УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: УПА

наскільки я знаю - поклейка чогось в вагонах - регламентована. З "чийогось дозволу". Або - є порушенням, що тягне за собою відповідальність.
    --
    Власника листівок - як і місце виготовлення тиражу - встановити неважко.
    Думаю, такий шлях боротьби з порушниками громадського спокою та бажаючими псувати комунальне майно - ефективніший

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Afterstep,
    це роздруківка звичайним принтером.
    Клеїлися піратським методом поверх "цивілізованих" рекламних листків.

... Якось у 1991 р. було встановлено власника матричного принтеру (колишній печерський райком) - фахівець впізнав свій специфічний драйвер кирилівки та характерну особливість друкуючої головки. Приємно пригадати, як їх тоді "здали" пресі :)
    Листівки проти В.М.Чорновола перед виборами Кравчука.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"zenyk
    Цитата:
    Допис від Степаныч
    Давайте погодимося, що і тим, і іншим було однаково важко? До 1945 року, звісно.
    ні. З тим погодитись не можна....і я б хотів, щоб Ви не порівнювали правдиво визвольний рух з окупаціно-пропагандиським!
    Адже перекрутивши факти - можна вважати і Гітлерівську армію визвольною від тоталітарного режиму Сталіна!
    "

Ну ні то й ні... Переконувати більше не буду. Хочете жити минулим - прапор у руки. Хоча б про дітей та онуків не заважало б подумати. Але "горит наш разум возмущенный"(с)!

Додано через 14 хвилин
    Ну ні то й ні. Вважайте це кроком назустріч порозумінню... ви вважайте! Ну ми вже якось по-іншому, ВАШІ ВЕЛИЧНОСТЕ!

Хоча б спромоглися почитати мої дописи... Ні, абсолютно немає сенсу дискутувати... Порозумінням і не пахне!

Спитайте самі сенбе: ЧОМУ НЕ РОЗСТРІЛЯЛИ УСІХ БІЙЦІВ ВЕРМАХТУ?

Слова только нецензурные крутятся.
    ЕПТЬ, ГДЕ И КОГДА Я НАЗВАЛ УПА БАНДИТАМИ?????? ОХ*ЕТЬ!
    ШАНОВНИЙ, ЯКЩО вИ ВВАЖАЄТЕ МЕНЕ зайдою, то пішли б Ви... у політику! А потім побачимо, хто зайда!

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Степаничу - чого закипіли? я ж стримуюся?
    В процесі полеміки з кимось іншим - піднімається тема. Для прикладу - з безимянним зайдою, що крикне "УПА - фашисти!" - і отримає адекватну відповідь. На що - тут у суперечку ув'язується Salata, яка старається як двічі два - довести, що десь у чомусь той крикун був правий - бо в РА і освічені люди бували - суперечка заходить на інший круг. Лейтмотив - той самий - УПА - фашисти, аудиторія - з вашого боку - троха змінилася: іноді то спричинено технічними особливостями та втручанням модераторів.
    ==
    Степаничу, стільки разів, скільки на цьому форумі лунало - "в жодному разі не можна визнати вояків УПА ветеранами!" - на черговому колі цього "бояну" ви втикаєтеся, доводячи, що для порозуміння нам слід бути толерантними.
    --
    Вам задається запитання - наскільки толерантними? позривати меморіальні таблички на місцях НКВДистьских катівень? не ставити пам'ятник нашому національному герою? визнати, що наша визвольна армія - бандити та фашисти, що не давали встановити рай на цих землях? - і тут ви починаєте виходити з себе...
    ==
    Несерйозно, Степаничу - може, ще кружок?
    Пропонував я вже кілька разів, до речі - визначитися з термінами. Забрати з термінів негативне забарвлення, причіплене за совєтів, або надалі змінити термінологію - забрати звідти емоційне забарвлення. Якщо щось доводити - ну то слід би перейти на фактаж?
    --
    А що натомість? особисті образи - тобто ви образилися на "зайди" - я ж ніби вам вже кидав приклад зайд? Модератори доволі оперативно то витирають - але завше якась гидота тут вкине або "смерть бандерівцям", або "хахли савсєм ахрєнєлі"? - то мені їх називати "шановними гостями зі сходу"? - чи вам простіше не приміряти на себе "зайди" та всі подіьні епітети?
    ==
    Знаєте, Степаничу - колись мене вразило в Дао кілька фраз. І я по можливості старався далі в практиці ті фрази застосовувати. Так от, одна з заповідей:
    - неможливо образити того, хто не хоче бути ображеним.
    Наслідок (следствие закона ;) ) - ображайся тоді, коли тобі це вигідно.
    --
    На даний момент діалог не виходить - і з вашого боку завжди знаходиться "ультрас" - і з нашого боку періодично лунає "інфільтрат". Але - якщо більшість почне адекватно ПЕРСОНАЛЬНО одне на одного реагувати - то ми той "шум", то "болото" доволі швидко виокремимо та ліквідуємо.
    --
    А кожен спалах - ваш, мій, Чорнобильця, Salata - повертає всю суперечку в стартову позицію... Знаєте - як в боксі - суддя каже "брек" - всі переваги втрачено, в різних кутах, засапані, пом'яті - і слід починати спочатку...

