УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марина

Марина Well-Known Member

Відповідь: УПА

"Правильно, Пересвет, и не читайте - чушь полная, я почитал немного" пишет ПОЛКОВНИК- Именно немного а далее требуете ФАКТЫ
    Да не хотите вы НИКАКИХ ФАКТОВ. ВАМ КОНКРЕТНО НАДО ДИРЕКТИВУ ВЫДАТЬ.
    ФАКТЫ ВАМ...................вам приведут факты любая заинтересованная сторона.
    Я лишь хотела направить Ваше сознание , что есть и другое мнение и стоит хотябы с ним ознакомиться..........ФАКТЫ ВАМ.............За фактами гоняються политики и озвучивают то что им выгодно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Mike

Mike Well-Known Member

Зараз ми не про Романових.
    Але ж спочатку треба перемогти. Щоправда, є особисто в мене таке правило - не будь якими засобами, а це суттєво зменшує шанси на перемогу, чи не так? :)
    І все ж, перефразуючі кадри з відомого фільму:
    - Я ненавижу громкие слова, пастор, но от того, что мы сейчас делаем (47 млн) зависит судьба Украины :)
    Можна простіше (бо на слові "Україна" найчастіше робиться "велика політика", тобто спекуляція :)), вирішується наша з вами доля, це наблизить до життя.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

як було написано в одній весело-сумній історії про українців ,яку я тут розміщував "Если учесть, как хохлы получили свою независимость..." не такі ми й переможці...
    тому історію у львівському! університеті викладають подеколи за комуністичними канонами...

4. Mike

Mike Well-Known Member

Ви таким тоном кажете "ми", що складається враження входження туди тільки частини населення ;)
    А взагалі мені здається, що перемоги не буде доти, доки одна частина буде дистанціюватися від другої по тих чи інших ознаках. Це ж прості речі, свара вдома. А реалії наші такі, що дім один, ми тут народилися усі, що ж тут поробиш...
    Зараз дійсно ніякої перемоги у 47 млн нема, є перемога у невеликої кучки - вони вибороли собі цілу державу. І на фоні цієї перемоги меркнуть навіть ідеології. Хоча ні, ідеології вони залишили для робочого скоту, для нас, хай сваряться...
    Тобто, мені уявляється така послідовність - спочатку нам усім треба розібратися з грошима, хто в державі хазяїн, а вже потім поговоримо про Маркса (до нього теж питання накопилися :))

5. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

Цікава у вас тут розмова.
    Дійсно, при владі нині така наволоч та такі нездари, що шансів створити щось розумне мало.
    Ба ні, здається, важливіше розібратись з ідеологією.
    Чого ми прагнемо, проти чого повстаємо. Що міркуємо про майбутнє. Яким чином цього досягти.
    "Куда ж нам плить?"

6. duncan

ну, а як?..
    хіба не "ми"?..
    хіба комуністи при владі?..

пс. входження куди?..

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Досадно, что это было вам неизвестно в 2004 году.
    Глядишь, уже и плыли бы куда.
    Или тогда вопрос "Куда плыть" не стоял?
    Весло хотелось?

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви таким тоном кажете "нас" (робочого скоту)... :rolleyes:
    На мій погляд, перемогу отримала СИСТЕМА: армія "слуг народу" (від паспортиста до нардепів). А це - не 47, та ТАКи мільйони...:cool:
    /Наспівуючи/:
    Пєрвий тайм ми уже отигралі,
    І одно ліш сумели понять...

9. volk

volk Well-Known Member

Ви ставите під сумнів злочини НКВС-МГБ? Ми говоримо про логіку?

Про те, що свідками чи документально не підтверджено, я можу говорити лише приймавши в цьому участь.

• Подобається Подобається x 1
  10. volk

volk Well-Known Member

Скажіть, Ви відчуваєте різницю в силах між УПА (для Вас пишу ОУН :) ) і СССР ?
    Тобто: вас бьють по голові, а ви цитуєте міжнародні конвенції. Ну- ну.
    Давайте засудимо злочини тих, хто їх здійснював. Тільки в мене сильне побоювання, що сьогодні ми повернемося в цьому питанні до того, що є.
    Бо компартія не засуджена, її каральний орган не засуджений, а це говорить про те, що ми все ще живемо радянською ідеологією. Меньше, ніж в Росії, але також.
    Ми всі прагнемо бути вільними. Прагнемо бути "громадянами світу". Але для цього потрібно позбутися стереотипів і хоч на деякий час подивитися на події з протилежного боку. Але завжди є питання - а воно мені треба?

11. volk

volk Well-Known Member

Ну, не тільки одне....

;)

12. volk

volk Well-Known Member

Ненаписану

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК там (в пісні) кожного разу інше. Забули?;)

14. Відповідь: УПА

Перепутали? :)

15. Відповідь: УПА

Понятно. Растут и ширятся знания западенцев в избранных кусочках истории :) Знания негатива из своей истории отсутствуют в связи с невероятностью его значительного существования в среде ангелов земных, знания негатива из истории борьбы с большевиками на востоке (бандитизм) не требуются в связи с... "неуместностью", как и знания о движении поддержки большевизма на Востоке в те же годы - мелочь...

Снимаю шляпу перед глубочайшим и всесторонним, :) объективным и строго научным, а главное - ОРГИНАЛЬНЫМ до ужаса подходом! :)

Приятно, чёрт возьми! :) Какое сильное впечатление я на людей произвожу, однако! :D :D :D :D

16. duncan

можна також згадати, що якихось 200-300 кілометрів на схід і далі ще досі є пам’яткики лєніну, а також досі є вулиці "комсомольська", "дзєржинського" тощо...
    яка ж вільна антикомуністична україна?!..

17. Відповідь: УПА

Да, смотреть с противоположной стороны никому не нужно, а главное - бесполезно (если просто взял, да поменял сторону на противоположную, и смотришь теперь "с неё"). Для того, чтобы реально избавиться от стереотипов нужно научиться видеть сразу две картинки. Сколько ни чередуй глаза, прикрывая то один, то другой, а объемным изображение будет (т.е. произойдут качественные изменения) только если смотреть сразу двумя.

• Подобається Подобається x 2
  18. volk

volk Well-Known Member

Не в избранных, а в умолчанных, либо перекрученных кусочках.
    Я не историк, как, видимо, и Вы.

Я так понял, что теперь началась сама содержательная часть нашего общения :D

Сколько форумов в нет-е, а такое ощущение, что находишся в учебном центре свідків єгови.
    Кажіть голосніше, щось недочуваю....

19. Відповідь: УПА

Умолчанные ли, перекрученные ли - это принцип, по которому отбор идёт. Значит, избранные. Возражение было критично?

Следовательно... (что?)

Т.е. Вы решили заняться софистикой? :) ОК, я иногда буду подключаться, но не каждый раз, сорри...

Если Вы собираетесь давать участникам советы по манере общения, использованию прописных букв, цветов, размера шрифтов, и пр., то эффективнее будет сначала убедить администратора. :)

В общем, Вам явно не стоило трудиться с этим сообщением (как и мне с ответом). Оставим примером того, как "не надо" на форумах :)

20. volk

volk Well-Known Member

Так це було б дуже добре, але друге око потрібно хоча б відкрити.

Проблема в тому, що в одних відкрите праве око, а в других - ліве, крім того, в тих, хто намагається дивитися двома одночасно, в одному оці близкорукість, а в іншому дальнозоркість. При такому зорі навть слово Україна якось не так прочитується.

Я би не сказав, що "смотреть с противоположной стороны - бесполезно", це, може, дивлячись в чому.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)