Ургант зізнався українцям у любові і публічно вибачився за «невдалий жарт»

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 18 кві 2013.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Зато правду сказав про всю суть більшовицької влади по відношенню до українців.

• Подобається Подобається x 1
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А никакой, я например не знал, что Конотопская битва была під Шаповалівкою. Тем более что москалей рубали татары.
    Урганта осуждаю, он ляпнул не подумав. Но почему червоний комісар это москаль? Вполне мог быть бедняк из села или житель соседнего местечка

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони не отдєльниє лічності, на них працює ціла команда і виступають вони по телебаченню, якому дали ліцензію на цей вид діяльності, що контролюється відповідними державними органами.

Доречі, подібна ситуація була в Польщі пару років назад. Там ведуча так само щось про українців рявкнула, то її чуть не посадили, але штраф вона заплатила і з роботи її звільнили.

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

тому що красний комісар не самовозродився на українській землі, він є утворенець чужинської московської ідеології.

4. - Они в основном с вашей стороны черты оседлости происходили.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

О, Нєвстранєц знову свою брехливу платівку завів...

6. - кгасных комиссагов уж точно. За погромы в т.ч. Я думаю, Ургант действительно ляпнул глупость (не желая задеть), но вылезла именна эта из многочисленных глупостей - не случайно. Как-то в его мозгу соединены понятия зверств "кгасных комиссагов" с именно украинскими деревнями - хотя они во всех зверствовали. Может, даже ему никто этого не рассказывал - сама связь возникла: читал про погромы, читал про красных комиссаров, кто они были - знал прекрасно, вот и мелькала иной раз мыслишка у старшеклассника ещё... А сейчас прорвалась. Неожиданно.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Все ж вважаю більшою образою коли в Україні тулять совєцьку ідеологію, а не констатацію факту звірств більшовиків по російському ТВ.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Бо якщо наше МЗС (тобто позиція уряду) обурюється такими висловлюваннями, але при цьому підтримує сам більшовицький режим який то робив - то якось воно смішно.

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо біда стосується конкретної людини, її сім"ї, родини, чи її країни, яка б людина не була, тішитись з того вона ніколи не буде, бо її внутрішнє єство цього не дозволить. Значить підсвідомо Ургант вважає українців за таких собі хохлів, куркулів, чи бандерівців, з яких можна "шити бурки".
    Я думаю, що йому Урганту просто бракує клепків, бо нормальна людина ніколи не буде так жартувати. На сьогоднішній день, враховуючи "заслуги червоних комісарів", росіяни від них не є в захоплені, тому підтасовувати цілу націю під висловлювання одного "жартівника" вважаю перебільшенням.
    Урганту варто категорично заборонити в"їзд на територію України, щоб інші задумались перш ніж щось "бовкнути".

• Подобається Подобається x 4
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, і в Литві і в Латвії і в Естонії і в Казахстані і в Узбекистані... всюди були комісари з України....

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Бачите, навіть для вас ця фраза є нейтральною, фраза, яка ображає цілий народ, фраза, яка у декого викликає спогади про смерть, а у декого веселий жарт.

• Подобається Подобається x 3
  10. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Ще, певно, і року не минуло, як обговорювалася "витівка " інших польських радіоведучих - про українську прибиральницю в Польщі. І наскільки мені відомо, їх таки відсторонили від передачі.
    Влада, яка на таке не реагує, сама себе не поважає, публічні люди (хоч вони і коміки, і клоуни), які дозволяють собі такі виговорювати - позор для будь-якої країни.
    Підтримую.

• Подобається Подобається x 3
  11. Finya

Finya enjoy the silence

Нехай він "не подумав", бовкнув ітп. Самі по собі його слова, як на мене, констатація фактів, не більше. Мені слова того другого не сподобались, швидше :diablo:
    Цікавить інше, чому взагалі НА КУХНІ вони думають про українців? Ну і, звісно, "вибачення". Краще б мовчав, ніж так. Правильно Приходько відреагувала.

• Подобається Подобається x 2
  12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вы , надеюсь , не опуститесь , а вот Capitoshechka уже на том уровне.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В рамках акції "Пробач, Україно!" Іван Ургант відкрив у Кремлі ресторан "Криївка". Все як у нас: борщ, вареники, на вході Цекало з автоматом не пускає жидів та москалів.

Новини кулінарії:
    У жителів українських сіл став популярним салат з дрібно нарізаних Ургантів ...

• Подобається Подобається x 2
  14. - а что тут удивительного? Они ж черту осёдлости для чего преодолели, чтоб на заднице сидеть или всё-таки осваивать новые территории? ;) Вот и освоили.

Сыновья часовщиков в кожанках и с маузерами. Ваши зёмы...

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

да не "думают они" :) Вы "Смак" с Ургантом когда-нибудь раньше смотрели? Он перед рекламой ВСЕГДА нёс полную ахинею - даже не маскируя под осмысленное заявление. Как правило она забавной получается, по крайней мере не злой, в этот раз вылезло нечто гаденькое.

Если он начнёт думать, что говорит, или тем более готовить тексты заранее, ему придётся уходить из ведущих вообще (а не какой-то одной передачи).

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну це Вам честі не додає в цьому питанні.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

17. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Чи я правильно розумію, що про Голокост, дії совецької влади в 1930-х тут говорять тільки в прямому змісті, і неможна використовувати ці теми з метою зроблення гумору? Які ще теми не можна вживати в гуморі?

Апд. О, я ще одну річ додам, але треба зрозуміти на початок те питання, яке я спитав.

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну , и чем вы лучше Урганта?

20. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

серега-очкарик, да смысл не в том, чтобы обозвать в ответ, а чтобы как-то сделать, чтобы он задумался, почему в ответ на его шуточки идёт именно гадость.

По-другому: такой ответ - не гадость ради гадости, а ради того, чтобы противоположная сторона задумалась, почему всё именно так.

а де твій аватар? :)