? Коли знімаєш апартаменти, ти ж знімаєш апартаменти повністю, тобто точно так само як готельний номер, тільки ще й з кухнею.

Ось ми в минулому році на острові Брач знімали апартаменти - у нас був окремий вихід (сходи з другого поверху). На першому поверсі, правда, були сусіди - німці, але ми з ними майже не перетиналися.

А в готельному номері - точно так само є сусіди в сусідніх номерах ....

• Подобається Подобається x 7
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не можу не погодитись.

Мені особисто вистачає телефонів, автомобілів, руху протягом тижня і аквапарків, замків та інших цікавинок на вихідних. Мала б можливість вибрати - хотіла б дикий пляж з максимально невидими сервісом.

• Подобається Подобається x 6
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Раз на раз не випадає.

То нащо вам у відпустку? Закрийте вікна, стане тихо, голова відпочине.

12. Un.Known

Вода в басейні не настільки солона, не вміститься в нього яхта, наприклад, пісок не такий дрібний, і мохіто мушу робити сама.

А ще сонце якесь на диво місцеве.

• Подобається Подобається x 4
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Жируєте. Це в той час як наші люди пиляють в Болгарію 20 годин автобусом зі своїми вареними яйцями.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

У готелі 5 зірок, де музика-танці круглодобово і всьо включено?

• Подобається Подобається x 2
  15. Un.Known

Я досить багато працюю, аби могла собі це дозволити.

А коли не могла - не лізла зі шкіри, аби тільки бути не гірше за інших, а їздила в Славськ і купалась у потічку.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хм, дивні якісь поняття. Я наприклад раз в потічку їду купатися, раз в морі. Не бачу зв'язку. Якщо немає можливості поїхати в відпустку в Венецію, то і не їдеш туди, шо там лізти з шкіри. Інша справа припхатися туди на своїй китайській тарадайці, жити там в якійсь бомжарні і перебиватися МакДональдсом, мені така подорож не потрібна. І мені не потрібно щоб про українських туристів думали як про убожество, вам то я бачу до фені цей аспект. І так на курортах один київський "середній клас" - бариги-власники магазинів.

Якщо мені потрібен спокій я беру рюкзак 90 л і йду ногами в Горгани, там по 5 днів людину не побачиш. А якщо мені потрібне ЖИТТЯ, то нащо мені ті самі Горгани ще десь.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

ну то і не їдьте!
    чого до людей чіпляєтесь?
    тут тема взагалі про інше а не про те, в що Ви її перетворили...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Вас хтось висилає кудись примусово? Не маєте можливості, не хочете - не їдете. Хтось має можливість, хоче - їде. Хто куди і як хоче, так туди і їде. В чому проблема? Тема взагалі не про це.

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Однодумці :)

19. Un.Known

Це - нормальна філософія, а я от знайома з людьми (нашими), котрі їдуть у подорожі по шести країнах Європи за 5 днів, автобусом. То фігня, що вони побачать тільки магістралі, а в перервах - по одному визначному місцю. Зате знайомим розказують, що вони були "в шести країнах Європи".
    Це якісь комплекси, ніде не зустрічала, аби до українських туристів ставились як до убожества тільки тому, що вони живуть в мотелі. От через те, що вони не вміють туалет за собою прибрати - їх критикують.
    І я Вас чудово розумію, в мене чоловік так само ходить, як йому випадає. А моєму тілу потрібний пляж і аби я не мусила рухатись взагалі. Бо в мене інакше життя кипить аж занадто.

І взагалі, через що Ви сперечаєтесь? Не підозрюєте, що в кожної людини свої потреби?

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)