УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: УПА

Кажуть, ті падлюки теж з німців походять...:ireful1:
    Шкода, що після взяття Москви їх досі не вигнали...

2. Відповідь: УПА

Так её никто с тех пор и не "взял". :eek: Бросили... :sad:

3. Полковник

Полковник миється в бані

Судя по всему ребятки с левандовки и лычаковской - те самые новые югенсы. Сопляки, взрощенные на вранье последних 15 лет, нацепившие на себя фашистские цацки и мечтающие о блице против России и русских.

Ну что вам сказать? Пожалуй только вот это: "..., ..., ......... ............ ..... ..... ..... .... . ... ...... . ...., ...... .......!!!!"

Ой, что-то НИЧЕГО не читается? А я думал, что цензура только на слово "..." ????

:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Mike

Mike Well-Known Member

Да уж, развиваться исходя из внутренней логики развития - азиатчина, тупик, а из внешней, учась у голландских купцов да по ихним университетам - предательство национальных интересов :)
    Что ж делать? Здэс раздэвайся! :)
    Видно такова логика наших "элит" :) Зато уж как наберут они соков (наших, ес-но), расцветут майбаховым цветом, аж с городу Парижу видно будет :)
    Не бросили... свято место пусто не бывает.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І чим же "дух" справжніх українців відрізняється від духу несправжніх?

6. levandivka

:D :D :D
    О-о-о! ТАК!
    ВзрОщьонний в нєволє, орьол молодой...
    Дякую, довго сміявся, :D
    Нє суді,г'еноссе!
    Ваше "судження" могло б стосуватися мого сина-студента (уліца Костякова) Полковнику, помийте указующій пєрст з милом (щоб не залишити запах). Називається - "пальцем в @опу" (перепрошую решту форумчан).
    Саме 15-річний термін моск@@@ської жизні (з пропискою в Сєвєро-Западном округє) формувало моє ТАКе бачення реалій.
    Про загиблих "под гусєніцамі :D БТР-а защітніков Бєлого Дома", про черги за "Явою" і перегороджені "бунтівниками" вулиці, про вибухи ... Не Вам Мені розповідати Бєскудніковську ПРАВДУ останніх 15. Не треба.:cool:

Прирівнювати відношення до політики Желєзного Буратіно з відношенням до росіян (бліц проти :confused: ) не треба. Знову промахнетеся, мила не вистарчить.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Вот интересно. За свой пост меня предупредили за оскорбление софорумника!!!! А где, где оскорбление? В смысле - сопляком назвал чувака молодого, который в комуфляж рядится, пороху не нюхав? Чудной, Вы, Папай :):):)

Левандовский! Вам бы с Соломией состыковаться :):):) Уж больно интересы у вас схожие :):):)

8. levandivka

Дійсно! Сьогодні ж Святого Валетнина!:eek:

Соломіє, де Ви?:rolleyes:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, полковнику. Я й не повірив, що то Ви можете таке написати.

Нелюбов до росіян.... Але росіяни самі собі зробили такий імідж на ЗУ. У 39-МУ РОЦІ НА ЗУ ЧЕРВОНУ АРМІЮ ЗУСТРІЧАЛИ ХЛІБОМ І СІЛЛЮ ТА КВІТАМИ, але не довго музика грала. Полюючи за бандерівцями, російське нквд воювало проти синів українського народу(якби комусь то не було важко розуміти), бо до завойовників завжди і всюди ставляться одинаково. Для нас, українців байдуже як Росія чи росіяни ставляться до УПА, чи бандерівців, для нас вони є герої, які обороняли свою країну, які воювали на своїй території.

10. levandivka

Може, не зовсім байдуже?
    Прикро, коли в Україні росіяни починають розповідати всяке-різне, ще й в хамській формі.

11. Степаныч

У кожного своя історія. Мій дід з бабою та їхні діти, у тому числі мій батько, нічого хорошого про "бандерівців" не розповідали, тому що багато горя від них зазнали. У інших - інші спогади. Це життя. Але не можна жити минулим. Всяке-різне розповідають і прибічники УПА, і часто в образливій формі. Згоден з тим, що хамська форма недопустима, але вона характеризує рівень вихованості.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прикро, але їх не переробиш. Такі вони є. І поки вони не зрозуміють, що вони нікому не потрібні, а лише собі, то ніколи не вийдуть з того лайна, в якому вони є сьогодні. Польща вже зрозуміла, як зрозуміло багато країн, які думали про чуже. Жийте собі для себе, не лізьте, куди не просять і вас поважатимуть.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Степанич, вчорашнє ми мусиммо знати і знати правдиво, щоб нам різні політтехнологи макаронів на вуха не вішали. Без минулого нема майбутнього.