Додано через 3 хвилини
    ті самі наряди міліції - при бажанні - могли б визначити хоча б одного розповсюджувача....

• Подобається Подобається x 2
  5. Salata

Salata Well-Known Member

Бессовестная ложь. Я отвечала на пост, где рассказывали, что солдаты СА были тупыми голодранцами, и отвечала что-то вроде "да неужели?".

Нечего мои слова лепить к своим тезисам про фашистов.
    -----------------
    Свежая мысль - нужно подальше держаться от людей, не примирившихся с жестокой судьбой. Они могут предать, обмануть и убить, у них всегда есть оправдание - удары их собственной судьбы. И они всегда постараются как можно раньше и трагичнее тебе о них поведать, чтобы побыстрее развязать себе руки.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І на яку відстань пропонуєте відійти? :)

Додано через 1 годину 15 хвилин
    http://prezident.gov.ua/documents/6808.html

7. zenyk

zenyk Well-Known Member

....так мета досягнута - Україна стала незалежною!
    ...залишилось лише позбавити амбіцій деяких мізерних князьків, які вважають що керують наддержавою і вправі брати керівництво іншими державами - і справа воїнів УПА остаточно перемогла!

Додано через 12 хвилин
    слухайте: чому саме в Вас - росіянина - таке негативне ставлення до воїнів УПА, тоді як навіть в своїй "короткій промові" Ви наголосили, що "злочини" буцімто вчинялись проти українців і свого народу?

п.с. зверніть увагу - що українці, і інші менканці території України, які проживали в зоні дії УПА - характеризують боротьбу УПА тільки в позитивному руслі, як боротьбу за визволення проти загарбників і аж ніяк як боротьбу з власним народом. Подібні тези звучать тільки від мешканців росії та інших промосковських сил України.
    Навіть від поляків чи уряду Польщі не чутно ніякого негативу стосовно воїнів УПА, незважаючи на постійне згадування вами (зовсім не поляками) Волинської трагедії.....

до прикладу:

У Польщі встановлять пам’ятник воїнам УПА

На площі Гжибовській, у центрі польської столиці м. Варшаві, встановлять п’ятиметровий бронзовий монумент на знак вшанування воїнів УПА.

Матеріал про монумент, а також фотографія майбутнього пам’ятника, з’явилися у польському виданні Gazeta Wyborcza, повідомляє львівська газета “Високий замок”.

Скульптор Маріан Конєчни, автор відомої скульптури варшавської Ніки і вже демонтованого пам’ятника Леніну у Новій Гуті, повідомив журналістам газети, що почерпнув ідею пам’ятника із документального фото 1943-1944 років із села Козова на Тернопільщині.

http://culture.unian.net/ukr/detail/184595

• Подобається Подобається x 1
  8. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Іх не стає більше. Вони просто тявкають все голосніше і голосніше.
    Зі злості, чи з безсилля, чи сподіваючись на підтримку порцелянових щурів .

