УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ромку, я розкину на фейсбук і у львівські спільноти про цих виродків, аби їм горошей не давали, ок?

Іване, а Ти до того, як вони зайшли до Тебе, не читав цю гілку? Не мож було хлопців заломити і викликати міліцію? Підстави ж начебто є, доручення Ромко скасував.

• Подобається Подобається x 15
  2. bora

bora Well-Known Member

Він в нас також був... Я з ним не говорила. Але дівчатам з відділу показував пожертви з нашої вулиці - зібрав по 200-400 гривень в той день вже...
    Його контактів - не брали. В таких випадках людина має залишати офіційний лист-прохання на ім"я директора, а тут перевіряють, що і звідки. Зазвичай звертаємося до волонтерських та міських громадських організацій за рекомендаціями. Нічого не залишив..
    Цю інформацію потрібно поширювати!
    Прошу модераторів створити окрему гілку!

До речі, казав (натякав), що на підприємствах, коли директори не виділяли грошей, люди самі збирались, колективом.

Останнє редагування: 9 бер 2011
    • Подобається Подобається x 11
  3. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

судячи з карми я тут був останній раз в травні 2010 :blush:
    знав би - заломив би .. і вломив... би

• Подобається Подобається x 11
  4. Ука

власне, я так і думала, тому і здивувалася.
    підтримую. а я би розкидала на неї посилання

• Подобається Подобається x 7
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Після скасування угоди вони назбирали ще 22 тисячі гривень.
    Підрахували по їх записах.
    Тільки що в нас була знімальна група з ЗІКу.
    Розказав їм про ситуацію.
    Ввечір буде в новинах.

Що з того всього буде...не знаю....

• Подобається Подобається x 17
  6. Кохана

Кохана LuBimaya

Садити їх треба! Якщо Божого закону не бояться, то хай перед законом громадським відповідають!!!!

• Подобається Подобається x 12
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
  9. mxa

mxa Well-Known Member

Подивіться на тих семінаристів, скільки їм років? Вони ж діти. Ви і справді думаєте що вони змогли самі до подібного додуматись? Що вони самі це все організували? А для чого вони вели таку бухгалтерію по збору коштів? Для себе? Для чого так сумлінно усе записувати? І чому вони були такими самовпевненими? І куди ділись гроші, це ж величезні суми для дітей?

Я думаю що необхідно знайти того хто це все організував. Ці семінаристи дурні малолетки які заробляли гроші для когось іншого. Для когось хто є старшим, хто має певну посаду і хто має можливість їх кришувати. Майже рік вони займались подібним і ні разу не попались. От його і варто в першу чергу вирахувати, організатора. Інакше, зараз зроблять в усьому винних тих семінаристів, посадять їх, а пахан через рік знову візьметься за старе, знайде нових дурників які будуть ходити і випрошувати гроші і буде далі заробляти.

Останнє редагування: 9 бер 2011
    • Подобається Подобається x 6
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По моєму, шукати довго не прийдеться..

• Подобається Подобається x 7
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Прочитав і аж просльозився. Які бідні діти. :)
    Може хтось їх і надоумив, але такі "діти" ще й не до такого можуть додуматися. В інтернеті про шахрайства ще не таке написано.
    Для чого така детальна бухгалтерія - якби сказав Холмс: "Це елементарно, Ватсоне". Уявіть собі, що до вас до офісу приходять незнайомі малолітні проходимці і просять грошей. Нормальна людина давно би їх послала подалі, бо аферистів тепер розвелося хоч греблю гати. А так показує цілу папку документів про пожертви з мокрими печатками багатьох відомих фірм і ваша "бдітєльность" відразу притупляється. Колись до мене приходили двоє (один з них в рясі) і збирали пожертви на (передаю силістику дослівно): "На побудову церкви дітей-сиріт імені Св"ятого Миколая". і тикали під ніс якісь ксерокопії. Правда мене відразу здалася мяко кажучи підозрілою назва церкви. Коли попросив їх показати свої документи, вони стрімголов кинулися тікати.
    А якби не вник в суть назви, а ще й показали папери з печатками, може би і лоханувся.

• Подобається Подобається x 18
  12. Ука

якщо не захочуть сидіти за когось, то самі розкажуть, для кого. а як захочуть, то нема на то ради.

• Подобається Подобається x 14
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

Коли щура загнати в кут, він підстрибує і кусається як тільки може. Так і ці нелюди - то лякали Дзюдзем, то вчиненням самогубства.... Може воно і дійсно так, але могли лякати і Бен Ладеном.

• Подобається Подобається x 14
  14. Romko

Казала Роксолана,що нині в 9-й.

То буде на їх сайті...закину,звичайно....
    Вже телефонував слідчий,маю завтра занести їм копії всіх отих документів з печатками.
    Хм..занести...наразі рухнутись проблєматично...може до завтра попустить...

15. anka

anka Well-Known Member

значить заробляли ще більше, бо в зошити писали для звіту, а ще мабуть і собі щось до ручок прилипло. не підзвітне. Треба, щоб те все набрало розголосу, бо замнуть, чесне слово....

• Подобається Подобається x 9
  16. Saszko

Saszko Well-Known Member

Виходить згідно з угодою, гроші, зібрані до її розірвання, належать Ромкові. Тільки як їх вибити?

До теми. Хто сумнівається, подавати жебракам чи ні, погугліть "мафия нищих".

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

Передача буде завтра.
    Нині не вмістилось.
    Паради,покладання квітів,палкі виступи...
    Ну...інформації багато....

18. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

90% що я бачив його на ж\д вокзалі - ходить жебрає по міжміських маршрутках

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от.. Треба чим швидше відкрити кримінальну справу і його затримати..

• Подобається Подобається x 1
  20. Bambook

Bambook Persona non grata

Знайома, мать його, ситуація :sad:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)