Усі негаразди України від русифікованого населення

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 1 вер 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Яке можливе примирення ? Що ви розумієте під "примиренням" ? Коли хтось каже - ми вас любимо! а ми вас любимо! чмоки-чмоки! Це "примирення" ? Та заради бога, мені не тяжко, можу хоч десять разів сказати. Я навіть можу продовжити термін дії російської мови ще років на сто, щоб російськомовні були задоволені, чмоки :rose:
    Але мені потрібні конкретні речі в моїй країні, якими я не можу поступитись - демократичне інститути, та зміна влади на виборах. Інтергація до НАТО та ЄС. Відхід від радянського минулого.
    А примирення у вигляді - "а давайте будемо внеблоковою країною, яка однаково дружить з Росією та ЄС" мене не влаштовує! Для мене ти, хто пропонують таке "примирення" ворог. :)

2. Mr. Blick

Я абсолютно не ідеалізую українців з заходу, взагалі, окрім політичних поглядів вони нічим не відрізняються від русифікованих "совків" на краще. Набожність, а як вона поєднується з такою ж корупцією, і все таке інше. Але ж саме антиросійські проукраїнські політичні погляди - ключ до майбутнєго. На прикладі тих румунів, чи угорців, чи латишів бачимо справедливість прислів'я "з ким поведешся, від того й наберешся". Вони не бажали водитись з Росією і пішли водитись з Європою, і рано чи пізно стануть справжніми європейцями, якщо зараз не є. А білоруси пішли водитись з Росією. І мають те, що мають.

3. olegp

olegp миється в бані

ну и я за это,
    за Слобожанщину в НАТО та ЄС, после гипотетического раздела Украины

4. Mr. Blick

Ну ти хоч трохи свій орган для мислення підключ - якщо "слобожанщина" це місто, де живуть росіяни, як ти вважаєш, як воно опиниться у НАТО та ЄС ? Коли кожен росіянин (чи "руський", як ви їх називаєте) вважає себе персональним ворогом Заходу з Великої Росії - духовного пупа світу. Ти, емігрант, що прилаштувався до натівської канадської ковбаси, зовсім там відірвався від реальністі та усвідомлення процесу. :)

5. Tan To

Tan To сын империи

"Хохлы" наконец то нашли виновных в своих бедах..."жиды" облегченно вздохнули, хм:))

6. olegp

olegp миється в бані

я в курсе,
    с народом работать надо, информационно,а пока- не кажи гоп,
    если не так тупо, как Ющ, то дело сдвинется,
    нато-это таки цивилизация

7. Mr. Blick

Якщо росіяни погодяться, що "НАТО - то цивілізація", це будуть вже не росіяне, а хтось інші. :))
    Я ж кажу, ти зовсім втратив відчуття реальності. Он твої побратими - Форестер, Чалдон, Мокбо, над ними попрацюй, проведи інформацыйну роботу, а я подивлюсь. :)

8. olegp

olegp миється в бані

они то при чем,
    вы русских Слобожанщины имели ввиду

9. Mr. Blick

А що, "росіяне слобожанщини" чимось радикально відрізняються від "росіян з Росії" ? Чим цікаво ? Може тим, що вони українці ? :))

10. olegp

olegp миється в бані

ну, я шо, неужто не отличаюсь

11. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Дали бы мне автомат и земли своей, ох и полегло бы скотов по периметру.
    А так: была у моей родни на Украине земля, но не было оружия; было оружие, но не было земли.

Мне скоро хватит зубочистки... ну, как мафиози :)

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

01.09.2011 | Крим обурений "обезбашеними" російськими туристами

Голова республіканського комітету Криму з транспорту і зв'язку Микола Черевков висловив обурення російськими туристами, які влітку гасають на кримських дорогах.
    "Русскіх" на дорозі дуже багато. Я здивувався, що дуже багато рускіх просто літають тут. Чому? Я їздив до Росії, у них висить табличка - максимум 90 кілометрів на годину рухатися. Ви знаєте, вони там чітко так і їдуть, дотримуються досить серйозно правил. А до нас приїжджають і починають відриватися. Мене це дивує просто", - сказав чиновник.
    При цьому він висловив своє невдоволення роботою працівників кримської Державтоінспекції, які, на його думку, приділяють порядку на дорогах мало уваги.
    "На перехрестях летять на зелене світло. Я особисто був свідком в Сімферополі таких ситуацій. Тепер же потрібно дивитися, а чи немає русскава дурня, що летить з-за рогу на червоне світло. Але це немислимо, як так можна", - обурився Черевков.
    "Я навіть у серцях зателефонував заступнику начальника ДАІ і запитав його, де вони взагалі є. Чому на дорогах катастрофічно мало патрулів і так далі. Бо русскіє творять таке на дорогах...", - додав він.

13. Тень гнева

гранда тянет назад, в родную Мадьярщину. :))

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Перепив хлопець чи просто заблудився.

15. Тень гнева

[​IMG] Тема: "Клятва на верность Венгрии"

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ж заблудився по темах.

17. Тень гнева

Мадьяры, при всем моем уважении, должны жить в Угорщине.

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]нормальна людина в крим з його совковим сервісом та великоросійським шовінізмом не поїде[/OFFTOP]

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так то ж нормальна, а з культури "рашен" навіть антифризом в Туреччині не гидує.

20. FourA

FourA Дуже важлива персона

Полностью согласен с главной темой - во всём виновато именно русифицированное население.
    Нашёл стихи, которые подтверждают это:
    Морква на городi,
    У саду бджола.
    Жаба на болотi
    Крила розвела.

Хоче полетiти,
    Тихо каже “Ква!”
    Але в небо взмити
    Hе дає Москва.

Знають, знають хитрi
    Клятi москалi
    Те, що у повiтрi