УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Мифологию мало знать.
    С ней надо ещё и бороться.
    Во, к примеру, как это делают Львовские депутаты.
    МИРОВОЙ заговор раскрыли.
    А Вы говорите.....

Справу Дем’янюка депутати Львівщини вважають міжнародною змовою для дискредитації України

18:35, 22.09.2009
    Під час сесії Львівської обласної ради 22 вересня депутати ухвалили рішення «Про звернення до Президента, прем’єр-міністра, МЗС України, Верховної Ради, голови світового конгресу українців щодо припинення політичних переслідувань Івана Дем’янюку». За це рішення проголосувало 77 депутатів.

У зверненні зокрема зазначено, що переслідування триває близько 30 років. «Івану Дем’янюку, українцю за походженням, перманентно безпідставно висувають звинувачення в причетності до знищення євреїв у гітлерівських таборах. Іван Дем’янюк 1988 року був засуджений до страти ізраїльським судом, однак той же суд 1993 року відхилив усі звинувачення.
    У травні цього року на вимогу Федеративної республіки Німеччина, де мовляв з’явилися нові докази вини Дем’янюка, США знову депортують його. Івану Дем’янюку зараз 89 років. Ось уже 4 місяці невинний українець мордується в німецькій в’язниці, очікуючи судилища. Депутати ЛОР вважають справу Івана Дем’янюка міжнародною змовою з метою дискредитації українців і України в очах світової громадськості. Без сумніву, матеріали цієї справи сфальшовані та сфабриковані ще КДБ, а нині активно активно «підкидуються» ФСБ Росії іншим державам, що успішно «ковтають» цю про вокативну наживку.
    Звертаємося до Вас, Вікторе Андрійовичу, з проханням вжити невідкладних заходів правового захисту, у тому числі шляхом врегулювання дипломатичними каналами для звільнення Івана Дем’янюка».
    http://www.zaxid.net/newsua/2009/9/22/183507/

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Полковнику,ще б знати що спільного в Дем'янюка з УПА...

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

А разве эта замечательная организация от него открещивается?
    В какой же структуре он доблестно участвовал в уничтожении евреев в концлагерях?
    Просто как частный предприниматель?

4. Geograf

Geograf Меломан

Відколи росіяни переймаються долею євреїв?:)))
    Про відносини УПА і загалом українського населення під час другої світової до євреїв тут вже не раз говорено.

5. Полковник

Полковник миється в бані

А Вы меня проверяли?
    Посмотрел на смайлик - Что Вы ржачного усмотрели в уничтожении евреев?

• Подобається Подобається x 2
  6. terrible

terrible Well-Known Member

Полковнік... при всій повазі... колись я вже загнав Вас в кут з цим Демянюком... знов починаете? тоді Ви засунули язик і пішли собі спати чи пити з горя... тепер знов хочете? я можу.

• Подобається Подобається x 5
  7. Geograf

Geograf Меломан

Мені "ржачно" з того що росія ставить із себе добру тітоньку коли згадується про питання євреїв у другу світову, тому що постійно від неї чути "как задолбали эти євреи"

8. premium

premium Well-Known Member

Шо ж ви так підло "своїх" здаєте "фашистам"? Дем'янюк же служив в радянській армії.

• Подобається Подобається x 1
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Вы ее в каком месте слушаете? видимо все что на русском - то для вас официальное мнение России? хорошо что вы еще до трииксовых ru. сайтов не добрались а то бы от России слышали - совсем другое )

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК львовские депутаты защищают красноармейцев? Новый поворот дела!

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я Вам більше скажу: - А.Ющенко служив в НКВС !!!
    Чого не репетуєте???

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Власовця,це ще один поворот...
    справа Івана Дем'янюка
    Симон Візенталь, Іван Дем’янюк, німецьке правосуддя та вільна преса

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну самый демократический суд страны ЕЭС рассудит все правильно. А нет Европу можно наказать. Не вступать никуда и крапка.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я не особо верю, что он служил в ПВ. Но для справки: я служил в ПВ, в те годы (70-е) они действительно находились в ведении КГБ.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Это плохо, если загнали.
    Напомните, пожалуйста ссылочкой.

Сегодня по "Маяку" песню Марк Бернес (для Географа-он еврей по национальности) пел. Сразу веточка вспомнилась.

