Уточнимо про Кінець Світу

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 7 лип 2007.

1. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу

Земля до сих пір могла би бути раєм, якби не "діяльність" людини, хоча райські місця ще залишилися.

• Подобається Подобається x 2
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Так и игрушки б все остались целыми, если бы их оставили на магазинных полках, а не дали детям в руки...

• Подобається Подобається x 3
  3. Олена_ua

А капостні діти тільки і знають, що ламати :sad: :sad: :sad:

4. zet

zet Дуже важлива персона

Так ведь это этап познания мира. Узнать из чего состоит, как это работает, сделать самому...
    Когда-то читала фантастику, где попали космонавты на странную планету. Где убитые только по-нарошку и оживали, оружие сразу разряжалось, зато можно было летать только силой фантазии и мысли...
    И люди все какие-то маленькие.. А потом до них дошло, что это целая планета просто ДЕТСКИЙ САД, где детвора играет, играя познает мир и взрослеет...

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

та заборонити дітей - та й по всьому...
    А потім ті діти, до речі, стають дорослими, і якщо вдосталь дитячих іграшок не наламалися - починають бавитися в дорослі: в солдатики, наприклад... чи з пультом (скільки всяких барвистих лампочок!) Чорнобильської АЕС...
    --
    Нє, заборонити однозначно!

6. sanya

sanya Well-Known Member

Як по Біблії було сказано.що кінець Світу буде Армаггедоном

7. Олена_ua

Оце мій малий з познаватєльною метою все ламав, що у руки попаде.
    Але я надіюсь, що після отриманих знань колись почне цими ж руками і творити.
    А деякі з них стають лікарями (камінь у ваш город).

• Подобається Подобається x 1
  8. afterstep

ні - ви промазали ;) мій город - програмування ;)
    а враховуючи усереднені вислови в бік лікарів та середній рівень зневаги на цьому форумі - то дійсно, тільки за те, що діти в майбутньому можуть стати лікарями - слід їх заборонити.

9. Олена_ua

Без пафосу.
    До лікарів відношуся з великою повагою за окремим винятком...

10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Завжди дратувалась, коли мої знайомі у будь-якій поганій ознаці чи прикметі бачили кінець світу: що посуха затягнулася, страшна аварія на дорозі трапилася, матюків на вулиці забагато чути чи щось подібне "муляло" очі. Я то все бачила в іншому світлі, звичайно...
    А якщо серйозно, то нічого конкретного не знаю, інколи страшно робиться, коли починаю задумуватись над цим питанням, бо не можу з 100% впевненістю сказати, що готова що Праведного Суду (а те, що він буде, в тому не сумніваюсь). Книгу Об"явлення раніше оминала, тепер починаю читати.
    Турбує мене місце про знамено на праву руку ("щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо він не має знамена ймення звірини, або числа ймення його... а число звірини шістсот шістдесят шість"), чула багато різних пояснень, але не впевнена, чи комусь таке питання відкрито.
    (Щодо коней, то думаю, описано образно, йдеться скоріш про війни, атомні бомбардування і т.і.)
    Я для себе зрозуміла одне, що найважливіше - покладатися на Бога і знати, і вірити, і мати переконаність, що
    "ночі вже більше не буде, і не буде потреби в світлі світильника, ані в світлі сонця, бо освітлює їх Господь, Бог, а вони царюватимуть вічкі віки" (Об"явлення, 22:5)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

за немалим окремим випадком.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Мих, получите медицинское образование и поправьте положение в этой области. А то только обвинять любой горазд... Только, чур. никаких дополнительных заработков..

• Подобається Подобається x 1
  13. afterstep

zet, +10!!! тільки біда в тому, що критики в основному виходять з тих, з кого путнього митця нігди би й не вийшло :sad:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неможу, Зето. Неможу, бо коли міг поступити, у батьків не було 10 000 совітських рублів(а то був фактично єдиний варіант у той час), а тепер вже вік не той.
    А чому чур - ніяких додаткових заробітків? Чому чур? Навпаки, кожен шукає хорошого лікаря і якщо лікар щось вміє, то його знають, а той, котрий все життя виписував лікарняні довідки та згідно графіку робив щеплення, то кому він потрібний?

15. zet

zet Дуже важлива персона

Мих, вы абсолютно не представляете этой сферы. Ну, мой отец был лучшим диагностом города, даже на доске почета городской портрет его был, и что это могло ему дать дополнительно в материальном плане? А НИЧЕГО, кроме знакомств. (толку от них, если денег лишних нет..) Он же не хирург и не гинеколог был.. От туберкулеза люди лечатся долго и дорого.. А насчет поступления, то и тогда бесплатно можно было, было бы желание... До армии вряд ли б вы поступили, а после армии через подготовительные курсы при ВУЗе вполне.. Мой папа за постпление не платил, моя сестра двоюродная - тоже, сын соседки - тоже бесплатно, но только уже после армии (до армии не прошел по конкурсу)...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звісно, не представляю, я представляю ймовірного пацієнта.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Еге ж та гроші.
    У Львові у мій час абітурієнтів азивали двадцятками, трийцятками, в залежності в який період яка взятка існувала. Самий корумпований ВУЗ був.

18. zet

zet Дуже важлива персона

То шли бы в Днепропетровский, а еще лучше - Ленинградский. Вы просто не пытались и всё... Знания были нужны. это точно...

19. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Такой большой, а в страшные сказки веришь!

20. zet

zet Дуже важлива персона

Что вы будете делать, если узнаете, что на вас летит атомная бомба (осталось 5 минут)?
    Правильный ответ - НИЧЕГО..

а де твій аватар? :)