УПА

Discussion in 'Історія' started by Danilo, Dec 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: УПА

А-а-а, зрозуміло. Можливо тому, що як раз їхних рідних, які не за своєю волею поїхали працювати на ЗУ, бандерівці вбивали?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ні,вони поголовно ангели.

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

4. Полковник

Полковник миється в бані

Шо, опять не ТАК????:D

5. doberman28

doberman28 Well-Known Member

А потім ми ще говорили, що окупатни ці були покидбками, які читали та писали з трудом. І не мали ані найменшщого поняття про культуру та етику. Тому що біли всі певної національної приналежності. Хоча частина цієї нації воювала в лавах УПА. І що саме ця національність принесла всі біди на територію України. А нащадки цих окупантів і досі топчуть нашу землю, хочуть говорити якоюсь не зрозуміло-ненависною мовою, замість галицького діалекту. А вояки УПА, всі без виключення, через те, що були українцями, навіть не зважаючи на частку тих, хто був іншої національності, були янголами, що спустилися з небес. І нікого, хто не заслуговував на покарання, вони не зачепили. І, взагалі їх направляв сам Бог. Тільки не зрозуміло звідки в янголів нащадки.
    А взагалі, ми - українці - самі найкращі, але тільки тому, що для нас існують "москалі", котрі є самими найгіршими в світі.
    Чи не правду кажу?

• Подобається Подобається x 4
  6. afterstep

десь коло того лежало.
    Якщо радикально "РА визволетелі і крапка" - тоді правду.
    Якщо "УПА - бандити і фашисти" - тоді всі, хто має мінімум три коліна родини в ЗУ - нащадки фашистів.
    Гнати їх з України! суд їм - ньюНюрнберг влаштувати!
    --
    І нагородити званнями "герої україни" тих, хто у Львові російською говорить - за твердість духу....

7. doberman28

А ну виведіть з моїх слів ці тези!

Додано через 2 хвилини
    Взагалі говорить російською?

8. afterstep

Радикально "РА - визволителі" - основна тема топіку. І ви глузуєте далі з рагулів, які то не погоджуються визнавати
    "УПА бандити і фашисти" - теж, як генеральна лінія певної частини дописувачів - йде через весь топік. Ви там щось про ангелів? - ну так я розумію, вам поглузувати з рагулів хочеться...
    --
    Далі - мій висновок - про ньюНюрнберг - просто ваші дописи трошка так думки саме в той керунок навіяли.

9. doberman28

Я не чипляюся. Просто дуже зім'ято написано. Можна переписати це якось зрозуміліше (я не маю наувазі російською :) )
    А взагалі, мені нічого не хочеться. Просто не подобається мені, коли свої вавки голови розвішують на всіх. Я не хочу щоб з УПА створили міфічну казку, далеку від реальності. Я не хочу, щоб "москалям" приписували всі гріхи. В більшості наших бід винні ми самі! Але як просто перекласти відповідальність на іншого.
    А найголовніше те, що через ось таких впертих націоналістів, готових обійняти чечена або китайця, лише б показати свою зневагу до "москаля", нашої європейської культури залишається все менше і менше в цьому світі. Коли білих стає менше, українців не стане більше.

В х..ву сторону вам керунок навіяло! Якісь збочені висновки ви робите.

• Подобається Подобається x 1
  10. afterstep

але саме це зараз і роблять. "Споконвіку з трийцідев'єтогороку наші діди і батьки"...
    в 1991 році піднявся цілий пласт такої псевдонаціональної свідомості - а мудрі голоси затихли. Ну чого, направду, воювати з натовпом?
    А на сході - відповідно, той "пласт мудрості" не згасав, а зараз, підпалені недолугими політиками, ті поклади махрового торфу тліють та смердять. Може, з часом достатньо прогріються та спалахнуть.

І я того не хотів би... Своїх Юзів з фузеями вистачало... Але спершу слід, щоб москалі заткнули писок, і не казали, що виключно високоморальні з 2-ма ВО росіяни приїхали сюди визволяти українських братів, рятувати їх від голоду та польських різанин - а ті, невдячні, почали стріляти...

