УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Адвокат каже,що "руководство" було здивоване,коли дізналось,що йдеться про суму понад 100 000 гривень.
    Мабуть прокелішували,що можна було б здерти більше.

• Подобається Подобається x 7
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

написати в казету.

3. Romko

Недавно мені прийшла отака смска.

• Подобається Подобається x 3
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тим більше не розумію таких людей.
    Значить його біда,то біда,а чиясь то тільки спосіб вирішити свої проблеми?

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

І звернутись на Центральне ТБ

• Подобається Подобається x 9
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Ага, знайома пісенька : "Споможіте люди добрі, самі ми нє мєстниє..." Перед Богом може і пробачити, але перед законом повинні відповісти. Хоча де у нас той закон....

• Подобається Подобається x 13
  6. Romko

Почав бій з вітряками.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Згадав Смикове...

[MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/08/24/1161708.mp3[/MP3]

• Подобається Подобається x 8
  7. Kats

Kats Романтик

Ну і ще... 1. Ота їхня оперативно-розшукова діяльність то видається фікцією, оскільки така проводиться з дозволу суду... а я глибоко сумніваюся, що такий дозвіл суд давав без порушення кримінальної справи принаймні по факту... 2. Правоохоронні органи не спішать підшити до матеріалів справи копії розписок громадян, які надавали коштів... і тут виникає запитання: а може не спішать, щоб потім мати як дати задню? 3. За 3 дні, а при додатковій перевірці за 10 мали б якось так постаратися прийняти рішення по заяві порушувати справу чи ні... А вони морозяться може нічого не буде... Відчуваю вплив третіх сил.. можливо потойбічних... американських... президентів яких нема... Невже всі так добре знають табличку ділення??????? 4. Головне не дати їм відмазатися "морозом"... основне це тримати питання відкритим на слуху і на огляді громадскості... 5. І найголовніше, якщо добитися порушення справи то в подальшому аж ніяк не можна дати можливості з'їхати їм на ч. 1 ст. 190 КК України... тут як мінімум треба ч. 3... і всі 8 рочків... ну і звісно цивільний позов про відшкодування збитків у повному розмірі...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так вони самі зганьбили.

• Подобається Подобається x 5
  9. Kats

Kats Романтик

Давлять на жалість... хоча я сумніваюся, що у таких виродків є поняття "зганьбити себе".. їх морально-психологічний стан не знає такого.. для них це норма.. інакшого життя не бачили... ця фраза.. це всього навсього спосіб уникнути відповідальності...

• Подобається Подобається x 10
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну так, спершу погрожували, а тепер давлять на жалість.
    Ромко, не погуби їх чесне імя!

11. Romko

Нині подибалися зі знімальною групою ЗІКу.

Адвокат описує ситуацію

Вони хотіли ще порозмовляти з представниками міліції,але ті відмовились.

• Подобається Подобається x 10
  12. Romko

Зараз в 9-й по ЗІКу має бути сюжет...

13. Kats

Kats Романтик

Я фігію... Сюжет ЗІКу... "В міліції повідомили, що справу передано з Шевченківського РВ в Галицький РВ"... А мозги не передано у зв'язку з відсутністю таких??? Місяць тримають справу і вирішують "направити за належністю"... ну бо інакших причин направлення не вбачається... 1. Направляють, щоб скарга в прокуратуру Шевченківського району м. Львова стала формальністю.. 2. Знімають з себе відповідальність... 3. Тупо те, що мали би зробити на протязі 3 днів роблять через місяць... 4. Законних підстав такого направлення не вбачається взагалі.. 5. І які нах... оперативно-розшукові заходи проводилися, якщо справу вони впринципі розглядати не мають? Лапшу вішали?... Ну тепер їх впевнено можу сказати чекає перевірка ВБ (внутрішньої безпеки)... Крім цього їх чекає скарга в прокуратуру Львівської області.. уточнення в прокуратуру Шевченківського району м. Львова.. про притягнення до відповідальності осіб з вини яких відбувається затягування справи...окрім цього Галицький РВ ГУ МВС України у Львівській області попаде за найменші прогріхи під навалу скарг у всі інстанції... за що можуть дякувати Шавченківському РВ... При незадовільній роботі прокуратури всі матеріали направимо в суд для вирішення по суті.. і ще спробуємо зробити прес конференцію з приводу даного питання... вони явно не поняи одного, що ніхто відступати не збирається... глянемо хто зубатіший...

• Подобається Подобається x 16
  14. Romko

Я маю право їсти і пити....
    І пегулярно з жінкою жити
    Я маю право митися в бані
    І годувати рибок в фонтані
    Я такий щасливий,я такий щасливий,
    бо маю право мати право...(с) Андрій Панчишин.

15. Kats

Kats Романтик

не печалься... ти ще не настільки вільний щоб опускати руки... бо вільні лише ті хто втратив все заради чого варто жити... вода камінь точить.. а впертість зайо**є.. а тих кого зайо***ть хочуть щоб їм дали спокій.. а відповідно варіантів в них небагато.. зробити що ми хочемо.. не парся друже ми з тобою)))))))))

• Подобається Подобається x 9
  16. Romko

я навіть не про то...
    20 років тій пісні...а що змінилось?:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

18. Kats

Kats Романтик

спосіб мислення таких молодих людей як я...

• Подобається Подобається x 6
  19. Romko

А мені гидко.
    Що живу в такій державі,де допустимі такі речі.
    Братва таких б покарала...і покарає....розмовляв з декимм.
    Але то нормальні люди...а то....хто нас "захищає"...
    гидко.

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скоріше за все ті шахраї підмастили мєнтам, от вони і тягнуть резину.

Тре було тобі Ром не усно звертатися до них, а письмово.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)