УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вийшов сюжет...

http://www.youtube.com/watch?v=O-zhxrxxRpk

судячи з коментарів міліціонера,хлопаки будуть гуляти далі...
    Їх будуть до-о-овго шукати,потім ще довше встановлювати факт шахрайства(с),а,потім з миром відпустять...
    Ті знайдуть ще когось з бідою,та й будуть "заробляти"...
    Або ще щось придумають.
    Трудяги...

• Подобається Подобається x 15
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Не роби поспішних висновків. То прес-служба, він завжди говорить так, "аби чого зайвого не сказати". Інструкція така.
    Завтра буду з ним теж говорити, може, вдасться більше витягнути...

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Я не вчора родився.
    Садять за вкрадену курку,чи паця.
    За побитий комусь писок.
    Зрештою,за відібрану,чи вкрадену річ,або гроші.
    Невеликі.
    Якщо зловлять на місці.Або,якщо доведуть.
    Доводити в міліції вміють.
    Хто витримує,хто не витримує.
    А тут...
    Не вірю я.
    Може б,якби я задався ціллю доплатити якомусь адвокату...
    Я не маю чим платити.
    Та й не маю сил.
    Моя дійсність...вимотує...
    Так,що...все залишиться на кругах своїх.
    Такий світ...

4. Blessed

Blessed Well-Known Member

Упс і до мене приходили, і складали список тих хто дав пожертви (ім"я писали) і казали дають на службу в церкві за здоровя. І каже :" ну всі нам дають по 50 гривень,і більше, то може ви так зможете і ми на цілий рік дамо за здоров"я. Ну оскільки я не практикую такі молитви в церквах то я дала що мала з дрібних і кажу на службу не треба давати. а він так щиро примовляв,ой дамо все одно,дай Боже вам того і того і ще того... ну спокусилась тим що в рясі....

Ну нічого, Бог суддя справедливий. хто відриває в сиріт,вдов і хворих той не нажереться всеодно,і з собою не забере на той світ....ой зле їм буде:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 14
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це буде колись..а комусь вже зле..на цьому світі ...і не легше від того,що буде комусь і колись.
    За таке шахрайство вони повинні відповісти по закону....але у нашому світі гроші правлять..нажаль..

• Подобається Подобається x 12
  6. Blessed

То правда, але я вірю що Бог суддя справедливий, і хто знає може ще не дійшовши додому з тими грошима з ним щось станеться, і як живий буде то жаліти буде все життя.

• Подобається Подобається x 9
  7. Romko

Розмовляв зі слідчим.
    Простудився,хлопець,наразі...хворіє...
    До слова,він недавно мені зауважив,мовляв,я тут,на форумі(!!!) неправильно назвав його посаду.
    Він не слідчий,а опер-уповноважений УДСО у Львівській області.
    О.
    Питався,що там чути.
    Він пояснював,що все досить складно,бо прописані вони в однім районі,угода була написана в іншому районі,злочинні дії взагалі по кількох областях.
    Та й так....

• Подобається Подобається x 13
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Шо ж єто за законодавство таке.о_О Ніколи не розуміла тої приписки. А що вона міняє? Ну я вам кажу. Та хоч би на місяці приписаний, як вкрав гроші не в одному районі а в декількох значить злочин стає обласного масштабу, а не лише районного.

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Хм...
    То в далекій Гамериці таке...
    А,в нас той,жи вкрав в сусіда дві курки,і купа свідків,сидит два роки під слідством,на суді дістає два роки і з залу суда пензлює домів.
    Знаю такого фацета.

10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Заметьте,сидит под следствием,а не на курорте прохлаждается.Да и потом,Вы ему пожизненно предлагаете за "дві курки"? Но это я конкретно по приведённому Вами примеру.А так,да,законы у нас ,да и у Вас,как будто на нарах написаны

11. Romko

Бо його спіймали на місці вчинення злочину.
    Якби проводились оперативно-розшукові міроприємства по встановленню місцезнаходження даної особи і причетності до вчинення злочину(с),то його б донині шукали.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Єр 51:56 Бо прийде спустошник на нього, на Вавилон, і схоплене буде лицарство його, їхній лук поламається, бож Бог відплати Господь, Він напевно заплатить!
    Втор 32:35 Моя помста й відплата на час, коли їхня нога посковзнеться, бо близький день погибелі їх, поспішає майбутнє для них.
    Рим 12:19 Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому, бо написано: Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь.