14. Степаныч

Та ми ж і знаємо. Але, повторюся, у кожного своя історія. Я, наприклад, поважаю людей, які славлять УПА, це їхня правда. У мене своя правда. Треба поважати один одного. І не педалювати те у минулому, що роз"єднує. Ну а політтехнологи макарони вішають тим, хто вуха розвішує.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напевно Ви праві.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви правий, Степанич, в кожного своя історія. Іноді два рідні брати були по різних боках барикад. Я, наприклад. не знаю, чому терпіли Ваші родичі від УПА. Я так само народився на Волині (Рівненщина історично теж Волинь) хоч переважну частину життя жив в Львові. Наслухався історій про УПА від різних людей - і переважно всі історії позитивні. Хоча, Степанич, в УПА воювали люди, а не ангели, це була війна а не пластовий табір.
    В Упа йшли переважна кількість людей захищати батьківщину від загарбників, але дехто йшов щоб помститися сусіду за якусь кривду. Були і маніяки, як в усіх війнах. Не кажучи вже про численні провокації гебіських тварюк і не виключена можливість, німців.
    Так що історія надзвичайно складна і на жаль, мало вивчена. І нема нічого дальшого від правди як бувша совєтська ідеологічна наука.

17. Відповідь: УПА

Ваше "вчерашнее", Мих, не может касаться только Вас. К сожалению. Ибо оно Вами же плотно увязано с моим вчерашним. Ваше представление о своих предках-героях не существует (по факту. По Вашим сообщениям многочисленным) без Вашего же утверждения о гадстве и нехорошести моих предков. При этом Вы (именно Вы - в большей степени, чем большинство остальных галичан) настаиваете на такой формулировке, распространяете её, утверждаете национальный подтекст (с указанием национальности) всех негативных событий прошлого. Многие другие хотя бы вслух говорят об "НКВД", "гебне", "коммуняках" и пр. - Вы же каждый раз (и совершенно не пытаясь обосновать) утверждаете их "российскость", т.е. национальную черту всех - в т.ч. меня (а всякие там "бывают нормальные, например, Новодворская" - это детсадовский отмаз) - . Так не стоит ждать, что Вам не будут возражать и "оставят в покое" по доброй воле. Разве что, игнорируя - чего не хотелось бы. ЧЮ у Вас иногда очень хорошо работает :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі наші біди є від того, що ми не називаємо речі своїми іменами. Якраз винуватці не зацікавлені у тому, щоб називали так, як є. Напрклад у США на 20 кримінальних порушень припадає 19 на негрів, а 1 - на білого. Можна закрити на все очі і казати: та вони всі американці, чи білий, чи чорний, для чого робити різницю, але факти - річ вперта. Ту саму ситуацію можна можна ще крутіше собі уявити, мовляв це ж расова дикримінація, говорити, що на 20 правопорушень 19 - з участю негрів. Тож комусь дуже хочеться сховатися за словами НКВД, КОМУНІСТИ, БІЛЬШОВИКИ, тільки що від того зміниться? Ну скажіть нам всім , що за всім цим стоїть не Москва, а Тбілісі, чи Мінськ, чи Вільнюс..... може Вам повірять....;)

19. Відповідь: УПА

Мих, Вы приводите статистику относительно преступности в США (перепроверять не будем, допустим она такая). Но и слышать не хотите ни о какой статистике в рассматриваемом вопросе, прикрыв всё словом "Москва". :) Это несерьёзный подход к очень серьёзным (для Вас же, вроде) проблемам.

20. Степаныч

Та я вже якось писав, не хочу повторюватись. Повністю погоджуюсь з Вами. Тільки і "совєтська", і кожна "ідеологічна" наука рівновіддалені від правди.
    Трошки пооффтоплю, може Мартіні вибачить:) Сьогодні вранці під впливом дискусій на ЛФ зловив себе на думці, що не пам"ятаю, якою мовою розмовляє один з моїх товаришів, а спілкуємося ми з ним щоденно по кілька годин. Це мене так здивувало, що я йому зателефонував і спитав. Виявляється, українською. До речі, за національністю він єврей. От я і вважаю, що такими повинні бути стосунки.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)