Е. Евтушенко

[SIZE=-1]В ночи гудели печи не стихая,
    Мой пепел ворошила кочерга.
    Но дымом восходя из труб Дахау,
    Живым я опускался на луга.

Мне кое с кем хотелось расквитаться,
    Не мог лежать я в прахе и золе.
    Не мог в земле убитым оставаться,
    Пока убийцы ходят по Земле.

Пускай в аду давно уже набито,
    Там явно не хватает многих лиц.
    И песней подымаю я убитых,
    И песней их зову искать убийц.

Идите по земному шару гневно,
    Ищите их при свете и во мгле.
    Как можешь ты сиять спокойно, небо,
    Пока убийцы ходят по земле!?

Восстаньте же, замученные дети,
    Среди людей ищите нелюдей
    И мантии судейские наденьте
    От имени всех будущих детей!

И вы не спите, вы не спите, люди,
    В Париже, и Варшаве, и Орле
    Пусть ваша память вас ночами будит,
    Пока убийцы ходят по земле!
    [/SIZE]

16. terrible

не хочеться мучитись і шукати:)

а можна пояснити цю штуку?

дійсно, цікаво:) в якій?

а також прошу вивсітлити декілька запитань.
    1. тож в якій структурі служив Демянюк?
    2. на які різновиди поділялась табірна охорона?
    3. які права мали вахмани? грубо кажучи, чи могли вони творити всі ті звірства?
    прошу:)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Дуже дякую!

Давйте сразу начнём с 3-го Вашего вопроса.
    Мне совершенно пох какие права и обязанности были у вахманов.
    Но я совершенно уверен, что индивидум, который истязает и убивает беззащитных людей - это не солдат. Это преступник. Он должен получить по заслугам.
    Без срока давности.

Прошу Пана.

18. terrible

:haha::haha::haha: суперська відповідь!!! дякую!
    отже,
    1. скоріше за все, Демянюк служив в Вахманах. вони організаційно входили в Inspekteur der Konzentrationslager und Wachverbaende, який в свою чергу підкорявся SS-WVHA, тобто головному адміністративно-економічному управлінню СС.
    носили форму як в СС. звання wachman, oberwachman, zugwachman, rotenwachman.
    ось так примірно виглядали
    2. ну... зрештою... відповів частоково вже:)
    3. максимум, що міг зробити аскарі-вахман, службовець лагерної порліції - це копнути табірника під зад або хлопнути прикладом. я знаю що кажу. насправді, вбиств і звірств без причини не було. могли проводитись екзекуції, планові акції але все оформлялось документально, з рапортами та всім іншим. за той безпредел, в якому звинувачують Демянюка адміністрація табору суворо карала. це насправді так:)
    раджу хоча б вивчити структуру та функції німецьких служб безпеки... а потім говорити...
    а то смішно, Їй-Богу... виходить у Вас-я нічо не знаю про тему... але ПРЕСТУПНИК!!!:haha:

19. terrible

далі... ось посвідчення Демянюка. ясно видно фальсифікат. тим більше він був признаний за такий;)
    прошу.
    + додам, що несанкціоноване вбивство охоронцем табірника каралось грошовим штрафом, розжалуванням, відправкою на фронт. а за звинуваченням, Демянюк творив звірства за власною ініціативою.

Останнє редагування: 24 вер 2009
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Господа! Вы прямо на форуме собираетесь расследовать в открытом споре дело Демьянюка?!? Взрослые люди - а как дети, её Богу...о_О
    Отдельно пану terrible - уважаю Ваши серьезные знания - однако не забудем, что ветка - УПА. Знаете, если ТАК подходить к подразделениям сс - то мы, как люди цивилизованные - и как противники двойных стандартов - должны аналогично подходить и к нквд. А вот этого - даже при моем неоднозначном отношении к УПА мне бы делать не хотелось. А то сейчас вясниться, что никто в колымских лагерях никого не истязал, и не доводил до смерти...Все - то в КВЧ, то на вышке сидели, то кухню сторожили... А кто уничтожил миллионы людей в гулаге тогда? Где сгинули тысячи бойцов и сочувствующих УПА? Нет. господа - сс и нквд - преступные организации. И не надо делить г...но на певый сорт - и второй-третий... Это - дурно пахнет - и отмыться потом сложно.
    Ища путей из круга бедствий,
    Не забывай, что никому
    Не обходилось без последствий
    Прикосновение к дерьму.

И.Губерман

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)