УПА

Discussion in 'Історія' started by Danilo, Dec 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: УПА

Майку,назвіть національних,повторюю - національних героїв,яких вшановує Схід?
    Тільки прошу не згадувати козацьку і докозацьку доби.

2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Не траба починати.Це 82-а сторінка теми.Можна просто прочитати все із самого початку. Там є і документи, і свідоцтва...

• Подобається Подобається x 3
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

глупство та вигадки.

саме так.

4. Mike

Mike Well-Known Member

А що таке "національний герой"? Невже ви не знаєте як їх роблять? Це ж символ не більше. Його створює влада для утримання людей у вірі.
    У тому і є особливість нашого часу, що правда цінніша за віру, принаймні віра повинна бути хоч трохи не такою брехливою.
    По містах і селах, у всякому випадку, де я був в хатах не стоять по углах "національні герої".
    Їх ще народить час, думаю, після 91-го. Бо ті, що були "до" нас тільки сварять.

Додано через 1 хвилину
    За президента сховались?
    А він злочинець, то що, злочинну владу встановлюємо? :)

5. afterstep

Mike, що з вами? прочитайте, що пишете - не знаю, що там у вас в голові (думок по форуму читати не навчився) - але ваш випад просто незрозумілий.
    --
    Стосовно "злочинець" - доведіть у суді, а тоді говоріть.
    Бо інакше ваші висловлювання - брехня не в сенсі неправда, а в сенсі "собака лаєт..."

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

У всі часи були так звані "правдолюбці",для яких не було нічого святого,ні свого народу,ні історії,ні героїв,ні,навіть Бога.
    Може Ви і правий,Майку...
    Що таке людина?Всього лиш "двуногоє без пер"єв"...

7. zenyk

zenyk Well-Known Member

....влада, кажете....шось я не можу пригадати шоб совєти дуже вшановували Шухевича, а для ЗУ - він завжди був героєм та провідником українського руху так як і Бандера!

...так як, зрештою і Вячеслав Чорновіл та багато інших славних Людей України!
    Слава Україні!
    Героям Слава!

• Подобається Подобається x 2
  8. Mike

Mike Well-Known Member

Ви відповіли за всю ЗУ. Є мандат? :)
    Ці настрої, про які ви пишете, сконцентровані у "Свободі" взяли 3%. Це для вас не факт? Одне діло вшановувати героїзм вояка, інше - злочинця, наказ якого той виконував.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Свій мандат Ви коли пред'являли? Щось я прогледів...

10. Mike

Mike Well-Known Member

Що з Ющенко, краще спитайте. В мене лише реакція, дуже не хочеться втратити хоч хитку, але рівновагу в державі.

Додано через 1 хвилину
    Я за схід не відповідав, хоч наклепами не займайтеся, Левандівко.

11. levandivka

Жодних наклепів!
    Вимагаючи мандат, треба мати свій.
    Тут всі висловлюють СВОЮ (або ставшу своєю) думку.
    Тому мандатні питання пропоную облишити. Навіть, якщо дуже пасуватимуть для демагогічного закиду.

12. Mike

Mike Well-Known Member

Не треба, проконсультуйтеся у правників.

Тобто, ви згодні, що уривок "для ЗУ - він завжди був героєм та провідником українського руху так як і Бандера!" потрібно розуміти не як істину, а як особисту думку zenyk? Я вірно зрозумів?

Із задоволенням.
    Стосовно демагогії ж, нагадаю, що я звинуватив пана Ющенко у порушенні Конституції, і навів чому. Це не демагогія, це проект судового позиву.

13. levandivka

Я думаю, вірно. Як і любий інший допис.
    Майку! Тут позови не приймають. Ви помилилися дверима. (с)

наспівуючи:
    если вы не отзовётесь
    мы напишем в спорт-лото...

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

...ну особисто я голосував за Юлю, але це зовсім не значить, що я зрадив своїм настроям! Просто вони не настільки радикальні і напористі як їх висловлює Тягнибок., і не такі якими їх сприймаєте Ви. Бо судячи з Вашої агресивної реакції (яка часто позбавлена здорового глузду) на мої твердження - Ви думаєте (очевидно з радянських часів залишилось), що я прийду до Вас з кулеметом і змушу до якоїсь ганебної справи: чи то буду змушувати любити Україну, чи то вшановувати память героям....

