УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Листаю зошити...

А я в той час гризся,за що купити памперси...Топамакс....
    І не смів просити...

• Подобається Подобається x 6
  2. Полковник

Полковник миється в бані

И никто не...

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Завтра постараюся написати листа ректорові семінарії.
    Чомусь мені видається, що ці семінаристи вже давно не семінаристи. Забагато в них вільного часу. Якщо ж вони брехнею здобувають собі той вільний час, аби переслідувати Ромка і його сім'ю, то тим більше варто їм гайки прикрутити.
    Якби вони були в семінарії, то не мали би змоги виходити з неї коли їм заманеться. Цілком можливо, що вони від самого початку брехали і є не семінаристами, а колишніми семінаристами.
    Ромку, а не маєш імен інших хлопців? Лише одного?

• Подобається Подобається x 11
  4. Romko

Ви вважаєте,що я займався зворотнім?

Бо точно знаю за одного.

думаю,їх повідомлять і без нас.

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Ліля мала рацію.
    Треба було запаролювати свої фото в фотофайлі.
    В паці я найшов оці фотки.
    Вони від себе бодавали,що і Зоряни пухлина мозку..
    Щоб більше давали.
    І підшили оці фото.

Фото видалено. Ромку, навіщо давати "матеріал" наступним шахраям? Un.Known

То в Києві,в клініці "Істина".
    Після сеансів герудотерапії.
    Кров довго не зверталась від тих п"явок.

Останнє редагування модератором: 6 бер 2011
    • Подобається Подобається x 15
  5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ещё раз читаю про это и ужасаюсь подлости и цинизму этих мерзавцев. Люди, спекулирующие на чужом горе, и эксплуатирующие лучшие человеческие чувства в своих корыстных целях, наживающиеся на милосердии, сострадании к находящимся в беде и пытающиеся даже имя Бога пристегнуть к своей подлой "коммерции" - это что-то неслыханное. Рядом с ними бандиты, грабящие богатых, выглядят благородными джентльменами. Трудно найти слова для того, чтобы их "классифицировать". Назвать их крысами или гиенами - значит незаслуженно оскорбить ни в чём не повинных животных. Надо, обязательно надо такую мразь засадить - пусть ими займутся представители закона. Меньше будет мерзости в нашей стране и на Земле.

• Подобається Подобається x 15
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А вы считали иначе? Засудить тоже вряд ли получится. Мочить их, самого посадят. А вот писать и показывать нужно.

• Подобається Подобається x 9
  7. Romko

Богдан Олексів вже не навчається в семінарії.

• Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

Bambook Persona non grata

Чому? Є факт шахрайства і є його докази. Щонайменше до умовного варто доводити...

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відколи? Він коли приходив раніше, ще був семінаристом?

До речі, може, кому буде цікаво довідатися, що семінаристам заборонено збирати будь-які кошти. Якщо колись до вас прийдуть семінаристи, які збирають на щось кошти, попросіть їх прийти іще раз із ректором семінарії. ;)

• Подобається Подобається x 11
  10. Bambook

Романе, ти додзвонився до Гладяка?
    До речі, говорив ото з хлопцями з "Відсічі". Пропонують влаштувати гекмаребу.
    По всій Суховолі розвішати фото тих хлопців з написом "Віддайте дитині вкрадені гроші" або щось такого плану... Але без твоєї згоди якось не тойво...

• Подобається Подобається x 19
  11. iso

iso Well-Known Member

12. Bambook

Вони звідти родом. Там їхні батьки, родичі, ті, кого власне можна засоромити, бо самих покидьків фіг чим засоромиш...

• Подобається Подобається x 10
  13. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

Тждень тому до нас заходив один з тих хлопчин..
    Скажу одразу наглий, впертий і хамовитий.. Хоча можливо якості якраз і необхідні для переконання..
    Перше враження що він представник фонду неповносправних ( вибачайте якщо не так слово написаВ), бо дуже говорить якось ніби у нього вади.
    Прийшов з СЕГРЕГАТОРОМ ( така велика товста папка) усіляких документів довідок, довіреності, вирізок з газет.
    Текст відчитував впевнено, задекламовано.. Зупинити монолог зміусів лише мій рик. прості слова не впливають на нього, як не вплинули б і на робота.
    На прохання надати реквізити показав реквізити в газеті за 2007 рік. і сказав що змінилися, а нових немає. З батьком звязувати не захотів, координати батька давати не схотів зі словами " Батько просив не дзвонити"
    Був вигнаний з офісу після слів " А чому це у всіх готівка є, а у вас немає".
    Взяв у нього номер телефону. телефон на автовідповідачі..
    якщо не викинули папірці є записані номер телефону і його і його напарника. а також Призвіща та Імя.. звіряв з його паспортом - сходяться..