• Подобається Подобається x 4
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Клонам на ЛФ одна відповідь: шайка і мочалка для бані.

• Подобається Подобається x 2
  10. zenyk

zenyk Well-Known Member

....так....це дуже схоже на совєцькі часи при яких важливим є вислужитись перед "старшим партійним керівництвом" публічним засудженням якихось явищ невигідних комуністичному режиму, чи піблічній підтримці інших аспектів "політики партії"....

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто тявкає?хіба Симоненко "со товаріщі".

12. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Президент Украины Виктор Ющенко своим указом наградил Романа Шухевича званием героея Украины поссмертно.
    Наконец то награда нашла героя, а страна еще одну личность для гордости и подражания.

13. Romko

Ну,в унісон з Васєю Симоненком!Слава кпрс!

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

— Левку Григоровичу, Ви були Надзвичайним і Повноважним Послом України в Канаді, як святкує там українська діаспора річниці УПА?
    — День УПА в Канаді відзначають дуже широко, тому що політична еміграція, яка з’явилася там після Другої світової війни, дуже активна. День УПА для них великий день. Вони проводять різні конференції та збори, на яких присутні у воєнному одязі колишні вояки УПА розповідають про війну та бої. Біля Торонто, в селі Київ, українська діаспора Канади поставила надзвичайно талановитий пам’ятник воїну УПА. Це велика вертикальна гранітна плита метрів чотири— п’ять, на якій стоїть воїн у мазепинці, а збоку висить напис «УПА», але виділяється він не дуже, акцент в пам’ятнику зроблений на гарному, стрункому воїну.

Українці в Канаді себе дуже гарно зарекомендували, наприклад, у тих кварталах, де живуть українці, не треба поліцаїв, а такі їхнi риси, як працелюбність та чесність, заслужили шану серед англосаксів.
    весь текст

15. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

У господина президента наверное существует некий план, направленный на консолидацию украинского общества :)
    Капитан Фашисткой немецкой Армии - герой современной Украины. Ну что же нужно знать своих героев в лицо.
    Глядишь, скоро и Адольфу Гитлеру перепадет наградка. Как никак человек внес непосильный вклад в борьбу с большевизмом.

На самом деле Я рад за свою Родину.
    Наряду с Шевченко, Бубкой и Кличко, Ротару и др. будет еще одна личность, которой стоит гордится - это Роман Шухевич.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

— Левку Григоровичу, на Вашу думку, коли нарешті Україна стане українською?
    — Російське колоніальне рабство покалічило нас, ми є хвора нація. Це буде не зовсім скоро, але я не дотримуюсь тієї думки, що як Мойсей виводив сорок років євреїв з Єгипту і водив їх по пустелі, щоб померло старе покоління, яке жило в рабстві. Я думаю, що в нас цей процес відбудеться швидше. http://www.day.kiev.ua/189643/

17. Romko

Та ми їх і так знаєм!І тих,хто розстрілював,і тих,хто виселяв наших людей.А Судоплатов - то настольна книга.

18. no_coment

no_coment Well-Known Member

Певно, що знаємо :agree: ! .......Але, на відміну від дій "любого" президента, не встановлюємо їм пам'ятники, не присвоюємо їм званнь героїв України (а в "деяких регіонах" країни, навпаки, розбиваємо існуючі пам'ятники, наприклад розвідникові Кузнєцову у Львівській області!...... А він, між іншим, теж з фашистами (як нібито і вояки УПА!!!!) боровся і нікого у Сибір не виселяв ;) ! Щось тут не клеїться)!

P.S. О часи, о нрави!

19. Romko

20. Mike

Mike Well-Known Member

Цікаво, а ну як подивимось на вашу толерантність: :)

Раз напросилися на Волинь чи щось подібне.

Два напросилися. Ви хоч для початку визначтеся з терміном "нація". Шухевич на сході й гроша не вартує (больно? але правда).

Три - пересмикуєте.

Так на кого ображатися?

Золоті слова. Почнемо?

Додано через 2 хвилини
    Тому що партія націоналістів, монополізувавши бренд "українське", пхається на схід України, як Сталін у 39-му на західну Україну.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)