Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Анектоди, анекдоти.... Ісус прийшов до влади у 1914 році, ви чули? А що було в 1917? Прийшли погани, нє?
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Я не обвиняю всіх лікарів, я написав є частина лікарів, а те, що афтерсеп себе побачив у тій частині, то я не винуватий, видно чоловік лєгкоранімий.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Может вас обоих на время связать, что ли...Мих, вы были не менее нетерпимы, чем Афтестеп.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Так, але був нетерпимим взагальному до непуредних лікарів, а Афтерстеп особисто до мене.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу У буддизмі кінця Світу нема, так само, як і початку. Але деякі буддисти припускають, що в принципі може так трапитися, що колись усі істоти перейдуть у стан нірвани. Але інші буддисти вважають, що такого ніколи не трапиться.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Миху, ви прогнозований Принаймні мені вдається вгадати ваш наступний жарт. Не буду видавати спосіб, як то передбачується - але той чоловік з Житомира - тяжіє до знань, і хтів би почути вашу думку - не цитату з методички - а саме вашу думку... Якщо звичайно ваш вибір християнства був свідомим... -- Хоч в мене є певні сумніви після диспуту про Гаррі Поттера
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу "До буддизму" буде правильніше сказати, ніж "до Будди", а тим паче - ніж "до буди". А що, на якійсь гілці був довгий диспут про Гаррі Поттера? У мене таке враження, що ставитися негативно до цієї казки - це прикол лише Московського патріархату, і дивно чути таке від греко-католика.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу церква - католицька принаймні - не знаю, як РПЦ - від середньовіччя відмовилася. Бо надто багато доведеться забороняти - і Урсулу ле Гуін, і Толкінена, і багато-багато всього... -- То ви, Миху, просто століття на годиннику перевести забули - у вас далі 17-те...
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Розділові знаки слід читати так (розгортаємо складнопідрядне речення): церква - від середньовіччя відмовилася. Логічні вставки: католицька принаймні не знаю, як РПЦ. -- Ви невірно прочитали:
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Я підозрюю, що нормальній церкві має бути по барабану якась казка. А що Ви в цій казці знайшли поганого??? Ви так і не пояснили. "Гаррі Поттер" - це просто звичайна казка про чарівників. Завдяки своїй відомості вона стає в один ряд з такими казками, як про Карлсона, Вінні-Пуха, Піноккіо тощо. Я навіть не знаю, чим же ця казка так дістала РПЦ; пояснення тільки одне - аби продемонструвати ненависть до Заходу: казка англійська, тож ату її...