Увага! Серед прохачів допомоги зустрічаються і аферисти!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 10 тра 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Натагіро, ви наївні.... для кру і для податкової до лямпочки ті справи.

2. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

я вже давно не наївна ;), я просто в темі по самі жабра .
    Адресну допомогу надає досить обмежене коло фондів і принаймі усі українські я знаю.
    Відносно неправдивої інформації - основне її джерело не працівники фондів , а як не парадоксально - прохачі допомоги, котрі дуже часто навмистно спотворюють інфу.
    Саме так , я не обмовилася - принаймі 30 відсотків людей які просять допомгу для хворих дітей , спекулюють на цьому. Або використовують кошти отримані від благодійників не за призначенням - мобільники (буцімто для звязку, але чомусь обираєьться сама дорога модель) , машини (нібито бо дитину возити громадським транспортом не можна, але береться не ланос а ауді ...) або ще "красивіше" - родині допомагають зібрати кошти на операцію дитині - а перед самою операцією батьки "передумують" і везуть дитину до цілителів - дитина помирає, гроші пропадають в невідомому напрямку

А ще дуже "підгажують" журналісти бо лізуть у справу уякій ніц не розуміють в пошуку сенсації і пишуть потім таку пургу від якої вуха вянуть.

• Подобається Подобається x 7
  3. vova-ZIL-vova

vova-ZIL-vova Member

З моєю асьою було також така ситуація.
    Тут одне, не ставити паролі типу дати свого дня народження. Такі ел. скриньки/аськи - відразу ламаються.
    Зараз це ще поширено "в контактах" і "однокласниках"

• Подобається Подобається x 1
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Часто е-мейл ламается через подсказку для восстановления пароля. Там надо вопрос-ответ делать нелогичными. Например не "телефон-самсунг", а "принтер-собака" :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)