Ургант зізнався українцям у любові і публічно вибачився за «невдалий жарт»

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 18 кві 2013.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Вважаю, що варто звернути увагу ось на що.

«(1) Я хочу извиниться, попросить прощения у всех жителей Украины и у всех, кого задело мое высказывание неосторожное в телевизионной передаче «Смак». Поверьте, (2) я действительно никого не хотел этим обидеть, я просто сказал глупость, не подумав. Я даже (3) не мог предположить, что... сказанная мною неудачная шутка может вызвать такую острую реакцию в Украине, в стране, (4) которую я очень люблю. Поверьте, (5) я совсем не вкладывал в эту глупую фразу тот чудовищный шовинистический смысл, который увидели некоторые.»

1. Він зрозумів, ідентифікував, що є люди, і що це нормальні люди (не фріки і не ідіоти), якім не сподобалось. І він у них просить вибачання.

2. В той момент він не хотів нікого ображати.

3. Він не розумів в той момент, що то, що він говорить, не є жарт.

4. Він добре сприймає Україну і бажає для неї кращого.

5. Зараз він також не розуміє, чому в цій фразі зміст є якраз шовінистичним.

Я хочу сказати, що він тоді не розумів і зараз не розуміє, чому фраза шовінистична. Взяв до уваги, що людям не сподобалось, і вибачився, але не зрозумів точно, чому фраза образлива і чому відбулась велика негативна реакція.

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Это ваше личное мнение.А по мне , так я не понимаю , на что обиделись те , которые в ответ допускают такие же "шутки". Одного поля ягоды

3. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, сегодня, Ургант шутил про отмывание памятников в Москве.
    Заявил, между прочим, конечно, что лично принял участие в протирании скульптурной композиции Дружба народов на ВДНХ.
    Т.е. ещё раз, в свойственной ему манере, перед Вами извинился.
    Шо ещё надо?
    Мне тоже не понятно, как можно обижаться на шутку над "фактом" КОТОРОГО НЕ БЫЛО?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо би такого факту не було, то не було б і жарту.

А гілку варто закрити, забагато честі для того хачика, щоб обговорювати його на ЛФ.

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не, устанут .... начнут перечислять как они "вас" и устанут ...

в Беслане российский спецназ закрывал своими телами детей а не шинковали их, чем вы лучше Урганта? тот не подумавши ляпнул а вы осознанно ...

6. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Сєрьоґа-очкарік теж не зрозумів, все те, що не зрозумів і не розуміє Ургант, як і сам Ургант.

Треба це роз'яснити розумілими словами. Чи ви знаєте хоч когось, хто б зміг?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Представники всіх фракцій, в тому числі ПР, підписались за заборону Урганту в'їзджати в Україну. Доп....договорився...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)