Відповідь: Усе будет Донбасс Сомневаюсь я однако....половые командиры...были подчинены...штабу Ющенко..а денежки поступали ..якобы в палаточный городок...не зря...потом...были обвинения..половым командирам...в том числе и Каськиву...:cowboy:
Відповідь: Усе будет Донбасс Ну до польових хіба по цільовості використання були претензії. Але - сама не бачила.
Відповідь: Усе будет Донбасс Отож, Ви не давали і з ринку не поперли. Висновок: не треба давати. Але якщо гроші є, і бажання віддати на добру справу, немає про що шкодувати. А то я вбачаю у Вас прості заздрощі, щодо тих хто розподіляв ті гроші, ось і все. А ще ті хто шкодує напевно чекали що як віддадуть копійчину, то завтра вже одразу будуть отримувати надприбутки чи ще там щось неймовірне. Не дивно ж що цього хутко не сталося.
Відповідь: Усе будет Донбасс А причем здесь Я и рынок????:no: Не-а...они знали...что деньги пропадут....:cowboy: (или кое-кто ..присвоит)
Відповідь: Усе будет Донбасс Так, коли учені через тисячу років провели би аналіз творчості на парканах (заборах). То вони напевно би подумали, що нас алфавіт складається з трьох літер:o . Менше потрібно звертати увагу на паркани, на них пишуть тільки невпевнені у своїх силах люди, які бажають що на їхню "творчість" звернули увагу.
Відповідь: Усе будет Донбасс Абарзєть! Зайшов на кілька сайтів українських автодилерів - а там всюди лізе отака флешка, яка ще й не закривається.