УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: УПА

Нет. Если скажете, где - почитаю, конечно. Вообще-то я много всего читал о тех временах... Я потому и не пытаюсь давать какие-либо моральные оценки галичанам - участникам тех событий. С власовцами бы разобраться... Пока я их (власовцев) всё-таки не могу принять. Хотя, по конкретным судьбам многих в отдельности - понять нетрудно.:sad:

2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Відповідь: УПА

http://www.ukrlib.com.ua Вийти далі на Багряного буде не важко.До речі,герой перших двох творів не з Галичини,а з-під Полтави.

3. Відповідь: УПА

Спасибо. Они могли бы быть и из-под Тамбова. Это что-то меняет?

4. І.Павлович

У світі саме цієї гілки і саме цього форуму - так.Там ще згадується історія Зеленого Клину,де і досі існує українська спільнота.

5. Відповідь: УПА

Не думаю, что труды какого-либо писателя могут что-то менять в контексте этой ветки. Про "звериный оскал бандеровца" и нелепую смерть от выстрела в спину простого паренька, шедшего добивать фашистского гада (лишившего паренька всей семьи) в его логово, про чувства его друга и т.д. - книжек есть немало. И в значительной их части - правдивые (с точки зрения участника) истории. Писатель должен заставить непредубеждённого читателя сопереживать герою, иначе какой из него писатель? А хороший писатель на время заставит и предубеждённого.

6. І.Павлович

Ви прочитайте "Тигроловів",як твір,що вивчається у школі,і пришліть приват.Книга дійсно чудова і написана справжнім Митцем.Ви отримаєте задоволення від читання,тому поговоримо десь за тиждень.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

З точки зору завойовників, національні оборонці своєї країни, завжди будуть ворогами, що тут дивного?
    Тому я розумію Невстранця.

А неповага до воїнів УПА на фоні навіть висказування опонентів, говорить про те, що це була інтервенція з боку Москви. Звичайно, за Московську імперію воювали не лише росіяни, були й найманці, зрадники, карєристи, багато відстойників суспільства.

8. Відповідь: УПА

Иногда возникает впечатление, что кое-кто читает не глазами, или глаза у него не на голове ;) :) Чудны и многообразны пути эволюции, однако...

А может, просто взбрехнулось человеку...

9. Полковник

Полковник миється в бані

Мих, а Вы вообще в курсе, что Москва - это всего-лишь город?:rolleyes:

10. Відповідь: УПА

Запутать пытаетесь? :)

11. Полковник

Полковник миється в бані

Неа! Изумить хочу! :D

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Как много в етом звуке для сердца русского слилось...
    А для сусідів, ще більше.

13. Полковник

Полковник миється в бані

О, значит по-тихоньку доходит!:rolleyes:

НО, лично для меня, в звуке Львов больше сливается! :)

14. levandivka

Мені якось соромно нагадувати такі банальні речі. Ви, Візарде, дійсно запитуєте, чому у ЗУ святкують річницю ПРОГОЛОШЕННЯ АКТУ
    ВІДНОВЛЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ? :eek: Тобто - звільнення від комуняк.
    Ось фото з Бучача[​IMG]
    На цій сторінціє декілька фотографій, коли Тризуб і свастика - поруч.
    На всякий випадок (від горлопанства) пропоную і цих "друзів" побачити, щоб не дуже кричалося про пособнічєство.[​IMG]
    Так от, Візарде. Святкували не прихід нацистів, і не смерть баби Фроні (яка мала нещастя померти 30 червня). Святкували очікувану Незалежність.
    А причин для святкування Дня Побєди?.. Так, дійсно, 8/05, разом з Європейцями, галичани вшановують пам'ять загиблих у 2-й Світовій., без водкі і сєльодкі. Ось тут фото з могил постаждалих у війні.

Ви, Візарде, вбачаєте в цьому щось негуманне, нелогічне?:confused:

15. Полковник

Полковник миється в бані

Левандовка, скажите, пожалуйста, у скольких ещё поколений русских и украинских детей ДОЛЖНА МСТЯ быть???
    Сейчас, вроде, второе поколение борется на идеологическом фронте (это я как "наследок"(по вашей терминологии) говорю).
    Вы своих югентов к чему готовите? Лозунги какие будут?
    "За прадедушку!!!! Ура!!!!"
    Или как?
    Смайлы не ставлю - спрашиваю.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую за цінну інформацію. Приємно мати справу з обізнаними людьми.
    Москва не лише город, Москва - столиця російської імперії. Була ще колись і римська імперія з центром у Римі, та чи багато було імперій....

17. levandivka

Для Полковника повторюю лінк удруге. На тій сторінці в кольорах показана НАША ІДЕОЛОГІЯ: шанувати могили загиблих, а пильнувати дії живих (рубайте березу, шоб не казали, шо тут іх родіна):cool:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нам "мстя" не потрібно, нам потрібна просто правда, бо з брехнею нема завтра.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, видите, история НЕКОТОРЫХ ничему не учит!!!!
    Почти учения в Крыму Сброеных Сил Украины и НАТО!

Надо, надо ИСТОРИЮ учить и УЧИТЫВАТЬ!!!
    Не?

20. Mafija

Mafija Well-Known Member

Підтримую Левандівку. Правильно, треба шанувати могили загиблих героїв. А от у нас у Харкові Євразійскій Союз Молодьожі серед ночі закопав у парку (буквально в якихось 100 м від міліції) пам"ятник УПА.
    Був би Луценко міністром, міліція може поіншому реагувала би. Є всі докази і жодного розслідування!
    Добре, хоч пам"ятник встановили на місце.

А ви що, з Левандівки? Якщо так, то Вам класно, Білогорща зовсім поруч. Доречи, не знаєте, що планують на 30 червня?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)