УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Kats

Kats Романтик

Куроче.. Ромку... може вони і підмастили Шевченківському РВ.. а ті в Галицький РВ то направили.... короче розвели тих шахраїв як лохів.. справжні мастєри того дєла - "міліціонери"... а Галицький РВ скаже їм, а ми не в курсі.. в кармані вітер.. і всьо.. ви приїхали... ті хлопці набрехали тебе, розвели людей.. а їх в свою чергу розвела міліція... закон повернення вчиненого))))))

• Подобається Подобається x 10
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,якщо все ж генерал то куріровав?Не вірю їм,як псу...

• Подобається Подобається x 4
  3. Kats

Kats Романтик

Ти псам не віриш як псам? Ромко, та то нормально))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 5
  4. Romko

В тих смсках....
    "Ми на Україні недоторкані"
    "Генерал вами займеться"
    і теде...
    Може все ж спрацював принцип іванаівановича?

5. Kats

Kats Романтик

На такий принцип є завше інший принцип за яким я діяв коли був депутатом.. всі думали, що можна красти коли все помазано і всі мовчатимуть, бо погрожуватимуть і всі боятимуться. а я діяв за принципом "я дурак, мені всьо пофіг"... він спрацьовує непогано.. а тим більше коли я дійсно дурак і мені дійсно пофіг)))))))))) Ми повинні валити то всьо не задумуючись... ми або матимем всьо або гаплик... де твоя віра? де харизма? чи то тільки я такий романтик і максималіст? Як тіко запахне "Іванівановичем" то даю тобі слово, що я відразу проїдуся по ньому як тільки зможу... єдине шо я вмію робити бездоганно то портити нерви тим хто робить шось не бездоганно... от тим і займемося.. є мета і давай не бачитимемо перешкод.. а якшо шо.. то тупо перейдемося по них катком...

• Подобається Подобається x 15
  6. Romko

то як...ногами?:scratch_one-s_head:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти цікавився в міліції як рухається справа? От, тре було цікавитися письмово, щоб вони письмово відповіли тобі.

При чому тут ноги?

8. Romko

Якщо вони журналістів післали,адвоката проігнорували,на скаргу в прокуратуру начхали,то,як мислиш,що б мені сказали?

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну, то не показник.

а чого не начхати? По їх мірках, ти не цікавився ходом справи, а за невідреагований лист у міліцію, вони б зачепилися.

І не думай, що міліція не боїться прокуратуру.

• Подобається Подобається x 1
  10. Romko

Кац пояснить....
    Бо я більше сокирчиною вмію....

11. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Цій темі бракувало такого оптимізму :) Тепер аж читати приємно. І надія з"явилася на поступ в справі :)

• Подобається Подобається x 7
  12. Kats

Kats Романтик

1. Законом про звернення громадян зазначено термін повідомлення громадянина про прийняте рішення по справі... один місяць... 2. Незалежно від додаткових запитів закон повиненн виконуватися.. тому не важливо чи ти додатково звертався чи ні.. якщо закон не виконано має наставати відповідальність передбачена законом... 3. Не думаю, що на скаргу начхали, переконаний, що принаймні по догані їм дадуть, що буде додатковим доказом про порушення... 4. На рахунок прокуратури і міліції то скажу як людина яка крутиться в цій каші.. вони там всі кєнти... 5. Питання незаконності дії правоохоронців відносно порушення кримінальної справи і нереагування на лист - це дві різні теми... перша явно важливіша... в наш час нереагування на лист, тобто ненадання своєчасної відповіді обгрунтовується переважно фразою "у зв'язку з відсутністю коштів, а саме нефінансування поштової кореспонденції з боку держказначейства органів МВС, прокуратури та суду"... 6. Не варто чіпатися не дали своєчасної відповіді.. бо чхати я хтів на їх відповідь.. а головне порушення справи, бо то дійсно аргумент... і є всі підстави порушувати, а вони не порушили.. от головний їх промах... 7. І те що вони ні на кого не реагують це показник.. принаймні фінансово-помазаний)

• Подобається Подобається x 11
  13. Romko

Прокуратура відреагувала,на диво оперативно....

14. Kats

Kats Романтик

Здається мені комісь наваляють... прокуратура зрозуміла, що справа набирає оберту в гласності і надзвичайно оперативно на протязі 6 неповних днів всмалила по Шевченківському райвідділі... молодці, можуть коли хочуть... просто так би мовити еталон наглядової роботи прокуратури... і такий контраст райвідділу і прокуратури наштовхує на багато думок... а саме де ходили і кланялися.. а де явно не тягнули))) Ну що ж.. головне попереду...

15. syavych

syavych копач

ну не факт... навряд чи хтось комусь всмалив - прокуратура прекрасно знає всі схеми райвідділів. відповідь завжди дають вчасно, але от конкретних дій рідко. просто усвідомлюючи немалий розголос справи, натякнули що або розбирайтесь самі, або діліться з нами :)

Останнє редагування: 12 кві 2011
    • Подобається Подобається x 2
  16. Kats

Kats Романтик

Або є ще варіант, що помилково прокуратура таке всмалила... або тупо не зрозуміли хто і де мазав.. попутав їх чорт... або взагалі спекалися будь чого шо привязувало їх до тої справи.. або взагалі то сон і нам то сниться... короче... думали гадали.. а факт залишається фактом.. прийшла відповідь.. і вона така як є... а далі закочувати рукава і орати ту ниву...

