Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! гм... пупер? свиснеш? тільки відразу трійко приглянь, і щоб від пива недалеко...
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! про що домовитися?.... про знімання того, що ще лишилося?.....
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! Була злива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гроза!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дерева розчахнуло... кілька, що я бачив... Хвилин 35... Знесло стріхи, порвало газопровід на одне з близлежащіх сіл! Вийти надвір було не можна! А зараз усе ОК!
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! чоловіче, чого свистіти?.... робимо зустріч — де би не зробили, все одно дівчат повно!.....
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! А у нас только запах озона навеяло, где-то был дождь.. Может хоть ночью и у нас польет...
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! Ну, мені ще подобається: "Стою на асфальті У лижі обутий... Чи лижі не їдуть, Чи я єба**тий?"
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! А из центра видны только одни молнии, грома не слышно, дождь еле капает
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! А в Києві бабахнуло по-дорослому о 02:30 ! Довелося йти відчиняти двері під"їзду коту. Сидів під сусідською тачкою, сухий ! P.S. нікого на форумі! * Гість * Дивиться архіви * ЗАКУТКИ ЛЬВОВА ДЕ МОЖНА РОМАНТИЧНО ПОСИДІТИ НА ВУЛИЦІ Навіть якщо це дівчина, не вдасться побалакати у віртуалі ! Про дощ...
Відповідь: УРРРА!!! Собирается дождь!!! до дупи таку зливу..... вночі злива, а я ранком йду з роботи — сауна.... вірніше, російська волога парна.....