Ті, які втікали після подій на сході України, не завжди мали навіть ті речі. Мабуть, має бути ще щось, але це вже релігійний досвід... Можливо, Царство Боже, яке мало б бути всередині нас, і є тим щастям? А сучасні нещасливці просто намагаються жити без Бога?
В мене теж мало віри, свого житла нема, але почуваюсь щасливим... Только каждый шестой украинец чувствует себя несчастным - zn.ua
Я по життю дуже не визуча. Щоб чогось досягти,завжди проходжу через труднощі. Але не відношу це до щастя. Для мене справжнє щастя-це гарне здоров'я рідних мені людей.
Ну,якщо з цього боку подивитися,то так. Але якщо "хворим" становиться краще,то тоді отримуємо ще більше щастя!
Думаю Ви переплутали щастя з різними видами радості та задоволення. Щастя людини в тому, що немає смерті. Це не просто високі слова - це факт. Якщо людина боїться смерті, то цей страх перекреслює будь-яке поняття щастя.
Біологічна смерть є тільки для фізичного тіла. яке переходить з однієї форми в іншу і теж по-своєму нікуди не зникає. Якщо Ви знімаєте буденну одежу і одівши нічну, сорочку лягаєте спати, то що, життя на тому закінчується? Так само людина покидає тіло звичайне, а отримує тіло духовне і життя продовжується. В Біблії пишеться: "Сіється тіло звичайне, встає тіло духовне. Є тіло звичайне, є й тіло духовне."-1-ше послання до Коринтян-15.44. Проблема багатьох людей в тому, що вони ототожнюють себе тільки з фізичним тілом, не розуміючи, а тим більше не відчуваючи межі між собою та фізичним тілом.
Не знаю, але відчуваю, що смерть - це трагедія, а трагедія - це якби щось неприроднє, тобто так не має бути, повинно бути якось по-іншому...
В багатьох випадках смерті передують муки, щоб людина сама прагнула смерті. Смерть для такої людини - полегшення. Коли людина свідомо в молитві приймає смерть, страху не існує, а навпаки появляється надія на щось краще.
Чи любите ви мармУляду з свіжої смородини так як її люблю я? Насмарувати собі курва крушок хліба, та так шоб аж по пальцях текло...та з свіжим молочком..о то є щастя . То тобі не джем і не варєнЬє....