З цікавогго.
    Багато цитує Львівських фірм які надали допомогу. Має вкладені в папку листи паперу де написана сума пожертвування , яка ЗАКРІПЛЕНА!!! печаткою підприємства. Тобто хлопці реально збирають гроші, бо на одному листі 6-8 печаток з сумами по 200 грн ( в середньому)

Якщо треба можу свідчити.
    Й окрім того прошу надати в ПП Ваші реквізити.
    Якщо ми пообіцяли, то суму перерахуємо.. Нажаль зараз доведеться ще й перевіряти рахунки..
    неприємно
    Дякую Олі за координацію звязку. :)

• Подобається Подобається x 27
  14. Romko

Мабуть отой?

А папка оця?
    Звати його Тарас Крив"як.
    Він і погрожував мені в усіх регістрах.
    Від істерики і крику,що покінчить життя самогубством,а мене будуть судити за доведення до самогубства і вимагання грошей(!!!!).
    До крику,що він приїде з людьми і відбере свої речі .
    Я заблокував кілька номерів то він витарабанював з нових і нових....і цілий день погрози.
    Зараз стихло.
    Вони погрожують знайомством з Дзюдзем і шишками в міліції.
    Тому я звернувся до журналістів.
    Вдячний Всеволоду(в нас він Бамбоок).
    Завтра в нас буде знімальна група з ЗІКу.
    Розмовляв з "Дзеркалом тижня",журналістом,що в 2007-му році написав про нас статтю.
    Вдячний всім людям,які нам допомагали...молюсь за них.

• Подобається Подобається x 25
  15. Ольга

Ольга Well-Known Member

все-таки думаю, що варто Вам піти до владики Венедикта, аби розповісти про ситуацію. Чи не було б добре, якби в церквах розповсюдили листа з проханям про перевірку кому саме Ви даєте пожертву (не лише про Ромка, але і застереження на майбутнє на прикладі Ромка).

• Подобається Подобається x 20
  16. Romko

Дякую,Олю...
    На поточні витрати,я поки ще даю собі раду.
    Впритик...я ж...звязаний....
    Але,будь-яка неочікувана витрата надовго вибиває з колії...
    Попереду весна,поїздка в Київ,до Щеглова,поїздка у Вроцлав на повторну ЕЕГ....та й...ще є деякі проекти...
    Не можу сидіти склавши руки...ще надіюсь.
    Часом здається - ось-ось...вона ж свідома,ще можна врятувати...і знов зрив.
    Як на вулкані.
    Оті волонтери добряче мене втіпали.
    Я не смів просити.На свою дитину.
    Часом Люба видзвонювала по фондах за памперсами....але отак...
    Почнуться виклики в міліцію...ще щось...
    От же ж...
    Але їх треба спинити.

• Подобається Подобається x 23
  17. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

саме він.. і саме Ця папка...
    одразу скажу..
    я не прихильник давати гроші на благодійність ( дозвольте не коментувати це).
    одним з чинників є оця "система" добування грошей.. підлості і негативу від неї більше ніж допомоги.. і скажу чесно, якщо б не особистий вихід на пана Романа, я б не перечисляв з чистим серцем..
    Всі ці падлюки та уроди які "збирають гроші" і псують поняття благодійності вартують того, щоб їх на Законодавчому рівні посадили, або на людському рівні натовкли писок та поламали руки та ноги ( так. я не рожева барбі)
    адже людина віддаючи кошти, іпобувавши в шкірі ЛОХа перестає вірити в будь-який збір грошей на які б благочинні портеби не збиралося.

Цей весь абзац я пишу лише для того, щоб Ви пане Романе і не думали викинути думку притягти цих ГАНДОНІВ ( модератори вибачайте) до, бажано кримінальної, відповідальності.

Підтвердити особистість цього Тараса, розповісти слово в слово його тексти, та присягнути ( та хоч на Біблії хоч на чому хочете ) про перелік документів які були в нього і чим він апелював готові три людини які були в кабінеті на той час..
    в даному випадку злість на уродів не повинна бути знівельована.. а я - злий.
    Тому при першій потребі свідчень - телефонуйте..

З,І, І дай Бого вам здоровя та терпіння :)

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

помилок багато від емоцій. Вибачайте.

• Подобається Подобається x 23
  18. Romko

Дякую Вам.
    Ось лише кілька відсканованих листів з тої папки.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  19. Ольга

Ольга Well-Known Member

жах! збирали гроші і в церкві!!!

• Подобається Подобається x 5
  20. Romko

І в дитячих будинках,і дитячих садках,і по фірмах,і,в податковій...і просто по хатах...
    Щодня приблизно по тисячі-дві гривень...
    часом більше,часом менше...
    Бухгалтерію вели - залюбуватись можна...

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)