тільки не кажіть то коло пам'ятника Шевченку.
    ні - це не зменшує культуру. Культуру - зменшує рагулізм та тотальне невігластво. Націоналізм тут ні до чого - то ортогональні (взаємонезалежні) поняття.
    А от те, що тотальна більшість перестала читати книги, перестала вчитися, і живе гаслами та сурогатним викладенням/перекрученням як історичних, так і інших фактів - оце вже біда. І - цілеспрямована політична акція. Бо рагулями керувати легше.
    ну, ваші висновки теж іноді подібним страждають ;)

11. Salata

Salata Well-Known Member

Потому как им недешево досталась свобода от идей превосходства немецкой нации, и в конце войны у границ СССР герои УПА довольно неприятно разнообразили их жизнь.
    Это были самые горькие потери - человек отвоевал три-четыре года, прошел через жестокие сражения (Сталинград, или Курск, или Москва) и был убит не совсем понятно кем и неясно за что. Это сложно понять, можно просто запомнить.

12. doberman28

А може разом із тим і українцям варто позатикати рота і перестати казати, що приїхало суцільне бидло на сотню щаблів нижче за галичан?

Кому, клумбі? То ж діагноз.

Про невігластво - це правда. А ось китайці та чеченці не тільки не зменшують нашу культуру, а й навіть збагачують її. :) Он в Криму культура аж за межи Криму випинає. :)

Не сперечатимусь. Я теж можу помилитися. Але я, принаймні, прагну зрозуміти опонента, а не назвати "москалем".

13. afterstep

так само, як і то, що пройшов війну, живий лишився - але вже вдома "язик не стримав" - і помер в Сибіру, і невідомо, де й прикопали...
    еж якось пам'ятається...

14. Salata

Salata Well-Known Member

Да, конечно, пришли вызволять "украинских братьев". Вы карту Европы видели? Как можно было дойти до Берлина минуя ЗУ?
    А вот как Шухевич боролся за независимость Украины в Белоруссии можно объяснить?.

Вчера читала статью про недоверие эстонского правительства руководителю ПАСЕ и думала, что неплохо бы через Эстонию нулевой меридиан провести, может заживут спокойно. А еще лучше - северный полюс. Теперь прочитала Ваш пост и думаю, что место для южного полюса тоже нашлось.

15. afterstep

а ви просто на ті ярлики уваги не звертайте. Тут є кілька дописувачів, що тим бавляться - ярликовішанням - так їх в ігнор поставити можна.

варто. Але - це ж процес із додатнім зворотнім зв'язком? Чим більше піни з тої сторони, звідки "прийшли невинні визволителі та молода інтелігенція, а ви їх постріляли" - тим радикальніше звідси "інтелігенція, що не вміла унітазом користуватися, і першим ділом вошебойки налаштовувала".
    --
    Діалог на рингу неможливий - капа надає можливість застосовували лише коротку лайку...

Додано через 1 хвилину
    а в 1939 ви цей... призабули? чи тоді на Берлін польська митниця не пустила - тоді без чобіт, голоту до Європи не дуже хтіли пускати?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, ну, и сколько таких?
    Преступников и из России в Сибирь отправляли!

17. afterstep

вже не кажучи, що в тому ж керунку "на берлін" аж надто широко радянські війська йшли.... Чи то зі шляху збилися - чи то душа така широка - і північніше, і південніше - ну всюди де встигли - влізли....

18. Salata

Salata Well-Known Member

Давайте так: те, которые воевали в СА гибли от фашистов, националистов и после войны в лагерях. И в концлагерях каких-то особенных сидели, к кофе не привыкли, наверно от малограмотности.

19. afterstep

в 1937 "прєступніком" вважалися просто розумні люди.
    Наслідки - очевидні: СРСР перемогло розум.

20. doberman28

Вертаючись до теми. А попереду в нас 14 жовтня. Прекрасна нагода показати хто є хто. Думаю марш в Києві буде повторено.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)