УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вони в курсі, що своїми діями вони можуть привернути собі всякі біди і нещастя, в тому числі своєму здоровю, чи близьких? З такими речами не варто жартувати. Направду.

• Подобається Подобається x 10
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знов показують....

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

який канал
    ?

4. Romko

Ти про кого?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

про мєнтів, які покривають "волонтерів".

6. Romko

хм..................

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вони нічого не бояться коли перед очима маячать гроші.

• Подобається Подобається x 12
  8. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Вони просто не розуміють, що Божа кара буде такоооооооою страшною, що важко уявити. За це будуть платитися і вони і їхні діти і внуки. І жодні гроші, жодна їхня "власть" не допоможе. Шкода, що люди не розуміють, що найстрашніше, що може бути в житті, це Господня кара, тим більше хто образив бідного або хворого! Мені їх шкода.......що душ не мають.

• Подобається Подобається x 7
  9. Alias

Божа кара буде колись, а гроші ..ось вони,їх можна помацати,за них можна щось купити,а кара....її ж не видно ,то щось ефемерне.а може просто слова.....
    Таким як вони треба таке зробити,щоб вони тіні своєї боялись,а не чужі гроші брати,наживатися на біді.

• Подобається Подобається x 8
  10. mxa

mxa Well-Known Member

Подивіться як поступили рибалки яких нещодавно побили біля озера. В тій справі були замішані ще більші люди. А рибалки виявилися не дурнями, і одразу пішли до партії-опозиції Батьківщини. І консультувались саме з ними що і як далі робити. Це дало можливість підключити дупутатів, які так люблять піаритись на горі людей, а також одразу набуло дуже широкого розголосу. І тут вже влада ніяк не могла не звернути на це увагу і не проконтролювати, тому що інакше одразу би критикували нинішную владу за бездіяльність.

Тому Романе беріть адвоката і топайте в Батьківщину. Можливо Вам це і не сподобається, можливо всі ті дупутати вам уже в печінках, але це необхідно зробити щоб зрушити справу з місця. Тоді вони вже постараються пропіарити і себе і Вашу справу і вирішити її в користь потерпілої сторони. Те що відбувається це вже взагалі повний маразм. Всі докази є, є купа свідків, є величезна сума грошей, є розголос в ЗМІ - а складу злочину немає. Треба писати заяву в суд і починати їх тягати по судах, за пару років судової тяганини пацани будуть і самі не раді що не зізнались одразу у всьому.

(вибачте за орфографічні помилки, щось клавіатуру заїло)

• Подобається Подобається x 3
  11. Romko

12. Romko

13. Kats

Kats Романтик

В середу або четвер подаєм скарги в прокуратуру... Заодно запити в обласну міліцію і Шевченківський райвідділ... Задрало шо понеділок і вівторок вихідні...(((

• Подобається Подобається x 11
  14. Документи Є... Злодії ---Є... Складу злочину ---НЕМА...
    Абсурд .

15. Alias

....і совісті....

• Подобається Подобається x 9
  16. Kats

Kats Романтик

Писав я скаргу для прокуратури.. і там розписав був як то кажуть для тих хто на "броніпоїзді":
    Я вважаю, що дії даних осіб підпадають під ознаки злочину ст. 190 КК України, а саме:
    - об’єктивна сторона злочину – особи заволоділи чужим майном шляхом обману та зловживаючи довірою, тобто фактично поєднуючи два види обману у сукупності;
    - суб’єктивна сторона злочину – винні особи діяли з прямим умислом, усвідомлюючи, що привласнюють майно, яке їм не належить та має бути передане ними третім особам, тобто мені;
    - суб’єкт злочину – особа, яка досягла шістнадцятирічного віку.

Але перед тим ще й розжував до молекул:
    Дані особи з метою незаконного заволодіння чужим майном, скориставшись важким становищем у моїй сім’ї, яке пов’язане із хворобою моєї доньки та зловживавши довірою шляхом пропонування своєї допомоги у збиранні коштів на лікування моєї доньки Пророк Зоряни, яка тяжко хвора, приховуючи свої справжні наміри, тобто шляхом обману, використовуючи довіреність на представництво інтересів від мене та повідомляючи громадянам з власної ініціативи недостовірну інформацію відносно хвороби моєї доньки незаконно заволоділи коштами у розміри приблизно 120 000 грн. (сто двадцять тисяч гривень 00 коп.), які громадяни жертвували на лікування моєї доньки Пророк Зоряни та привласнили їх, чим завдали шкоди законним інтересам та правам моєї сім’ї та громадян у яких були отримані зазначені кошти.

Але в міліції явно цього не розуміють або невміють читати...
    Потім зочередив увагу на наступному:
    Слід зауважити, що підставою подання заяви було насамперед не порушення моїх прав чи законних інтересів з метою їх відновлення, а грубе порушення прав та інтересів моєї доньки Пророк Зоряни, законним опікуном якої є я та моя дружина, адже незаконно привласнені кошти мали бути використанні виключно для неї з метою її лікування, що надалі може призвести до ускладнень, а на теперішній час утруднює існуючі умови.

Лишилося ковтнути... але якщо не зможуть.. прийдеться насильно запихати...

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

а що це? О_о

• Подобається Подобається x 13
  17. kjk

kjk Дуже важлива персона

До речі так воно і є
    Якось минулого літа якісь товаріщі перевдяглися в гайців
    і збирали "штрафи" з машин на Кримських трасах, переважно іногородніх
    Їх так само піймали і відпустили
    Навіть намагалися притягнути за використання міліцейської форми, нічого не вийшло
    отакі закони

18. Kats

Kats Романтик

Значить так намагалися... Хто стукає тому відчинять.. а якщо не відчиняють ногами треба стукати.. може просто не чують...

• Подобається Подобається x 4
  19. Locke

Locke невиправний реаліст

Тому, що в карному Кодексі нема статті Порушення державної монополії на збирання мзди (хабарів) на дорогах.

20. Kats

Kats Романтик

згоден))) Вони просто перевіряли по даній статті.. а по інших не додумалися)))

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)