• Подобається Подобається x 7
  17. Kats

Kats Романтик

• Подобається Подобається x 8
  18. Romko

Страстна п"ятниця.
    Направду,для мене вона...страстна.
    Почався день з попередження знайомого з УБОЗу,що в МВС зараз страшний рейвах.
    Отими сюжетами ми викликали лавину і зачепили багатьох високопосадовців.
    Мовляв,будь уважний,можливі провокації.
    Залагодив деякі справи,зустрілись з адвокатом,під"їхали в райвідділ,вияснили,що справа зрухалась з мертвої точки.
    Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановлення місцезнаходження даних осіб з метою(с)...і теде і тепе.
    Андрій мене підвіз в Рясне,попрощались,він поїхав,а я пішов до плащаниці в церкву.
    Виходжу...дзвонить Люба,перелякана до краю:
    - Приїхав Тарас Крив"як і вимагає,щоб я віддала йому його нокію(?!!!)...Приходь швидше,я його не впустила,сидить на лавочці біля під"їзду.
    Йду.
    По дорозі видзвонив Андрія,розвернув назад і дзвоню до слідчого:

- Хочу полегшити вам оперативно-розшукову роботу.Отой Крив"як Тарас в мене під хатою.
    - Вже їдем,затримайте його будь-якою ціною.

Підходжу.Є.
    І...півгодини дикого крику.

- Віддай мені мій телефон!!!!! Я його купив за 2000 гривень в магазині біля церкви Анни!!!!А ти відібрав.Побої зафіксовані!!!!Всьо зафіксоване!!!!

Я просто дивлюсь на нього....
    Він розпалюється ще більше.

- Ти силою,погрозами заставив мене ходити по фірмах,збирати гроші на неіснуючу хворобу дитини!!!!!Ти грабіжник,аферист і бандит!!!!! І алкоголік!!!!!Ти шантажем і погрозами заставив мене клянчити гроші!!!!А в мене хвора мама!!!!! Я зараз йду,пишу заяву в міліцію!!!!! І сьогодні ж кічаю життя самогубством!!!!

Показує мене заготовлений лист.
    І так далі і в тім дусі.
    Багато цікавого про себе дізнався.
    І про те,що кілька десятків тисяч гривень він мені пачками щодня залишав у почтовім ящику.
    І про те,як,біля податкової я його побив і відібрав телефон.
    І....і....і...
    Втримався я...хоч і важко було.
    На то поспів Андрій,адвокат.
    Якраз,коли малий кричав,що натихмяст йде кінчати з собою.
    Трохи розрядив обстановку:

- Йой...я в баґажнику лиш шнурок маю...мила не купив.Почекаєш,Роман винесе,чи так піде?
    Той Тарас трохи змішався...лиш відвуркувався...
    - Везіть мене в міліцію.Писати заяву.

А тут і міліція підоспіла.Забрали.
    Андрій підвіз нас з малою в ліс...бо хату перевертала:аїхати!!!!!!
    І поїхав в райвідділ.Ми трохи полазили...привів....троха сів на дупу...і описую вам страсті.
    Та й во,наразі всьо.

• Подобається Подобається x 17
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

От придурок малолітній!Це ж хтось його надоумив ту виставу зіграти...ще попсує він нерви тобі....

• Подобається Подобається x 8
  20. Romko

Ми видзвонили Женю Полікарпову,кореспондентку "Надзвичайних новин" ISTV,яка два дні тому знімала сюжет в нас в хаті...і вона по гарячих слідах пригнала в Шевченківський райвідділ.
    Тільки що розмовляв.
    Вона сама в шоці від того Тараса.
    Каже,що малий і їй кричав,що ніяка вона не журналістка,а шахрайка...
    Плутався в показах на кожнім слові....
    Вона опитувала деяких людей з тієї папки...то декому він казав,що в Зоряни лейкемія і показував фотку якоїсь трирічної дитини.
    Декому плів про ракову пухлину в мозку.
    На питання,чому він не звернувся до правоохоронних органів,із заявою,що його силою і погрозами заставляють збирати гроші,він...після довгої павзи і прохання вимкнути камеру,сказав,що я з моєю бандою(!!!),погрожували йому Інтерполом.
    А гроші він акуратно віддавав в почтову скриньку в під"їзді.
    А я їх потратив на меблі.
    Коли журналістка зауважила,що була в хаті і нових меблів не бачила,накинувся на неї з криком,що вона шахрайка і провокаторша.
    Чесно кажучи,я троха опупів від нинішнього дня.
    І від того всього.
    Зара мала встане,йдем на вечірню прощу...голова тріскає...і спазми,їті дістали вже...дихнути не дасть.
    В лісі файно....

• Подобається Подобається x 16
а де твій аватар? :)