УВАГА! Шахраї займаються "доброчинністю". Не дайте себе обдурити!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Romko, 3 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ОООООООООООООт звідки у тебе тяга до віршів!

Мірова у тебе тьоща...

• Подобається Подобається x 11
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

.....а ще чекай дзвінка з Критичної точки

• Подобається Подобається x 8
  4. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Щойно був сюжет по ICTV, та скотина(пробачте, по-іншому не можу назвати) не могла і слова сказати, крім того, що Ромко сам його просив спочатку просити гроші, а потім погрожував, заставлявши далі збирати гроші. Жодного разу не подивився в камеру.Добре, що всю цю ситуацію винесли на громадськість, можливо міліція по-іншому буде зараз реагувати і буде боятися закрити цю справу.

• Подобається Подобається x 10
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Сподіваюся, тих злодюг покарають. Може, підкажете якийсь рахунок чи ще щось, де направду збираються гроші для Зорянки?

6. Повний капєц...за хлопцями стоять дуже впливові людЕ...

7. Kats

Kats Романтик

Невже міліція думає, що ми от все так залишимо...? Як це не парадоксально, але мабуть якщо вони пішли не дуже офіційним шляхом свалу нема ні їм ні нам... Найблище це скарга в прокуратуру області і в СБУ... Папір витримає все... Потім суд якщо і далі все стоятиме на місці...
    Це вже починає дратувати і злити... А злість мотивує...

• Подобається Подобається x 16
  8. Alias

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35408&page=49

Ось тут знайдете реквізити.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

я сподіваюся це сарказм???
    навряд чи "мажори" таким би займалися

10. Kats

Kats Романтик

НУ реально думаємо логічно: хлопець повний неадекват, жодних маневрів а тим більше юридичних він по справі сам особисто фіг зробить... ну значить є ті хто говорить шо і кому робити, як робити, для чого робити... значить він в тій темі вже не сам.. тре шукати "голову" того всього... не вірю, що він сам отак легко викрутився... НЕ ВІРЮ!!!

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Та ніякі не мажори, звичайні шістки які працюють на високопоставленого дядю і віддають йому левову частку. А він, відповідно, їх кришує. Наберіть в Гуглі "мафия нищих" то там почитаєте таке, що потім заснути не зможете.

• Подобається Подобається x 12
  12. Це не сарказм...це сумна констатація...в нашому продажному болоті...

• Подобається Подобається x 7
  13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Може їх хтось організував а вони просто збирали гроші

14. А я про що?

• Подобається Подобається x 2
  15. tanchyk

Ні, тут дійсно хтось конкретно їх прикриває. ви спробуйте щось вкрасти на 100 грн, Вас і судити будуть і таскати по всіх органах. А тут така сума, липові документи, море свідків і бачите їм мало доказів. Так вони ще погрожують, підходять додому до Романа, записують свої крики на диктофон. Не могли такі засранці так все продумати і так викручуватись. Треба обов"язково все це показувати і донести до громадськості, бо інакше все закриють і забудуть.

• Подобається Подобається x 13
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наступна заява Ромка в міліцію:

Погрози.

• Подобається Подобається x 3
  17. tanchyk

Вони на це надіються, що Роман злякається і буде мовчати. А так як ситуація вийшла на загал, то відступати не можна. Заморозять справу тут, треба писати у вищі органи, так можна і до Європейського суду дійти. Треба присікати на місці такі хамські і безсовісні дії і виконавців і замовників. Зрештою ми не живемо у первісному світі, хоча колись таких покидьків за один день би спалили чи повісили в центрі міста при людях.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розмовляв з Женею Полікарповою.
    Розказувала,що начальник райвідділу дуже настирно намагався її "переконати",що я є подєльніком отих дітваків.
    Наїхати прямо не міг...але переконував.
    І взагалі,в неї склалось враження,що весь допит був для камери...фактично допит вела вона одна,слідчі вмішались,коли отой Тарас заплутався вкінець і почав нести явну пургу.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

В цьому ні в кого вже немає сумнівів.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що ситуація проста, як двері.

У хлопців не менше 120 000 грн. У Ромка - ніц. Мєнти знають у кого тут можна потягнути, де наживитися. Тому вони просто співпрацюють з з тими волонтерами.

Тепер скарга прокуратурі... Прокуратура відреагувала швидко. Але радіти нема чого.
    Чому? Бо ті теж хочуть заробити. Вони можуть труханути як мєнтів, так і тих хлопців.
    І вони то чудово розуміють.

Ситуація знову проста. Ромко - ні з чим і волонтер з мєнтами, які мають кошти.

Якщо гроші у волонтерів закінчуться, у Ромка появиться шанс.
    Але ситуація така, що у них завжди грошей буде більше, ніж в Ромка. Тому шанс є тоді, коли:
    а) зацікавиться хтось з верхушки і наполягатиме, щоб органи працювали правильно
    б) підняти якнайбільший гамір у всі ЗМІ, щоб всі то чули, або щоб якесь ЗМІ взяло під контроль ту справу.

Інакше виходу нема.

А знаєте що мене у тій ситуації гнітить?
    Так, може Ромко помилився, буває... так, волонтери - злодюги і подумати важко, як так можна чужі гроші, призначені хворій дитині, забрати собі... але, вибачте, мєнти ті самі крадені гроші, які були призначені хворій дитині, поділили з бандитами - от що гнітить. Хора держава... а не просто люди... І ті мєнти не мають більше совісті, ніж самі ті ж волонтери.

• Подобається Подобається x 17
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Менти читають форум і ці дописи теж.
    Знаю.
    Але,нехай.
    В мене ось яка здогадка....
    Вони знали,що готується матеріал в ISTV.
    І вирішили прискорити події.
    Прислали його в п"ятницю.
    Отой Тарас,коли викрикав свої бздури,весь час оглядався.чекаючи когось і щохвилини поправляв у внутрішній кишені мобільний.
    Або записував,або...швидше за усе,був з кимось на дроті.
    Весь його монолог - це одна суцільна провокація,він(вони?) чекали,що я на нього накинусь.
    І тоді знімуться побої,журналісти пересвідчаться,що я є організатором злочинної групи і теде і тепе.
    Але і так вийшло всьо красіво.як на картинці.
    Міліція моментально зреагували на мій дзвінок.
    Оперативно-розшукові роботи виконано.
    Зловмисник затриманий і показаний в передачі.
    Міліції - слава й честь.
    Мене попереджали,що готуються провокації...
    Можливо,ця не остання.

Останнє редагування: 28 кві 2011
    • Подобається Подобається x 13
а де твій аватар? :)