Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу а що це міняє?.... ті єпископи, що лишилися хіба не є поводирями нинішніх?... а висновки?.... треба робити висновки, якщо бачите ознаки...
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу стоп, стоп, стоп.... ви говорите про СПАДКОВІСТЬ, яка ніби-то є у традиційній церкві.... якщо нинішніх священиків висвячували люди, які співпрацювали з комуняками, то який висновок напрошується?.... я також пам’ятаю про створення уапц на початку 20-х.... пам’ятаю про “нелигітимність” уапц, бо митрополит висвятив сам себе.... чи такого не було?...
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу висновки, що сучасний світ не від Бога, і скоро його не буде.....
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Ви самі відповіли на своє ж запитання. коли церкву зраджували і працювали на комуністів, атворювалися течії, які цього не сприймали... це й катакомбна церква....
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу не від Бога? а хто створив Замлю і світила? просто сатана був скинутий на з неба на землю...
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу я говорю не про “інші гілки”, які рпц не визнають..... я кажу про саму рпц!.....
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу на це питання не можна сказати ні 100% - так, ні 100% - ні, є впливи. Але навіть вплив темних сил є допущений Богом.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Давати посилання теж довго, причому все одно воно не пошле в потрібне місце сторінки. На жаль, майже нічого не говорять по темі... А щодо ознак кінця світу, то щось таке дехто бачив ще у стародавньому Єгипті... Але це не по темі.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу якщо нечистого скинули на землю і ми всі є на землі, то чия влада?....
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу якщо в старому заповіті сказано, що всі влоски на голові пораховані і жоден не впаде без Божої волі, то чия влада?
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Усе у владі Сина, якому передав Отець, і ніхто своє влади нікому не віддавав.
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу Не знаю як ви, а я хотів би жити вічно. По крайній мірі іще не зустрів людину, котра була б згідна призначити дату власної смерті, навідь через сотні, чи тисячі років. Тільки подумайте скільки цікавого можна побачити, дізнатися, скільки корисного можна зробити!
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу В Біблії написано, що рай був на землі. Деякі релігії намагаються перенести рай на небо, але чи не означає це, що Всемогутній Бог не зміг виконати свого наміру?
Відповідь: Уточнимо про Кінець Світу тому що це табу.А Бог вже визначив і день і час.А що побачити я вже написав,а корисного я не хочу робити.