Людина зареєстрована в одному місці, довіреність видала в іншому, нотаріус посвідчив. При чому тут, де зареєстрована людина?

• Подобається Подобається x 2
  13. Blessed

Романе, а може ви подасте заяву до прокуратури??!! По перше ви на це маєте право, по друге вона здійснює нагляд за діяльністю міліції, яка в даному випадку діяльністю не займається.

• Подобається Подобається x 4
  14. Bambook

Шановні, тут справа не тільки в помсті.
    По-перше, є гроші, які давали люди конкретно на лікування Зоряни. Треба принаймні частину їх якщо не забрати для Зоряни, то принаймні повернути людям, які їх давали.
    По-друге. Якщо тим гнидам ніц не зробити, вони знайдуть інших людей з бідою, на яких можна нажитися.

По конкретиці - наразі ніц доброго. Харчук мені теж ніц конкретного не сказав. Мовляв, то ще мало часу, щось буде зрозуміло наступного тижня. І закон такий, доки не минуло десять робочих днів від подання заяви, я не маю чим міліції дорікнути. А після того я можу написати запит і вони будуть мати ще пять робочих днів на відповідь.
    А ще мене реально починає курвити моя люба львівська журналістика. З сімох людей, з якими говорив, один чесно пояснив, що в них тільки про політику і ніц в них не напишеш такого, але принаймні поміг потім із тим, щоб розповсюдити інфу поміж іншими журналістами. Ще один взяв тему, але попросив написати на наступний тиждень. З пяти, які сказали: всьо, вже зараз беремся, ситуація швах, тема важлива - поки що реально щось зробила лише колєжанка з ЗІКу. Результат - сюжет. Всі інші - та-та, обовязково-обовязково,але тувово не тувово, може завтра, може в понеділок, а може й на святого Нігди... Коротше кажучи, вкурвило мене то всьо, розписав суть, додав відео про Зоряну, пару сканів для наглядності і контакт Ромка, розіслав на всі відомі мені адреси й аськи журналістів у Київ і колегам, які з України, але працюють в Польщі. Ще дав в розсилку незалежної профспілки журналістів. До понеділка, думаю, побачимо, звідки буде більше реакції, від своїх любих галичан чи від поганих східняків...

• Подобається Подобається x 16
  15. Blessed

А може змонтувати таке відео і закинути в ЮТУБ? і великими буквами прізвища тих гімнюків написати
    а може скинутись на великий борд в центрі з їхніми фотографіями

• Подобається Подобається x 3
  16. Bambook

На жаль, щодо відеопрограм я повний профан. Вошивий газетяр, розумієте... Відео, взагалі-то для основи є, про саму Зоряну, є документи, є фото і скани паспортів тих виродків. Можу написати текстівку. Але треба когось, хто б шарив, як то все у відео оформити.
    Ще одна думка - як знайти телефонний довідник Суховолі? Знайти там усіх Кривяків та Олексівих і дружно зафлешмобити. Обдзвонювати всім по черзі і питати - чи не ви родичі того Тараса Кривяка, який у хворої дівчинки гроші вкрав?

• Подобається Подобається x 13
  17. Blessed

НАРОД, ХТО ВМІЄ ВІДЕО РОЛИКИ МОНТУВАТИ??????? ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

В чём суть вопроса? Какая помощь?о_О

• Подобається Подобається x 1
  19. Blessed

А можете змонтувати таке відео де буде Зорянка, її тато Роман (це можна вирізати з відео ЗІКа) добавити фото тих гімнюків що обманули і забрали чужі гроші, їх паспотні копії і написати що їх шукає міліція, шукають львів"яни, а особливо сім"я Зорянки щоб подивитись в їхні очі! і закинути в ЮТУБ?

• Подобається Подобається x 6
  20. Romko

Соррі...я в їх очі дивитись без адвоката не буду.
    Бо ше знов інкримінують доведення до самогубства...
    Та й шо там в тих очах?
    Я видів вже...
    Отой Богдан - солідний,розсудливий,поважний і дуже побожний.
    В очах - купа святості.
    В мене й сумнівів не виниклол,що він семінарист.
    Навіть без якогось папірця,що він мені тицяв.
    Або "побожний".
    А Тарас в очі не дивиться,очі бігають,лиш намагається на "РЕ" взяти.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)