...Ви помиляєтесь....як кажуть москалі: "Насільна міл нє будєш!"

п.с. Крім того мені було шкода поділити свій голос пропорційно між всіма партіями.
    Думаю, що на наступні парлементські вибори Тягнибок пройде в парламент

15. afterstep

наскільки я зрозумів з вашого допису - у вас була реакція на мене.
    --
    Пожалійте президента! в бідолахи зара й без того голова болить, як Юльку "прокатати" та ширку створити (то моє враження після перегляду репортажу про самміт) - а ви з такими дрібницями, як УПА чіпляєтеся...

16. Mike

Mike Well-Known Member

По-перше, це не дрібниці. Кажучи про УПА треба мати на увазі як мінімум дві складові - людську долю частини мешканців ЗУ та ідеологію. І їх треба чітко розділяти, це якраз те, чого Ющенко не зробив навмисне (він прикрився долею людей як терорист дітьми, і протягує в країну ідеологію, бо вона йому потрібна як зброя для захисту посади).
    З чого це жаліти таку людину? зробив би щось гідне - інша справа.

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

....скажіть будь-ласка: а яку ідеологію, на Вашу думку відстоювала УПА, ОУН, і на чому грунтується Ваша думка?

Додано через 2 хвилини
    його посаду можуть зберегти голоси людей на майбутніх виборах. А свої голоси люди можуть віддати тому кандидату в президенти, який буде представляти та відстоювати інтереси людей! то ж якщо дії Ющенка, на Вашу думку, спрямовані в цьому напрямку - він Предидент України від народу України!

18. Mike

Mike Well-Known Member

Це не агресивна реакція, а нормальна реакція на злочинні дії. Чи порушення Конституції це є норма?
    Про кулемета з кимось іншим.
    А примушення вже почалося з 12 жовтня, тепер націоналізм буде охороняти міліція (не гірше од вашого кулемета) :)

А це тоді що таке?

постановляю:

1. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям:

розробити за участю громадськості заходи щодо відзначення 14 жовтня 2007 року 65-ї річниці створення Української повстанської армії;

...
    забезпечити проведення відповідних тематичних виставок, лекцій з історії українського визвольного руху, поповнення та демонстрацію музейних експозицій.

2. Кабінету Міністрів України прискорити вирішення в установленому порядку разом із Львівською обласною державною адміністрацією питання щодо спорудження у місті Львові пам'ятника Роману Шухевичу.

3. Київській міській державній адміністрації вжити заходів щодо завершення у 2008 році розбудови та впорядкування в місті Києві парку вшанування борців за незалежність України.

4. Міністерству закордонних справ України забезпечити проведення закордонними дипломатичними установами України заходів з відзначення 65-ї річниці створення Української повстанської армії, зокрема, із залученням представників української громадськості за кордоном.

5. Державному комітету телебачення та радіомовлення України підготувати цикли тематичних теле- і радіопередач, забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації підготовки і проведення заходів з відзначення 65-ї річниці створення Української повстанської армії.

Це є спроба державного перевороту, бо як же ж я тут бідний жив на сході поки мене Шухевич не визволив? :) тільки мріями про своє національне звільнення :)

Чи ви будете заперечувати, що це є нав`язування націоналістичної ідеології всій країні?
    Досить, одна вже була, і героїв було вдосталь, час спинитися (людям, бо політики будуть продовжувати спекулювати поки є чим).

"И твои останки людям милы,
    И укор, и поученье в них...
    Нам нужны великие могилы,
    Если нет величия в живых..."

Некрасов.

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

по-перше Вам необхідно для себе з'ясувати різницю між націоналістичною і національною.
    По-друге: яка ж має бути ідеологія в країні, якщо не національна? невже запроданська? :D

А по-третє: відповіште всетаки на поставлене питання:

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як це яких, Ромку? Подивіться які памятники стоять, як вулиці називаються, за кого голосують... Ось таких героїв і вшановують...
    До речі, щось я не бачу реакції модераторів на закид Президент - злочинець.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)