Уточнимо про Кінець Світу

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 7 лип 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу

ой ли? даже при полном истощении организма - минимальные выделения таки будут...

2. zet

zet Дуже важлива персона

Это уже непроизвольно...

3. afterstep

ДурнЮ ви пишете, Миху.
    Щеплення по графіку - то як податкова звітність. Тіко той, хто має зайві гроші та добрі плечі - тобто той, що дав 10 тисяч совіцьких і поступив якраз - тільки той може дозволити собі роскіш начхати на графіки.
    І той лікар, до якого ходять - він теж щеплення по графіку робить. Просто ви того не бачите, про внутрішню кухню фахівці дилетантам воліють не розповідати.
    --
    Так от, Миху, в ті часи, як ви не могли поступити за гроші - то я знавав хлопців, що поступили без грошей. І працюють далі лікарями, хоч заробляли би більше чорноробами по іспаніях. Але в них є якась внутрішня гордість, і бажання таки щось в цьому житті змінити - не тільки гівном все навколо калякати. І знаю пару таких кобіт, що з 5-ї чи шестої - спроби - але таки поступили... бо лікувати хотіли.
    --
    І зара за хамовитого рагуля-тата, жи навіть не уявляє, що то за щеплення, але фиркає, що має в носі ту медичну документацію, що звіти - то проблема лікарів, і писати він ніц не буде, але й щеплення робити не буде - страждають саме вони. Тобто вони не страждають - вони при нагоді об вас, таких як ви тут мудрі є - файно й елегантно витирають ноги. Ви того навіть не розумієте - але так воно і є, і батьки, які мають необережність при лікарях так висловлюватися про лікарів - за своє пащекування мають доплачувати. І доплачують.

4. afterstep

бо коли міг поступити - то не було достатньо лою в голові... а в аптеці то не продається, а купити відразу диплома - тато змоги не мав...

5. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Справжнім фахівцем може стати тільки той лікар, який має покликання і бажання допомагати людям, таких можливо не так багато, але вони є. Саме такі викликають у мене величезну повагу за їх самовідданість і фаховість. А ті, що поступали за гроші, а потім ці ж гроші хочуть повернути з відсотком і без взятки навіть у твою сторону не глянуть, ті дійсно справжнє фуфло.

• Подобається Подобається x 1
  6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Все вищедописане перечитала. Перепалка серйозна і гостра :sad:.
    Не розумію тільки одного, яке відношення мають лікарі і щеплення до кінця світу? Чи вони (дохтори, тобто) як передвісники тої вирішальної події якось спеціально діятимуть? Просвітіть, хлопці, щоб я чогось важливого не пропустила ;)!

7. afterstep

Скільки то займає років - виховати лікаря?
    А скільки їх буде за 10 років - справжніх докторів - якщо такі як Мих на кожному кроці паплюжать професію, гонорово кажучи "у мене дохтор є"?
    --
    Ви подивіться, хто тепер поступає, який контингент - а чому?
    Тому що суспільна зневага до професії - причому щоденно висловлюється вголос - стримує дійсно розумних та обдарованих дітей від такого хибного кроку - стати лікарем.
    --
    І що буде при такому стані справ за 10 років? а за 20? а тоді, коли вже зовсім не залишиться лікарів, що могли б досвід передати?
    --
    Чи най трава не росте - аби на наш вік стачило?

8. D.M.

D.M. Well-Known Member

Це Ви про кого?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому? Я закінчив інститут.
    Афтерстеп, дякую, що просвітили. А то мені і в голову б не прийшло лой шукати в аптеці, у Вас видно є досвід, нє?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де Ви бачили хамовитих татів? І як батьки мають радіти від тої документації, що веде лікар? Я якраз і пишу про таких горе-лікарів, які витирають ноги, лиш би свій зад прикрити.
    Запитайте в Уми і вона Вам розповість як вона ввічливо написала відмову від щеплення і як лікар хамив. Тому таких треба притягати за хамство до суду, тому що лікар є для пацієнта, а не пацієнт для лікаря і його звітів та графіків.

11. afterstep

обов'язково. Але ви на основі її розповідей своє враження склали, нє?
    Причому - абсолютно відмінне від її враження - і най нас розсудить Ума.
    в дитячій поліклініці і на цьому форумі.
    можливо, то й звучатиме смішно - але ви ілюстрація до "мьі фсє учілісь понемногу..."
    ви все міряєте по собі - і паплюжите людей тільки тому, що вам інша методичка в руки попалася. Хоча, слід віддати належне - ви таки хоча б ту методичку - читали...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, вона просто підтвердила мою думку.
    може Ви просто в таких окулярах ходите, нє?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, та всі судять по собі. а моя методичка з життя - недрукована.

14. afterstep

в старі часи цензура - таки абсолютну бздуру до друку не допускала.
    В окулярах ходять усі - але у вас, миху - шори.
    Спитайте якого старого фірмана - він вам пояснить, бо направду чоловік мудрість має...

15. zet

zet Дуже важлива персона

Может хватит, А?
    Мих, поймите правильно, хоть Афтестеп и погорячился, но в одном он прав. Столько анекдотов, как народ рассказывал про "святость" попов, то разве только о тёще больше.. Но это ведь не значит, что все идут учиться в семинарию только, что б приход подоходней получить...
    Вы же обвинили фактически в непорядочности огульно всех врачей. Я этого презрения не пойму и не приму...

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а не вірніше уточнювати як почався світ? - це хоч вже відбулося...

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну хрень Ви повну пишете!!! Це Ви комусь можете по вухам поїздити!!! Я навчався у Дніпропетровському медичному 1976-1982р.р. І точно ЗНАЮ, що "за бабки" поступали одиниці. Мій син навчався там же 1999-2005р.р., поступив без хабарів, правда з 2-го разу. До речі, дочка закінчила Київський лінгвістичний, і теж поступила без хабарів. Так що Ваші бла-бла-бла для дурників! Із тої ж серії, що і повальні хабарі лікарям.

18. afterstep

Степаныч, решта +11 - волами відроблю...

• Подобається Подобається x 2
  19. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Тільки схоже, пупере. Насправді свідки, та не тільки вони, говорили і продовжують говорити, про те, що у 1914 р. закінчилися часи поган. Тобто прийшов до влади той, кому Єгова дав владу - Ісус Христос. (слово "христос" і означає - обраний помазаний на царство).
    Ця дата досить просто обчислюється на основі біблійних пророцтв. Якщо вам цікаво - розпитайте у місцевих свідків.

20. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

І ви Шреку, вірите в табу?
    Ви думаєте, що Бог передбачив наперед усі події в житті людини?
    Перечитайте Повторення закону 30:19 "Во свидетели пред вами призываю сегодня небо и землю: жизнь и смерть предложил я тебе, благословение и проклятие. Избери жизнь, дабы жил ты и потомство твое," /к бачите Бог залишив людині вибір.
    Хіба ви не відчуваєте задоволення коли робите добро?

а де твій аватар? :)