При чому тут діти? Мова про вас Мені однаково, якої ви національності, віроісповідання та мовлення, але стати людиною вам не завадило б. Тому ви його і не розумієте, що гадаєте про його складність. Щось вигадуєте собі, а робите все навпаки, ніж вчить нас Господь.
,,Що таке кохання?"-запитали в маленького хлопчика. ,,Вчора я дав цукерку дівчинці і їла її вона ,а солодко було мені)) Шляхта не працює
йой, то беріть її читайте на компі чи планшеті. Вона дуже товста та серйозна, будете дуже розумним - знати все про ендокринну систему та як влаштований мозок)
Я ні однієї книжки не прочитав на компі чи планшеті. І не прослухав в навушниках. Я люблю паперові книжки. Зараз от читаю Жадана Сергія. Ніби нове, ніби сучасне - але мулька мулькою. А недавно читав Дашвар "На запах м"яса". Побачив у сина на полиці, вразила назва. Трошки книжка вже застаріла, але несподівано сподобалася )
А я (только не смейтесь) только закончила книгу "Три лица Януса" с серии "Военные приключения" военного издательства Минобороны России за 1981год)) Привезли сюда на растопку)). Приус скажет - кацапка, я ж говорил)). Ну понятно, что это СССР. Но мне такое интересно.
Книжки не можна палити. І вініли не можна викидати. Бо книжки можна читати при свічці, а вініли можна слухати на грамофоні. /а шо, нормально сказав, шо нє? ;/
Я сі з вами сплАчу...) Грамофон робиться на коліні з підручних матеріалів. Головне - мати на стриху настінний механічний годинник ;
у нас тут в сусідньому садовому кооперативі є чоловік (він там председатель) - такий Кулібін, що йой - все знає і все може, це якесь диво. Він і сварщик, і по електронній часті, і на столб полізе, і по насосам...Одна біда - кожного дня бухий в зюзьку. Треба з утра перехватити. Ми дуже переживаємо за його печінку, бо як вона не витримає таких тренувань спиртним, то і нам прийде кінець. У нас тут ніхто нічого не може: математики, програмісти, фізики, шахматісти і таке інше - що з них візьмеш?
Настінний механічний годинник є в сестри на стриху. Я його сам там заникав) Зрешта, а тут у мене на стриху є настінний годинник з зозулею, він працює не на пружині, а на гирях. Також можна прилаштувати, було би бажання;